Тема: Вибори до Верховної Ради України

Ответить в теме
Страница 83 из 197 ПерваяПервая ... 33 73 81 82 83 84 85 93 133 183 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1,641 по 1,660 из 3930
  1. Вверх #1641
    Не покидает форум
    Странно:а Раши и Батьке всё понравилось.

2. Вверх #1642
    User banned
    Давно надо уже переходить на автоматизированную систему подсчета, электронное голосование, как во многих прогрессивных странах Европы и Америки. тогда эта возня с бюллетенями и темы фальсификаций сами по себе отпадут

3. Вверх #1643
    User banned
    Цитата Сообщение от Фёдор Петрович Посмотреть сообщение
    Странно:а Раши и Батьке всё понравилось.
    А шо их спрашивал кто-то? Чет я не припомню такого.

4. Вверх #1644
    Живёт на форуме Аватар для senbernar
    На окрузі Засухи плануються маски-шоу?
    Четвер, 01 листопада 2012, 16:08
    Версія для друку Коментарі 5

Кандидат в депутати від Батьківщини по округу 94 Віктор Романюк заявляє, що його опонент по Тетяна Засуха готує штурм окружної виборчої комісії.

Про це він заявив "Українській правді" в четвер.

"З джерел ми отримали інформацію про те, що вони планують штурм Окружної виборчої комісії", - заявив Романюк.

За його словами, опрацювання протоколів на ОВК завершилося. Залишилися лише 11 дільниць, де ОВК має провести перерахунок голосів.

"Там в ОВК же стоять ці коробки з бюлетенями на перерахунок. Вони хочуть їх знищити, або щось підкинути", - сказав він.

"Біля ОВК постійно чергують два автобуси молодиків. Вчора вони чергували перед судом", - зазначив Романюк.

У свою чергу прес-служба Батьківщини повідомила, що в Обухові окружна виборча комісія №94 почала перерахунок голосів на 12 дільницях.

"ОВК мотивує своє рішення тим, що бюлетені нібито були зіпсовані. Це відома схема фальсифікації виборів, коли у самій ОВК спеціально псуються бюлетені, потім ініціюється перерахунок голосів на користь провладного кандидата", - зазначає прес-служба.

Зараз під ОВК починають збиратися люди на підтримку свого кандидата.

Нагадаємо, у 94-му окрузі, за даними підрахунку 100% бюлетенів, переміг представник "Батьківщини" Віктор Романюк.

Втім, його головний опонент Тетяна Засуха, яка програла йому з відривом 5913 голосів, подала до Обухівського районного суду 17 позовів і ще 11 до Васильківського.

Cуд протизаконно задовольнив низку її позовів.

До прикладу, суддя Степанова прийняла таке рішення на підставі сфальшованих документів, навіть не надавши слова відповідачам – членам ДВК, які кілька разів зверталися із клопотанням і заявляли, що факти, на які посилається позивач, можуть спростувати десятки осіб.

Суддя Степанова Оксана Сергіївна відома в Україні, як "суддя Луценко", оскільки свого часу прийняла незаконне рішення про арешт Юрія Луценка, додає Батьківщина.

Українська правда
    Україна єдина, красива і сильна.
    В мирі і любові до своєї землі,
    Україна - це ми!

5. Вверх #1645
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от dermokrat Посмотреть сообщение
    Давно надо уже переходить на автоматизированную систему подсчета, электронное голосование, как во многих прогрессивных странах Европы и Америки. тогда эта возня с бюллетенями и темы фальсификаций сами по себе отпадут
    Тогда судьбу выборов будут решать те, кто будет программировать эти системы.

6. Вверх #1646
    "Свободівець": Із Регіонами ми можемо голосувати лише за заборону Компартії
    Четвер, 01 листопада 2012, 11:35
    Версія для друку Коментарі 114

ВО "Свобода" не збирається співпрацювати з Партією регіонів у Верховній Раді, винятком може стати питання заборони Комуністичної партії в Україні.

Про це заявив №4 у списку партії "Свобода" Ігор Мірошниченко, коментуючи газеті "Комерсант-Україна" пропозицію лідера ПР і прем'єра Миколи Азарова до опозиції взяти участь у формуванні парламентської більшості.

