|
А что значит Порошенко девиз "Україна - жити по новому!"???
Ведь Украина может скатиться на уровень Зимбабве и к Порошенко не будет претензий! Сказал "по-новому", получите! Не сказал же, что по-новому - значит богато народ заживёт! Мы после каждых президентских выборов живём "по-новому"....
Наши политики научились подбирать девизы, не обманывая людей! А то, что люди не так себе поняли, то это их проблемы!
Нам обещали построить "Больницу Будущего" - и не обманули! Не построили! Потому что Будущее не наступило ещё! Не уточнили же какое БУДУЩЕЕ имеется в виду!
п.с. голосовать не за кого....
Ольга Богомолець
Сьогодні о 16.50 на офіційному сайті телеканалу ICTV була розміщена новина: «Ольга Богомолець відмовилась від президентської кампанії та підтримала Тимошенко».
Я спростовую цю інформацію та заявляю, що на цих виборах я йду перемагати. Я не відмовлялась і в жодному випадку не відмовлюсь від президентської кампанії і не висловлю підтримку нікому з кандидатів.
Я представляю виключно український народ і буду захищати тільки його права та інтереси. Прошу всіх, хто вірить в перемогу нової Украіни, не звертати увагу на "чорний піар" старої влади і спроби моєї дискредитації.
Ми знаємо, що стара система легко не здається, але віримо, що разом ми її переможемо і збудуємо нову, успішну, мирну і безпечну Україну, де кожний буде відчувати себе захищеним.
Я щиро дякую тим, хто вірить в мене і будує майбутнє України, тисячам наших волонтерів, а також всім тим, хто підтримує прозорий фонд виборчої капманії і дає нам шанс на перемогу!
З повагою і вірою в силу українського народу,
Ольга Богомолець
Признавшись в своей слабости, человек становится сильным.
У него кстати очень прикольные картинки под эту тему, мне лично нравятся
https://www.facebook.com/ProgramaPoroshenka/app_267091300008193?ref=ts
Ну, отдай голос Богомолец, ей хоть нужнее )))п.с. голосовать не за кого....
Это снова вопрос вероятности )
Социальные закладки