-
Вибачте, прекрасна половина людства, що цю тему підіймає чоловік...
Ситуація наступна: до повномасштабного вторгнення в Україну, в Одесі була велика кількість салонів краси, в яких працювали перукарі різного рівня майстерності.
Не було проблеми, в залежності від платоспроможності, користуватися послугами майстрів.
Від початку війни, питання знайти майстра, стало значною проблемою. Моя жінка користувалася послугами Вікторії Врадій. Але на даний час ця майстриня перебуває та працює в Лондоні. Моя жінка змінила вже з десяток різних майстринь, але від жодної не отримала абсолютного задоволення результатами їх роботи.
Моя 13-річна донька "дозріла" зробити собі коротку стрижку. Я об'їздив всю Одесу, але майстра/майстрині, яка б викликала у мене довіру, не знайшов. Доньці так і сказав, що нікого не знайшов, але буду продовжувати шукати. Жінка ж, вирішила, що показавши фото та отримавши завірення від своєї останньої перукарки, що буде саме так як на фото, повела до неї дитину.
Результат - море сліз у дитини та абсолютне невдоволення батьків...
Порадьте майстра-стиліста, який відповідає цьому рівню, який/яка б могли виправити ситуацію....
P.S. Переглядав на цьому форумі багато гілок, але потрібну інформацію не знайшов. Тому, започаткував нову тему.
Пропоную, при кожному коментарі, на його початку ставити знаки "+" або "-", які б означали позитивний чи негативний досвід відвідування....
Дякую кожній та кожному хто відгукнеться!!!
Социальные закладки