Тема: Як вилікувати хронічні інфекції без постійних таблеток

Ответить в теме
Показано с 1 по 3 из 3
  1. Вверх #1

По умолчанию Як вилікувати хронічні інфекції без постійних таблеток

Доброго дня. Стикнулася з проблемою постійних рецидивів інфекцій сечостатевої системи, антибіотики допомагають лише на місяць, а потім все по колу від протягу. Врачи розводять руками, кажуть "хронічне", а я вже не можу пити ці важкі таблетки, від них нирки болять. Слышала про метод знищення бактерій частотами, який безпечний для організму людини. Хто пробував такий підхід у Києві?

2. Вверх #2
    Новичок
    Привіт. Твоя ситуація — класика, коли патогени виробляють стійкість до ліків і ховаються глибоко в тканинах слизової оболонки під захисними біопленками. Частотна терапія працює зовсім інакше: прилад знаходить точну резонансну частоту збудника і подає сигнал, від якого бактерія просто руйнується фізично. На сайті https://www.altimed.net/uk/ можна подивитися послуги з біорезонансного лікування запальних процесів та хронічних інфекцій без хімії. Я так вилікувала свій застарілий цистит, який мучив мене три роки подряд кожну осінь після найменшого переохолодження ніг. Процедура абсолютно безболісна, ти просто відпочиваєш у кріслі, поки апарат робить глибоку чистку тканин на клітинному рівні від мікробів. Найкрутіше, що це не вбиває твою корисну мікрофлору кишечника, тому дисбактериозу після курсу лікування не буває взагалі у пацієнтів. В клініці у Києві дуже точно визначають вид мікроба перед початком сеансів за допомогою сканування, щоб бити точно в ціль.

3. Вверх #3
    Ого, про руйнування патогена частотою — це звучит дуже потужно і логічно для мого затяжного випадку. Рада, що це безпечно для нирок та кишечника, для мене це зараз найголовніший фактор. Запишуся до них обов'язково.

Ответить в теме

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права