|
Я знаю, під якими гаслами ходили націоналістичні покидьки. "Країна - українцям". Держава повинна бути організована по фашитському типу. Той, хто не українець, повинні прислужувати останнім. Боровець таке писав, він засновник ОУН. У 20-х роках минулого сторіччя фашизм був в моді. От и дехто на ЗУ вирішив похизуватися. Тоді були Муссолині, Гітлер, Хорті, інший непотріб, який доставив світу багато проблем.
Я вам прочитаю лекцію про історію України, так, як її тут не викладають.
1. Українській нації тільки 500 років. Пішли від козацьких об'єднань у Дикому Полі на сході Речі Посполитої.
2. Українська держава існує в нинішньому вигляди 80 років. Зародилася з Автономії, заснованої у 1917 році.
3. Найбільші зовнішньополітичні події для Україні у минулому столітті - вхід до складу СРСР и вихід з нього. По конституціі СРСР союзні республіки були суверенними державами, с правом рецессії з Союзу.
4. Так звана незалежність - це всього лише вихід зі складу СРСР.
А Бандера - бандит, який прикривається гаслами про неньку-Україну. ОУН - терористична організація, на руках якої кров сотен тисяч людей, зокрема поляків. От тому поляки и вигнали українців у Польщі у 1946 році, щоби зачистити Польщу від покидьків ОУН и щоби не було тої різанини, яка була під час війни.
ОУН була разділена на три частини, котрі лизали зад німцям. Особливо ОУН Мельника. Фашистам нема прощення.
Последний раз редактировалось George_S; 13.01.2012 в 09:13.
А если человек живет в советской многоэтажке, тоже льгота ?Ветераны УПА будут получать повышенные пенсии и льготы
ИВАНО-ФРАНКОВСК, 13 января. Горсовет Ивано-Франковска постановил в 2012 году выделять ежемесячные надбавки к пенсиям ветеранов Организации украинских националистов — Украинской повстанческой армии в размере 500 грн, сообщает Интерфакс-Украина.
Помимо доплат к пенсионному пособию ветеранам националистических формирований, выступавших против СССР во время Второй Мировой войны, полагаются 100% льгот на оплату услуг ЖКХ.
Ну якщо Ви такий знавець, то повинні були б знати, що ОУН(б) з ним під час війни воювала! Більш того, роззброїла його загони, знищила особливо "видатних" злочинців та прийняла до своїх лав заблукавших...
Доречі, Ви ще півроку тому (з Житомира) "викладали" тут і мову, і любов до Батьківщини, і ще багато чудернацького дописували, а тепер за ОУН взялись?
Завжди по історії хтось для когось був героєм, а для когось злочинцем!
Візьміть тих же більшовиків, чи царедворців, чи Єльцина, чи "славних вояків", що покорили Чечню...
От про Чечню не треба. Правильно зробили, що приборкали їх. Я був на Північному Кавказі, то дуже жорскокі люди, в традиція така.
А що стосується ОУН, то дуже тяжко хворі люди. Я читав спогади командира партизанського з'єднання Наумова про те, як вони воювали. Після звільнення Львова, Станіслава и Рівного від німців, ОУН вирішила показати своїм хазяям, як треба воювати. На кожне з означених міст наступало по 300 упівців. Взвод автоматників поклав цих хворих у землю. Їхнє тупе ставлення до Радянської армії було жорстоко покарано, так ім і треба. Воювати з мирним населенням вони можуть, а от з іншими ні.
Про кляте СБ с удавками добре відомо. СС "Галичина" - то пряма зрада, а зі зрадниками тоді було просто - шибениця.
Інші частини ОУН також воювали. Разом з окупантами, а то є зрада.
Последний раз редактировалось George_S; 14.01.2012 в 10:32.
Тут тема (доречі) не стосується Чечні, так що Ви не висмикуйте висловлення з тексту, щоб "зафлудити" її...
Є що повідомити щодо теми, крім того, що Ви вже тут написали?
Доречі, те, що Ви вище написали, не відповідає дійсності. Безперечно, Житомир там недалеко, але це не означає, що Ви правду написали!
Аби вони були б такими вояками, як Ви їх змалювали, то з ними б майже 10 років по війні ніхто б не воював, а забули б про них ще у 1946-му...
СБ діяла тими ж методами, що і НКВД... У цьому напрямку важко було вигадати щось нове...
При чому тут СС "Галичина"? Назву теми прочитайте...
Давайте щось про Житомир...
P.S. Окремо відмітьте, що ні російські війска, ні Вас (особисто) той жорстокий (чеченський) народ до себе не запрошував. І вказувати їм як жити - не Ваша справа!
В мене нема повноважень, щоб комусь вказувати, кому як жити. Але висловити своє бачення я можу и маю на це право. Я і ви. Це стосується Чечні, ОУН, таке інше.
Я не з Житомира, хоча місця знаю.
СС "Галичина", Мельник, Бандера - то частини ОУН, яка так і не об'єдналися перед загальною загрозою. Так що я в темі. ОУН треба розглядати загально, всі її гілки. До речі, протиріччя, заважавшими мати єлину організацію ОУН стало питання, як взаємодіяти з німцями. Частина ОУН хотіла сама заснувати державу, частина вважала, що треба лизати зад німцям, які поб'ють Червону Армію і чомусь допоможуть зробити власну державу як союзницю німців на кшталт Словаччини.
Все одно, взаємодія з німцями то є зрада.
Про 10 років. Партизанам легше протриматися в лісах, особливо, коли є підтримка с боку населення. До речі, правильна аббревиатура - НКВС (наркомат внутрішніх справ). у 1943 році НКВС стало МДБ - міністерство державної безпеки. Так от, МДБ не тільки воювало с бандерівцями, але і вибивало їх підгрунтя. Репресії і таке інше.
Але був ще один метод. ЗУ завжди при всіх владах була забитою територією. Радянська влада стала будувати на ЗУ промісловість, будувати соціальну сферу, і населення поступово стало бачити (ті, хто залишився), що якось жити можна. Звірячі витівки СБ ОУН, відштовхували від них населення. Все це привело до втечі залишків ОУН за кордон. Бандера був убитий МДБ, до речі, вдала для них операція.
P.S. Окремо відмітьте, що ні російські війска, ні Вас (особисто) той жорстокий (чеченський) народ до себе не запрошував. І вказувати їм як жити - не Ваша справа!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ты если не в теме то на пиши чуши, я понимаю что наслушался Корчинского и еже с ним, но иногда думай... чем чехи зарабатывают свои деньги??? 50% мужского населения чеченов..ты знаеш чем они зарабатывают???
ну шо вы тут роспоносились про ОУН УПА вони були герои и мочили таких сраних москалюг. шо живут в Украине и строят новоросию в одессе.Жаль шо нестало времени всех перевишать.Але шо там вас осталось пару гныд шо тут живут и тут гадят.Шоб нам гадили руски чи поляки яб ше поняв но то украински сиксоты падлюки.
[MOD] Разжигание межнациональной розни
Последний раз редактировалось Pablo Escobar; 15.01.2012 в 22:01.
Социальные закладки