Вітаю відвідувачів моєї маленької кондитерської !
Пропоную Вашій увазі десерти, приготовані мною.
Мусові десерти - це ніжні текстури, приємні фруктові і шоколадні смаки.
Технологія приготування сучасних десертів така, що дозволяє створювати іноді дуже незвичайні і несподівані смакові поєднання.
В якості внутрішнього наповнення використовуються інгредієнти на основі фруктових пюре, шоколаду, вершків, горіхових паст,
цукру додається мінімальна кількість, або не додається взагалі.
Я прихильник мінімалістичного оформлення десертів, так як сучасні форми цілком самодостатні зовні,
і краще рішення - це не псувати їх зовнішній вигляд зайвим декором.
Крім того, десерти покриваються або дзеркальною глазур'ю, або шоколадним велюром,
які і самі по собі - прикраса.
Написи - не роблю.
П'ятиповерхові булочки зі сметанним кремом - не роблю.
Само собою зрозуміло, але все ж скажу:
Всі десерти виготовлені з найсвіжіших і натуральних продуктів!
Смачного ! )
Социальные закладки