Тема: Дайте пораду щодо регуляції сну та зняття тривоги

Ответить в теме
Показано с 1 по 3 из 3
  1. Вверх #1

По умолчанию Дайте пораду щодо регуляції сну та зняття тривоги

Уже кілька місяців не можу нормально заснути, кручуся в ліжку до 4 ранку з тривожними думками про дедлайни. Через хронічний недосип увесь день ходжу розбита як зомбі, дратуюся через кожну дрібницю на роботі в офісі. Аптечні снодійні таблетки пити боюся через ризик швидкого звикання та важку ватяну голову по ранках. Як можна заспокоїти нервову систему сучасними безпечними методами без хімії? Що вам реально допомагало повернути якісний нічний відпочинок?

2. Вверх #2
    Новичок
    Вітаю. Безсоння - це класичний симптом того, що ваша нервова система через стреси просто застрягла в режимі тривоги і забула, як розслаблятися. Хімічні пігулки лише примусово вимикають свідомість на час, але вони абсолютно не лікують сам біоритмічний збій у голові. Мені в Києві дуже допомогла спеціальна програма відновлення природних ритмів відпочинку на апаратному рівні без таблеток. На сайті https://www.altimed.net/uk/service/biohaking/ можна подивитися послуги з релаксації нервової системи та регуляції природного сну. Прилад посилає м'які природні імпульси, які допомагають нейронам вийти зі ступору стресу і почати виробляти мелатонін. Мій сон повністю налагодився десь на сьомому сеансі, тепер засинаю дуже швидко і без нав'язливих думок. Голова зранку ідеально свіжа, з'явилося багато сил, і ця вечірня паніка повністю відпустила мої груди.

3. Вверх #3
    Щиро дякую за ваш розгорнутий відгук, швидке засинання та ясна голова зранку - це саме те, про що я мрію останні місяці мук у ліжку. Рада почути, що метод безпечний і відновлює саме природні механізми відпочинку, вивчаю сайт.

Ответить в теме

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права