Тема: ОУН-УПА: спогади та дискусії

Ответить в теме
Страница 880 из 1519 ПерваяПервая ... 380 780 830 870 878 879 880 881 882 890 930 980 1380 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 17,581 по 17,600 из 30377
  1. Вверх #17581
    Постоялец форума Аватар для Windbag
    Цитата Сообщение от Nedo Посмотреть сообщение
    у АК и штрумгевера нутри мало общего, Калашников разве что общий принцип роботы спер и общий вид, хотя в то время тырить друг у друга среди военных конструкторов не считалось зазорным
    Так о чем и я! На фотке стг! А подпись, что Калашников показывает АК. И по моей ссылке была фотка с той же фотосессии, где он держит именно АК без магазина и с деревянными накладками.
    ...когда-нибудь здесь будет город-сад...

2. Вверх #17582
    User banned
    Цитата Сообщение от Nedo Посмотреть сообщение
    Калашников разве что общий принцип роботы спер и общий вид, хотя в то время тырить друг у друга среди военных конструкторов не считалось зазорным
    Зачетно.
    Что STG, что Калаш были рождены из полуавтоматических винтовок, а те в свою очередь из гладкоствольных ружей, а те из пищалей, а те из пушек… а порох вообще китайцы придумали. Так-то.
    Цитата Сообщение от Windbag Посмотреть сообщение
    Так о чем и я! На фотке стг! А подпись, что Калашников показывает АК. И по моей ссылке была фотка с той же фотосессии, где он держит именно АК без магазина и с деревянными накладками.
    Барбумбия это.Киргуду. Типа такой.

3. Вверх #17583
    User banned Аватар для magentis
    Цитата Сообщение от Windbag Посмотреть сообщение
    Откуда картинка? Уж очень на ФШ смахивает... ибо Stg44 больно хорошо прорисован.
    Да это же юмор с военного форума.

4. Вверх #17584
    User banned Аватар для ALKA
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    а то я перестану писати .
    мы его теряем !!!!(с)

5. Вверх #17585
    Постоялец форума Аватар для Windbag
    Цитата Сообщение от magentis Посмотреть сообщение
    Да это же юмор с военного форума.
    Пнятно. Я в общем-то так и подумал, что либо троллинг, либо просто прикол.
    ...когда-нибудь здесь будет город-сад...

6. Вверх #17586
    Не покидает форум
    Ви плутаєте слова, літери.., Вам не хочу...
    Тай, якщо Ви не помітили, я в конкурсі "флудерів" незадіяний!
    Я у темі щодо УПА, пишу щодо УПА. Вважаю їх героями тієї частини українського народу, для яких незалежність, мова, культура, своя держава - не пусті фрази. А те, що дехто їх такими не вважає, то їм від цього ні холодно, ні жарко... Так що, Ви давайте, розширюйте, підключайте ще когось, а то я перестану писати і у Вас "творчий" запал вийде геть... Крім того, у Вас з "братом близнюком" Фельдом здорово виходить (тіхо сам с собою): хвалите один одного, підбадьорюйте, "в атаку" йдете поряд. Очевидно, що так і "робочий час" швидше пролітає, і моральне задоволення отримуєте...
    Я знаю, під якими гаслами ходили націоналістичні покидьки. "Країна - українцям". Держава повинна бути організована по фашитському типу. Той, хто не українець, повинні прислужувати останнім. Боровець таке писав, він засновник ОУН. У 20-х роках минулого сторіччя фашизм був в моді. От и дехто на ЗУ вирішив похизуватися. Тоді були Муссолині, Гітлер, Хорті, інший непотріб, який доставив світу багато проблем.

Я вам прочитаю лекцію про історію України, так, як її тут не викладають.

1. Українській нації тільки 500 років. Пішли від козацьких об'єднань у Дикому Полі на сході Речі Посполитої.
    2. Українська держава існує в нинішньому вигляди 80 років. Зародилася з Автономії, заснованої у 1917 році.
    3. Найбільші зовнішньополітичні події для Україні у минулому столітті - вхід до складу СРСР и вихід з нього. По конституціі СРСР союзні республіки були суверенними державами, с правом рецессії з Союзу.
    4. Так звана незалежність - це всього лише вихід зі складу СРСР.

А Бандера - бандит, який прикривається гаслами про неньку-Україну. ОУН - терористична організація, на руках якої кров сотен тисяч людей, зокрема поляків. От тому поляки и вигнали українців у Польщі у 1946 році, щоби зачистити Польщу від покидьків ОУН и щоби не було тої різанини, яка була під час війни.

ОУН була разділена на три частини, котрі лизали зад німцям. Особливо ОУН Мельника. Фашистам нема прощення.
    Последний раз редактировалось George_S; 13.01.2012 в 09:13.

