|
Кілька популярних лекцій з українознавства спеціально для тих людей, що досі ще цією справою не цікавилися, не цікавляться i не цікавитимуться... Що таке Україна?
Україною зветься "искони русская земля. - Малая Русь, где все обильем дышет"...
Розляглася вона на просторах Харківської, Полтавської, Чернігівської губерень, Новоросії i Юго-Западного краю.
Це Велика Україна. Крім того, до України ще належать: Червона Русь, потім Прикарпатська Русь, Угорська Русь i взагалі всіляка така Під'яремна Русь.
От, значить, Мала Русь плюс Червона Русь плюс Угорська Русь плюс Прикарпатська Русь плюс Під'яремна Русь рівняється Україні.
Є ще на світі Біла Русь, Фінляндська Русь, Литовська Русь, Кавказька Русь, Туркестанська Русь, Сибірська Русь, але ці до України не належать.
Столиця України - Київ.
Виконує обов'язки "Матері городов руських".
Батька городов руських не знайдено, але він, безперечно, десь є.Утік своєчасно, наплодивши силу всіляких городенят.
Дядько руських городів - Чернігів, вітчизна св. Федоська Углицького, що його дуб i досі допомагав від зубного болю. Вживають того дуба так: одкусюють од дуба обапола хворим зубом i їдять того обапола до цурки.
Кумувала в Києві Біла Церква, а бабувала Полтава. Житомир на христини книші пік, а Вінниця самогон гнала. Головна річка на Україні - Дніпро, що зветься ще "Руской славы колыбель ".
Населення на Вкраїні - малоросійські хохли.
3вуть їx солопіями. Вони всі в широких штанях. Балакають мужицькою мовою i співають малоросійських пісень з гопаком.
Мужицька мова тепер державна, i всі її повинні знати.
Вона дуже подібна до російської.
По-російському - трест i по-українському - трест. Синдикат - i по-російському i по-українському - синдикат. Тантьєма - так само i по-російському i по-українському.
Так що ризниці майже нема ніякої, i вивчитися тої мови для тих, кому я оце присвячую своє українознавство ,- не тяжко.
От тільки слово процент по-українському не процент, а відсоток. Але зміст його однаковісінький.
А там біржа, золото, червінці, банкноти, стерлінги, долари, це однаково i по-російському i по-українському. Отже, не бійтесь українізації.
МИ САМОТНІ В БЕЗМЕЖЖІ
ХАЙ НАМ СНЯТЬСЯ СТЕПИ
О! Розкажіть мені, будь ласка про розвиток культури в СРСР! Дуже цікаво...
Інтернаціоналізм...
Знов. Нічього більш гидкого за марксистський інтернаціоналізм немає. А націоналізм є самою простою, самою природньою, самою нормальною з людської точки зору ідеєю...
Хех, як ти уважно слухав, то за Лесэм це казав Гамлет - датський кацап, а поема ця зветься "Гамлет, принц датський, або феномен датського кацапізму". Він висміює саме "кацапізм"
Почему убогость? Этот солярий ничем не хуже тех, за которые сейчас платятся страшные бабки. А по медицине он намного лучше, хотя бы из-за большого расстояния до лампы, что снижает опасность локального передоза.
Скорее всего это Крайние Севера, где солнца не было по полгода.
Так что в СССР таки о советской нации заботились.
PS. Кертис, рахит я мог подхватить разве от вас, так он же не заразный.
Замечательно, хоть одна радость вам в жизни - "парадная напоминает публичный дом". Наверное воняет обрюзгшими мужиками, собаками и мочой. А Лампока... кто ж её стырит, она горячая)
Я Устроился лучше. В Парадной чисто, на лестничной клетке ремонт, современные светильники дневного света, и консьержи дежурят в парадной, за 550 гр мес. Капитализм называется. Хотя дом советской постройки.
Пусть тебе Ромко расскажет.
https://forumodua.com/showpost.php?p=2255419&postcount=157
Попрроси Ромку. Он работает прачкой и развешивает огромные простыни. Очень много знает песен, стихов и сказок народных. Я в литературе как-то слабак. Знаю, что когда - то была "великая рок группа" название связано вроде бы с пчёлами, толи "гринпчёлы" толи "бжолы не гудуть" , я их видел на Евровидении, где даже они не последнее место взяли.![]()
Фи, Кертис... Это у вас не подъезд получается, а полный позор нации. У нас такого нет. Красная лампочка таки есть, а всё остальное - как было при СССР. Хотя бы потому, что при СССР у нас всё было нормально. Пришлось только две железные двери поставить, чтобы сбереглось наследие СССР.![]()
Естественно вы обижены за витренок, кауровых, прорывы, нарывы и прочее. Ведь это всё маргиналы, сепаратисты.
Прорыв требует от Путина вернуть Крым в состав России.
http://www.nr2.ru/crimea/52207.html
Социальные закладки