"Партія "Свобода" разом із Партією регіонів може голосувати тільки за одне питання – заборона Компартії. В решті ми не будемо з ними співпрацювати ні за яких умов", - запевнив він.

Мірошниченко додав, що "Свобода" разом із об'єднаною опозицією "Батьківщина" буде намагатися "відсторонити Віктора Януковича від влади".

У партіях "Батьківщина" й УДАР прем'єру також відповіли категоричною відмовою.

"Микола Азаров – це злочинець, який покриває фальсифікації виборів, тож нехай прибереже свої заклики на той час, коли зробить явку з повинною!", - заявив народний депутат від "БЮТ-Батьківщина" Сергій Пашинський.

"УДАР не бачить себе в коаліції ні з ПР, ні з комуністами, ми будемо об’єднувати свою діяльність із "Батьківщиною" і "Свободою", - сказав №10 у списку УДАР Павло Розенко.

Напередодні прем’єр Азаров запропонував опозиції взяти участь у формуванні парламентської більшості разом із Партією регіонів і КПУ.

"Для нас не існує особистих або партійних амбіцій. Існують інтереси країни! Тому я вже заявляв, що Партія регіонів готова до співпраці з усіма політичними силами, для яких інтереси народу – на першому місці. Таким чином, ми простягаємо руку нашим учорашнім опонентам", - заявив він.

"Але якщо у відповідь ми отримаємо деструктивний популізм і демагогію, ми готові самостійно вирішувати проблеми розвитку нашої держави", - додав Азаров.
    Україна - це ми!

7. Вверх #1647
    User banned
    Цитата Сообщение от Ваш КЭП Посмотреть сообщение
    Нет товарищ, я думаю что все наоборот, вы мне Голуба напоминаете, но такую же ахинею по телеку несет. И ваша репутация как раз подтверждает, что ваша точка зрения не то что бы ошибочна, она противоречит здравому смыслу большинства думающих людей. И вы тут еще кого-то обвиняете в фальсификации роликов и документов.
    Ты можешь думать. а я знаю. Потому как иногда, но читаю коменты в репе.
    Вы себя то к большинству не торопитесь записывать. Тем более думающему. Не красиво это.
    Свои доказательства о фальсификации я привел.
    Остальной треп не комментировал.
    Можете опровергнуть мною приведенные доказательства?
    Я подожду.

8. Вверх #1648
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от senbernar Посмотреть сообщение
    ВО "Свобода" не збирається співпрацювати з Партією регіонів у Верховній Раді, винятком може стати питання заборони Комуністичної партії в Україні.
    Там, где одно исключение, там и другим место найдется.
    Посмотрим.

9. Вверх #1649
    У Миколаєві оголошують перемогу "регіонала" прогнавши ЗМІ
    Четвер, 01 листопада 2012, 15:41
    Версія для друку Коментарі 5

Члени ОВК №132 в Миколаєві, де оголосили перемогу "регіонала" Віталія Травянко, прийняли рішення вигнати журналістів із залу засідання.

Таке рішення було прийняте в четвер на засіданні, повідомляють "НікВесті".

Також члени ОВК прийняли рішення складати підсумковий протокол на підставі даних з дільниць.

Депутат від НУНС Геннадій Москаль попередив усіх членів окружної комісії, що цією справою займеться Генпрокуратура і якщо вони не зупиняться, то тут буде десант з депутатів Верховної ради.

Крім цього, в середу він зареєстрував у Верховній Раді постанову про створення тимчасової комісії для розслідування ситуація на цьому окрузі.

У свою чергу прес-служба партії "Батьківщина" повідомляє, що в четвер "було вскрите приміщення, де зберігаються бюлетені".

"Коробки з бюлетенями були відкриті. Це виявилося в четвер зранку. Влада розуміючи, що її кандидат програє представникові опозиції, пішла на грубі фальсифікації", - зазначили в партії.

Як відомо, за першими даними на сайті ЦВК після підрахунку 100% голосів, в цьому окрузі відрив представника "Батьківщини" Аркадія Корнацького від Травянка становив 4 167 голосів. Через добу дані на сайті змінилися на користь кандидата від Партії регіонів.

Після цього члени ОВК оголосили переможцем "регіонала" Травянка.

В "Батьківщині" заявляють, що чергова схема фальсифікації на окрузі не пройде. Терміни оскарження голосування на дільницях та протоколів дільничних комісій вже минули, їх ніхто у відведені законодавством терміни не оскаржив.

