(реклама санкционирована / ссылка модератора)
Доброго дня. Я повернулася з новою ідеєю!
Хочу запропонувати вам збір китайського TEMU на цікавих умовах.
Темка тільки відновлена і мені треба трохи часу на те, щоб згадати як тут все влаштовано (відвикла після переходу у телеграм). Але основне накидаю вже зараз, а у процесі дооформлю та скоригую
Отже, основні умови для замовлення:
1) ваше сумарне замовлення від 0 до 499грн - ваша остаточна ціна менша від ціни сайту на 10%
2) ваше сумарне замовлення від 500 - 999грн - ваша остаточна ціна менша від ціни сайту на 15%
3) ваше сумарне замовлення від 1000 - 2000 грн - ваша остаточна ціна менша від ціни сайту на 20%
АЛЕ… на даний момент я маю можливість оформляти ваші замовлення зі знижкою -30% для будь-якої суми замовлення(без орг.збору). Як довго я зможу використовувати цю можливість, я не розумію, але поки що можу - користуємося))))
https://www.temu.com/
Можливість відправляти замовлення під - 30 % тимчасово припинена. Інші умови в силі
Єдина умова – ціни на вашому та на моєму екрані повинні збігатися. Індивідуальні акції які відображаються тільки у вашому обліковому записі нажаль, участі в акції не беруть. Тому не забувайте, будь ласка, окрім посилання на товар вказувати розмір, модель, колір та ЦІНУ.
Актуальні збори
Форма знайомств
Оплата
Роздачі![]()
Социальные закладки