Час показав, хтобув на майдані, хто стояв за правду, хто боровся за нашу єдину державу –спочатку щиро, по-справжньому - той досі неухильно робить все для того, щоб зберегти суверенітет і цілісність нашої держави. Але є такі, які не доклали краплі зусиль, не зробилинічого-тільки кричали - «ми робимо», «ми з вами» ... А тепер просто піаряться на цьому ... Мене це просто вбиває, коли бачутаке. А коли бачу самих людей таких - то просто хочетьсядати в «морду». Але в «морду» можна дати мужику. Але тут такий парадокс, що якщо так поводиться жінка, веде себе гірше ніж чоловік??? що якщо вона видає себе не за того хто є насправді? Я говорю про одеську сепаратистку Оксану Піднебесну. Оксана не чурається- працює на державному телеканалі і віщає на все місто і країну, яка вона гарна і пухнаста. Але важливо інше- той ефект від її віщання... То вона кричить, що секти завелися, то на людей з ударами кидається ... Вона не дотримується закону, і думаєщоїй усе дозволено, щозновузможезалишитисябезкарною за своїзлочиннісепаратистськідії ... Найбільше Піднебесна віщає про тему з сектами ... Закликає російських шавок, типу Невеєва Саші, який все і всіх призначає сектами, наче б то психолог, для промивання мізків українському народу і одеситам особливо. Що з Оксаною сталося? коли її завербували агенти ФСБ? чому вона прямо звертає увагу російських лідерів і членів екстремістських організацій на Україні і Одессі ???
Сподіваюся тільки на справедливість і Закон Божий ...
Це не тільки я бачу http://musi4ka-yulia.livejournal.com/744.html
Социальные закладки