"Таким чином, всі протоколи, які були надані дільничними комісіями, є правомірними, і остаточні результати голосування на 132-му окрузі необхідно робити на підставі цих протоколів зі звіркою даних у них", - зазначили в партії.

Українська правда
    Україна - це ми!

10. Вверх #1650
    User banned
    Цитата Сообщение от alinaz8 Посмотреть сообщение
    Царьков пролетел!!! Олежек! я тебя люблю!!!)))))))))))))))))
    Та тож дило таке. ЛЮБОВ ЗЛА, ПОЛЮБЫШЬ И КОЗЛА))))))))))

11. Вверх #1651
    User banned
    Цитата Сообщение от Пивной бочонок Посмотреть сообщение
    Если они промеж собой договориться не могут, как они страной рулить собираются?
    Ты вспомни за оранжевых и сразу все поймешь)))

12. Вверх #1652
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Седьмой Посмотреть сообщение
    Ты вспомни за оранжевых и сразу все поймешь)))
    Было весело!
    А тут - Юлю посадили, Луцика закрыли, даже Зварычу по шапке настучали... Цирк просто похерили. Забыли, что народу надо хлеба и зрелищ...
    Впрочем, сейчас веселенький парламент получается. Не должно быть скучно.

13. Вверх #1653
    User banned
    Цитата Сообщение от dermokrat Посмотреть сообщение
    За Америку это зря. СволОта только на отпечаток пальца согласна.

14. Вверх #1654
    User banned
    Ты можешь думать. а я знаю. Потому как иногда, но читаю коменты в репе.
    Вы себя то к большинству не торопитесь записывать. Тем более думающему. Не красиво это.
    Свои доказательства о фальсификации я привел.
    Остальной треп не комментировал.
    Можете опровергнуть мною приведенные доказательства?
    Я подожду.
    Простите, но что я должен опровергнуть, что Сталин был редким ублюдком??? Вы уж меня извините, но весь мир знает о его похождениях, один вы тут пытаетесь преподнести черное в белой упаковке.

15. Вверх #1655
    User banned
    Цитата Сообщение от Пивной бочонок Посмотреть сообщение
    Было весело!
    А тут - Юлю посадили, Луцика закрыли, даже Зварычу по шапке настучали... Цирк просто похерили. Забыли, что народу надо хлеба и зрелищ...
    Впрочем, сейчас веселенький парламент получается. Не должно быть скучно.
    А просто сравни, что в обоймах опов. Какие силы. Кто кого натянет? Думаю, что батькивщинныки будут иметь и сволОту и ударовцев в своих интересах, а у них самый главный интерес импорт и банки.
    А что у оставшихся опов?
    Вот и будем наблюдать. Только не думаю, что будет очень весело.

16. Вверх #1656
    User banned
    Простите, но что я должен опровергнуть, что Сталин был редким ублюдком??? Вы уж меня извините, но весь мир знает о его похождениях, один вы тут пытаетесь преподнести черное в белой упаковке.
    Редкие ублюдки это те, кто создает такие ролики, еще те, кто без критического анализа воспринимает такие ролики.
    Впрочем защитники таких роликов, тоже попадают в эту категорию.

17. Вверх #1657
    User banned
    Редкие ублюдки это те, кто создает такие ролики, еще те, кто без критического анализа воспринимает такие ролики.
    То есть наши сограждане ублюдки? Тогда кто же вы?

18. Вверх #1658
    User banned
    То есть наши сограждане ублюдки? Тогда кто же вы?
    Ваши сограждане, это ведь ваши. А мои сограждане совсем другие.

19. Вверх #1659
    Не покидает форум Аватар для alinaz8
    блин...шо за страна...вокруг одни ублюдки...оккупация новороссии ублюдками...

20. Вверх #1660
    User banned
    Ваши сограждане, это ведь ваши. А мои сограждане совсем другие.
    Что-то я не вижу в Одессе любителей сталина, кого не спроси все считают его тираном и убийцей, а ваши сограждане это кто, люди из параллельной реальности, марсиане, лунатики, кто же эти достойнейшие из достойных?

Ответить в теме
Страница 83 из 197 ПерваяПервая ... 33 73 81 82 83 84 85 93 133 183 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права