Тема: Фреймсет LeaderFox Runner 700C, вилка Focus Carbon, навеска Shimano Tiagra, вилсет Maddux GX460 на таннусах, все в хорошем сост

Ответить в теме
Показано с 1 по 1 из 1
  1. Вверх #1
    Посетитель Аватар для sergy-86

По умолчанию Фреймсет LeaderFox Runner 700C, вилка Focus Carbon, навеска Shimano Tiagra, вилсет Maddux GX460 на таннусах, все в хорошем сост

Размер: M
    Номер рамы: LL3050 1044

Барахолю шосейний велосипед на базі рами LeaderFox Runner 700C, ростовка 53 см (21”) з карбоновою вилкою Focus, обладнання (групсет) Shimano Tiagra (але є кілька комплектуючих серії Шимано 105 і Ultegra), з вілсетами Jalco (Maddux) GX460 на танусах (оригінал) 23 мм (це покришки, які неможливо проколоти і непотрібно накачувати).

Цей шоссер я зібрав для себе у 2017 році з нуля. Але катався не часто (1 – 2 рази на рік) та небагато. За весь час виїжджав на ньому близько 10 разів по 10 км, загальний пробіг десь 100 км. Частина комплектуючих нова (з моїм пробігом 100 км), частина Б/У, але в доброму стані. Всі деталі велосипеда 100% оригінальні, жодних реплік чи підробок.

Продаю шосейник як повністю (дивіться інше моє оголошення), так і по запчастинах. Але розбирати велосипед почну тільки після того, як знайдеться покупець на фреймсет (рама + вилка). Якщо братимете фреймсет, зможу додатково продати будь-які інші компоненти наведені нижче. Також можу зняти з велосипеда, що вам не потрібно, наприклад педалі, колеса, сідло і продати без них.

Вага велосипеда у зборі 9,2 кг (без педалей), він повністю обслужений.
    Вага фреймсета 2030 грам (без ланцюга та каретки).
    Продаю, бо потрібні гроші.
    Є багато фотографій велосипеда в зборі, так і окремих його частин.

У комплект до фреймсету входить: рама + вилка + рульова колонка з якорем, болтом і кришкою в зборі + спейсери + півень + направляючі тросів + флягоутримувач + хомут підсідельного штиря + новий ланцюг Shimano Tiagra CN 4601 десятишвидкісний, з пробігом 100 км, + нова каретка Shimano SM-BBR60 Ultegra Hollowtech II, різьба британка, пробіг 100 км.
    Тобто, це фреймсет під ключ.

Ціна: 5000 грн. у повній комплектації, як описано вище, або 4500 грн. без каретки, або 4000 грн без каретки і ланцюга.

Ціни на інші компоненти я визначу після того, як продам фреймсет

З усіх питань пишіть у Л.С.

-- Фото:

Нажмите на изображение для увеличения
Название: RIMG7318.jpg
Просмотров: 1
Размер:	143.5 Кб
ID:	13629073

Название: RIMG7319.jpg
Размер:	134.5 Кб
ID:	13629072

Название: RIMG7328.jpg
Просмотров: 2
Размер:	110.7 Кб
ID:	13629071

Название: RIMG5775.jpg
Просмотров: 2
Размер:	192.5 Кб
ID:	13629070

Название: RIMG5794.jpg
Размер:	163.9 Кб
ID:	13629069

Название: RIMG5811.jpg
Размер:	173.7 Кб
ID:	13629068

Название: RIMG5814.jpg
Размер:	205.3 Кб
ID:	13629067

Название: RIMG5817.jpg
Размер:	127.1 Кб
ID:	13629066

---

Детальний перелік усіх компонентів:

Рама LeaderFox Runner 700C, алюміній 7005, під шосейні колеса 700С (28”), розмір рами (висота) 53 см або M (Medium) у літерному позначенні (категорія М: 53-55 см), ETT (довжина рами) 53,5 см. Підійде людям зі зростом від 165 см до 175 см. Але з виносом 130 мм, як у мене, ця рама відмінно підійде і людям зі зростом 180 см. У мене якраз зріст 180 см і посадка дуже зручна, набагато зручніша, ніж на рамах 56 або 59 см. Вага рами 1,6 кг.
    Рама в хорошому зовнішньому та технічному стані, без будь-яких дефектів та нюансів. Є кілька місць з невеликими коцками фарби та потертостями, але вони мінімальні і на вигляд майже не впливають (можу надіслати фото цих місць). До мене ця рама стояла на велосипеді одного мого знайомого з Хмельницького. Відкатав він на ній більше, ніж я, але катався він акуратно, тому стан добрий.