7. Вверх #17587
    User banned Аватар для magentis
    Ветераны УПА будут получать повышенные пенсии и льготы

ИВАНО-ФРАНКОВСК, 13 января. Горсовет Ивано-Франковска постановил в 2012 году выделять ежемесячные надбавки к пенсиям ветеранов Организации украинских националистов — Украинской повстанческой армии в размере 500 грн, сообщает Интерфакс-Украина.

Помимо доплат к пенсионному пособию ветеранам националистических формирований, выступавших против СССР во время Второй Мировой войны, полагаются 100% льгот на оплату услуг ЖКХ.
    А если человек живет в советской многоэтажке, тоже льгота ?

8. Вверх #17588
    User banned
    Цитата Сообщение от magentis Посмотреть сообщение
    А если человек живет в советской многоэтажке, тоже льгота ?

То, что ветераны ОУН-УПА до сих пор вынуждены жить в советских пятиэтажках - это издевательство! Горсовет обязан обеспечить каждого из них персональным схроном!

9. Вверх #17589
    Постоялец форума Аватар для IVL
    Цитата Сообщение от Lexa2007 Посмотреть сообщение
    То, что ветераны ОУН-УПА до сих пор вынуждены жить в советских пятиэтажках - это издевательство! Горсовет обязан обеспечить каждого из них персональным схроном!
    С дверками или без?

10. Вверх #17590
    User banned
    Цитата Сообщение от IVL Посмотреть сообщение
    С дверками или без?
    Давно, размером 2*2

11. Вверх #17591
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от George_S Посмотреть сообщение
    Я знаю, під якими гаслами ходили націоналістичні покидьки. "Країна - українцям". Держава повинна бути організована по фашитському типу. Той, хто не українець, повинні прислужувати останнім. Боровець таке писав, він засновник ОУН.
    Ну якщо Ви такий знавець, то повинні були б знати, що ОУН(б) з ним під час війни воювала! Більш того, роззброїла його загони, знищила особливо "видатних" злочинців та прийняла до своїх лав заблукавших...
    Доречі, Ви ще півроку тому (з Житомира) "викладали" тут і мову, і любов до Батьківщини, і ще багато чудернацького дописували, а тепер за ОУН взялись?
    Завжди по історії хтось для когось був героєм, а для когось злочинцем!
    Візьміть тих же більшовиків, чи царедворців, чи Єльцина, чи "славних вояків", що покорили Чечню...

12. Вверх #17592
    Не покидает форум
    Ну якщо Ви такий знавець, то повинні були б знати, що ОУН(б) з ним під час війни воювала! Більш того, роззброїла його загони, знищила особливо "видатних" злочинців та прийняла до своїх лав заблукавших...
    Доречі, Ви ще півроку тому (з Житомира) "викладали" тут і мову, і любов до Батьківщини, і ще багато чудернацького дописували, а тепер за ОУН взялись?
    Візьміть тих же більшовиків, чи царедворців, чи Єльцина, чи "славних вояків", що покорили Чечню...
    От про Чечню не треба. Правильно зробили, що приборкали їх. Я був на Північному Кавказі, то дуже жорскокі люди, в традиція така.

А що стосується ОУН, то дуже тяжко хворі люди. Я читав спогади командира партизанського з'єднання Наумова про те, як вони воювали. Після звільнення Львова, Станіслава и Рівного від німців, ОУН вирішила показати своїм хазяям, як треба воювати. На кожне з означених міст наступало по 300 упівців. Взвод автоматників поклав цих хворих у землю. Їхнє тупе ставлення до Радянської армії було жорстоко покарано, так ім і треба. Воювати з мирним населенням вони можуть, а от з іншими ні.

Про кляте СБ с удавками добре відомо. СС "Галичина" - то пряма зрада, а зі зрадниками тоді було просто - шибениця.

Інші частини ОУН також воювали. Разом з окупантами, а то є зрада.
    Последний раз редактировалось George_S; 14.01.2012 в 10:32.

13. Вверх #17593
    Не покидает форум
    Бывалый а нука про чечню поподробнее)) там свободную ичкерию и так далее, ты дальше лозунгов так и не пошел))))

14. Вверх #17594
    Цитата Сообщение от Лабик Посмотреть сообщение
    Бывалый а нука про чечню поподробнее)) там свободную ичкерию и так далее, ты дальше лозунгов так и не пошел))))
    Все Вас не полишають намагання принизити тему до свого рівня дискусії?
    Ви ж бачите, що тут тема стосується лише ОУН та УПА! От і пишіть щодо цього...
    Є бажання побалакати щодо Чечні - відкрийте відповідну тему!!