Вилка Focus Carbon, карбонова, шток карбон, прямий 20 см, діаметр 1-1/8” ( 28,6 мм ), вага вилки 430 грам. Рульова колонка безрізьбова напівінтегрована на насипних підшипниках у сепараторі, якір багаторазовий, розпірний (expander plug).
    Вилка купувалась новою, і ставилася на раму замість штатної, алюмінієвої, приблизно у 2015-му році. Пробіг у вилки менший, ніж у рами, і вона у доброму стані. Єдиний нюанс, це незначні сколи емалі на торці вилки біля штока, на стику рами та вилки. Просто цей колишній власник із Хмельницького, коли запресовував чашку підшипника на шток, трохи покоцав емаль, але з карбоном там усе ОК, то чисто косметика. Детальне фото сколів надішлю.

Ланцюг Shimano Tiagra CN-4601, 10-швидкісний вузький Hyperglide-ланцюг із направленим дизайном та 116 ланками, вага 285 грам. Купляв новий, пробіг 100 км.

Каретка Shimano SM-BBR60 Ultegra Hollowtech II на зовнішніх пром підшипниках, різьба британка (BSA) ширина 68 мм, вага 76 грам. Нова, пробіг 100 км.

Система (передні зірки + шатуни) Shimano Tiagra FC-4600 50/34 silver, 10 шв., шатуни 172.5 mm, вісь 24 мм Hollowtech II, вага 816 грам. Пробіг невеликий, добрий стан.

Передній перемикач Shimano Ultegra FD-6700, кріплення на хомут, діаметр 31,8 мм, практично новий, пробіг близько 200 км. Вага 100 грам.

Педалі Shimano PD-MX80 Saint, площа опори 90х95 мм, вісь хромомолібденова, картриджні підшипники. Платформи з додатковими шипами, висоту яких можна регулювати проставками. Купляв новими, пробіг 100 км. Вага обох педалей із шипами 495 грам.
    Спеціально вибирав не контактні педалі але з надійною фіксацією стопи, Саїнти для цих цілей ідеальні, дуже зручні педалі для аматорських покатушок і не тільки. Хоч вони не зовсім для шосейників, але на шосейнику виглядають чудово!

Касета Shimano CS-HG500-10 11-32T, на 10 швидкостей із технологією Hyperglide для плавного перемикання, вага 385 грам. Купував нову, пробіг 100 км.

Задній перемикач Shimano Tiagra RD-4601 GS, середня лапка, вага 270 грам. Новий, пробіг 100 км.

Дуали Shimano Tiagra 4600 (10 speed), б/в але у хорошому стані, з нюансів лише косметика місцями, технічно все Ок. Вага пари 520 грам разом із тросиками.

Троси, кінцівки та сорочки на перемикачах та гальмах стоять від фірми Jagwire.

-- Вілсет (колеса):
    Обода Jalco (Maddux) GX460, Тайвань, алюміній 6061, розмір 700C (28”), 622Х14, зовнішня ширина 19,2 мм, висота профілю 27 мм. Передній обід на 28 спиць, задній на 32. Передня втулка SCOTT на насипних підшипниках, задня SHIMANO FH-2200, касетний барабан Freehub для касет 8 - 10 швидкостей, ексцентрики SHIMANO. Вага переднього вілсету з таннусом та ексцентриком у зборі 1340 грам, заднього – 1570 (без касети).
    Вілсети з пробігом, але у доброму технічному стані, на гальмівних доріжках спрацювання помірне, ресурс ще є, по косметиці є місцями коцки та подряпинки, але загалом зовнішній вигляд хороший. Колеса обслуговані, змащені, відрегульовані, рівні, без нюансів. Ці вілсети були зняті із заводського велосипеда SCOTT Speedster S40 мого знайомого з Одеси.