15. Вверх #17595
    Цитата Сообщение от George_S Посмотреть сообщение
    От про Чечню не треба. Правильно зробили, що приборкали їх. Я був на Північному Кавказі, то дуже жорскокі люди, в традиція така.

Про кляте СБ с удавками добре відомо. СС "Галичина" - то пряма зрада, а зі зрадниками тоді було просто - шибениця.

Інші частини ОУН також воювали. Разом з окупантами, а то є зрада.
    Тут тема (доречі) не стосується Чечні, так що Ви не висмикуйте висловлення з тексту, щоб "зафлудити" її...
    Є що повідомити щодо теми, крім того, що Ви вже тут написали?
    Доречі, те, що Ви вище написали, не відповідає дійсності. Безперечно, Житомир там недалеко, але це не означає, що Ви правду написали!
    Аби вони були б такими вояками, як Ви їх змалювали, то з ними б майже 10 років по війні ніхто б не воював, а забули б про них ще у 1946-му...
    СБ діяла тими ж методами, що і НКВД... У цьому напрямку важко було вигадати щось нове...
    При чому тут СС "Галичина"? Назву теми прочитайте...

Давайте щось про Житомир...
    P.S. Окремо відмітьте, що ні російські війска, ні Вас (особисто) той жорстокий (чеченський) народ до себе не запрошував. І вказувати їм як жити - не Ваша справа!

16. Вверх #17596
    Не покидает форум
    В мене нема повноважень, щоб комусь вказувати, кому як жити. Але висловити своє бачення я можу и маю на це право. Я і ви. Це стосується Чечні, ОУН, таке інше.

Я не з Житомира, хоча місця знаю.

СС "Галичина", Мельник, Бандера - то частини ОУН, яка так і не об'єдналися перед загальною загрозою. Так що я в темі. ОУН треба розглядати загально, всі її гілки. До речі, протиріччя, заважавшими мати єлину організацію ОУН стало питання, як взаємодіяти з німцями. Частина ОУН хотіла сама заснувати державу, частина вважала, що треба лизати зад німцям, які поб'ють Червону Армію і чомусь допоможуть зробити власну державу як союзницю німців на кшталт Словаччини.

Все одно, взаємодія з німцями то є зрада.

Про 10 років. Партизанам легше протриматися в лісах, особливо, коли є підтримка с боку населення. До речі, правильна аббревиатура - НКВС (наркомат внутрішніх справ). у 1943 році НКВС стало МДБ - міністерство державної безпеки. Так от, МДБ не тільки воювало с бандерівцями, але і вибивало їх підгрунтя. Репресії і таке інше.

Але був ще один метод. ЗУ завжди при всіх владах була забитою територією. Радянська влада стала будувати на ЗУ промісловість, будувати соціальну сферу, і населення поступово стало бачити (ті, хто залишився), що якось жити можна. Звірячі витівки СБ ОУН, відштовхували від них населення. Все це привело до втечі залишків ОУН за кордон. Бандера був убитий МДБ, до речі, вдала для них операція.

17. Вверх #17597
    Не покидает форум
    Все Вас не полишають намагання принизити тему до свого рівня дискусії?
    Ви ж бачите, що тут тема стосується лише ОУН та УПА! От і пишіть щодо цього...
    Є бажання побалакати щодо Чечні - відкрийте відповідну тему!!
    Бывалый, эта тема тут и без меня принижена)), только твои выкрики-лозунги чего стоят...так про чечню ты начал..

18. Вверх #17598
    Не покидает форум
    P.S. Окремо відмітьте, що ні російські війска, ні Вас (особисто) той жорстокий (чеченський) народ до себе не запрошував. І вказувати їм як жити - не Ваша справа!
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ты если не в теме то на пиши чуши, я понимаю что наслушался Корчинского и еже с ним, но иногда думай... чем чехи зарабатывают свои деньги??? 50% мужского населения чеченов..ты знаеш чем они зарабатывают???

19. Вверх #17599
    Політичний казкар
    +500! Одержуєш нагороду!

Слава Україні!
    От така {censored}, малята...

20. Вверх #17600
    User banned
    ну шо вы тут роспоносились про ОУН УПА вони були герои и мочили таких сраних москалюг. шо живут в Украине и строят новоросию в одессе.Жаль шо нестало времени всех перевишать.Але шо там вас осталось пару гныд шо тут живут и тут гадят.Шоб нам гадили руски чи поляки яб ше поняв но то украински сиксоты падлюки.

[MOD] Разжигание межнациональной розни
    Последний раз редактировалось Pablo Escobar; 15.01.2012 в 22:01.

Ответить в теме
Страница 880 из 1519 ПерваяПервая ... 380 780 830 870 878 879 880 881 882 890 930 980 1380 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права