Шини на колесах встановлені Tannus Aither 1.1, розмір 700х23С (23Х622), 100% оригінал, made in Korea, купував у перевіреному магазині в Одесі – Bikershop. Тануси нові, бралися саме під цей велік, пробіг лише 100 км, а загальний ресурс становить 8000 – 9000 км.
    Ці покришки дуже зручні для аматорських покатушок по місту або тренувань асфальтованою дорогою. Нарешті забуваєш про необхідність підкачувати колеса перед кожним виїздом. Не хвилюєшся, що через недостатній тиск вдариш обід об якесь гостре ребро бордюру, вибоїни на дорозі, або рейки, і зовсім не боїшся проколів: скло, арматура, гострий гравій, колючки - все до лампочки. Зчеплення з дорогою добре, не гірше, ніж на надувних шинах. Так, Таннус це досить жорстка гума, на поганій дорозі трусити буде добре, але за умов міста відчувається нормально на більшості доріг. Я навіть виїжджав на відносно рівну ґрунтову дорогу, і на ній танус показав себе непогано. І за накатом я особливо не помітив, що він став гіршим у порівнянні з надувними покришками, хоча накат повинен бути трохи гіршим. Але я в змаганнях не беру участі, тому для мене виграш у якихось секундах чи хвилинах не принциповий. А ось для повсякденних тренувань Таннус, як на мене, це дуже практичний варіант.

-- Рульовий вузол:
    Кермо FSA Wing PRO Compact, алюмінієвий подвійний баттинг AL7050, аеродинамічний ергономічний плоский верх Aero Ergo, діаметр кріплення 31,8 мм, ширина 400 мм, дроп (висота) 125 мм, річ (глибина) 80 мм, кут розвалу 4°, вага 296 грам, made in Taiwan. Купляв нове, стан ідеальний, пробіг 100 км.

Винос Ritchey WCS 4X Axis 130 mm/17°/73°, авіаційний алюміній 2014‑T6, структура зерна 3D Net Shape Forging, під діаметр керма 31,8 мм, штока 1‑1/8” (28,6 мм), вага 130 грам. Стан бв, з невеликими потертостями, але технічний стан відмінний.

Обмотка керма PRO Smart Silicone Carbon, сріблястий колір. Стан відмінний, купував нову, пробіг 100 км.

-- Гальма:
    Класичні обідні Shimano 105 SC (BR-1055 SLR-S), це можна сказати вінтажна модель Shimano 105 першої половини 90х, але зроблені вони вже як сучасні крабові гальма за технологією dual pivot (двоважільні або двохосьові) із сучасним кріпленням, тому вони на цю раму стали як рідні. Технічний стан повністю справний і гальмують дуже добре, м'яко і легко, проте по косметиці видно, що вони не нові (потертості, іржа місцями), але в цілому на велосипеді вони виглядають гарно і сучасно. Колодки стоять Shimano Low Profile 60, теж із пробігом, але ресурсу ще достатньо. Вага обох гальм з болтами та колодками 399 грам.

-- Сідло і підсідельний штир:
    Сідло Selle SMP Extra, італійське сідло ручної роботи, розмір 275x140 мм, сталева рамка, оббивка зроблена за вакуумною технологією SMP, м'який синтетичний матеріал, вага 340 грам. Сідло з пробігом, технічно справне, проте естетичний стан середній, шкіра знизу починає відставати від м'якого синтетичного матеріалу, але це не заважає їздити.

Підсідельний штир алюмінієвий фірми ZOOM, діаметр труби 27.2 мм, довжина 300 мм, вага 288 грам. Хороший стан.

-- спортивный спортивний вілсет вилсет шосейний road bike навесное оборудка компоненты разбор по запчастям по частям разборка барахол разбираю розбираю по частинах частинами розбірка запчастини велосипедні запчасти велосипедные оборудование групсет комплектующие промышленных подшипники трансмиссия картриджные кассета скоростей колеса Taiwan Корее шины покрышки резина руль вынос тормоза сиденье седло подседельный штырь шоссейный шоссейник подседельный штырь рулевая петух флягодержатель цепь якорь тормоза рост frame set
    Последний раз редактировалось sergy-86; 23.07.2026 в 17:06.

Ответить в теме