перевела сегодня 30 грн, позже еще скину. Бумке привет![]()
|
перевела сегодня 30 грн, позже еще скину. Бумке привет![]()
Люди, как свечи, либо горят, либо в жопу их!
Фаина Раневская.
Как дела у Бумки?
Дякую, отримала.перевела сегодня 30 грн, позже еще скину. Бумке привет
Дякую, нормально. Я правда його не бачила. Передала йому нямку і гроші (500 грн.) - особисто в руки М. М. ( за межами клініки зустрілись).З чеками розберусь при візити в НД.Как дела у Бумки?
Для Бумки потрібні вітаміни для шерсті Канвіт (здається так називаються). Якщо у когось є в залишках....Як ні, то вони братимуть свої лікарняні.
Борг за діаліз - 350 грн. (З 1200грн. боргу, що був : 350 грн. (ті,що привезла Nata 68) + 500 грн. зібрані з картки =350 грн.). Я доступно розписую? Щоб не було недовіри.
Надходження:
18:34 28.01.14 - 200 грн. (невідомий відправник на даний момент, ще не заходила ВК - може там хтось)
16:30 29.01.14 - 30 грн. (MAGICA)
Всього: 230 грн.
Баланс взагалі - 510 (залишок) + 230= 740 грн. + 1400 руб.
За діаліз розрахуюсь повністю при візити і за проживання частково.
Що ще...як шукати Бумеру домівку,господаря? Виписка з клініки не за горами....
Вибачте,що пишу сухо - немає сил.
Кристин, не переживай) Я недавно пристраивала овчарку, пока искала передержку - нашла хозяина) В крайнем случае отправишь Бумку на передержку, не думаю, что он засидится - красивый парень
С ВКонтакте группа "Собака - друг человека"
от Лорик
Леночка, отправили сегодня Бумерку 80 грн.
Надеемся,что и наша поддержка и копеечка, сделают доброе дело и помогут ему поправиться ! Сообщайте, пожалуйста, все новости ! )
Я тут швидко, бо на роботі =(
Надходження:
19:27 31.01.14 - 200 грн.
14:36 01.02.14 - 80 грн.
Всього 280 грн.
Загальний баланс був - 1020 грн. З них я 1000 грн. вчора завезла в НД. За діаліз розрахувались повністю - це 350 грн. боргу і ще 650 грн. пішли на оплату послуг і проживання.
Залишок 20 грн. і рублі на Яндексі.
Бумку бачила - активний парубок))
Буду їхати ще у вівторок або середу. Дякую небайдужому моєму знайомому, який відвіз мене в НД. Йому стало шкода Бумку і він зголосився йому теж допомагати. Сподіваюсь, це не просто слова.
Не знаю чи сьогодні ще зайду сюди, бо працюю допізна і потім почалапаю годувати своїх підопічних. Дома буду вже вночі. Чек є.
Потрібні для Бумки таблетки Пратела - штук 20 для лікування по схемі. Може в кого є хоч одна-дві,щоб менше купувати.
Дуже ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ Капітоліні за здоровезний пакет вітамінів для тварин. Вчора зустрілись. Я його ще не роздивлялась, але там є для котів, собак і кроликів.
Я могу купить прател или дать на него деньги
cheeky monkey
Напишите пожалуйста в личку как лучше сделать.спасибо.
cheeky monkey
Дякую Вам)
Попередньо...сьогодні їхатиму до Бумера знову ввечорі.
Купила 100 пелюшок зі своїх грошей. 50 для Бумера відвезу одразу.
На жаль, вчора у мене померли два маленьких котика, тому я в трансі і поки що не все до кінця тямлю.
Всім дякую за допомогу Бумеру!
Может кто будет ехать в НД ,я хочу передать таблетки.я живу в центре.
cheeky monkey
Нарешті можу відписатись.
Вношу поправки в надходження за 28 січня: 200 грн. були надіслані Ольгою Ганцевою з ВК.
За останній час надходжень не було зовсім=((( Борг за Бумера великий - за проживання. Більше 2000 грн.
В останній раз, коли спілкувалась з М. М., то він сказав, що бажано зробити імунограму Бумеру, щоб знати краще, то йому необхідніше. Вартість - 200 грн.
Зараз пофоткаю чеки, які не викладала для звітності.
tatochka09, дякую Вам за таблетки Пратела і 50 грн. на лікування. (Чек виписали, додам пізніше)
Дякую Саші Б. за фін. допомогу - 500 грн. в оплату боргів.
Надходження взагалі: 550 грн. На картку гроші не надходять більше =(
Вчора була у Бумера - завезла 15 пляшок Натрію Хлориду (борг за діаліз), метилуроцил (табл.),пелюшки - все купила за власний кошт.
За вітаміни і засіб проти бліх - 310 грн. теж оплатила зі своїх.
Забирати Бумера треба буде в 20-25 числах. Будь ласка, скидайте всі можливі варіанти перетримки/проживання до повного одужання, а вірніше повного заростання шерстю.
Приїхала пізно в НД, тому фотографувати Бумера не стала.
Які у кого є варіанти перетримки Бумера ( бюджетні,щоб можна було потягнути)? Можливо треба буде йому давати таблетки за призначенням лікаря.
Сьогодні на Приватбанк надійшли кошти (сподіваюсь, не помилково):
08:51 21.02.14 - 50 грн.
09:18 21.02.14 - 20 грн.
Загалом 70 грн.
І на Яндекс Гроші - 297 руб. Всього там 1697 руб.
Я намагалась їх перевести, але або заглючила програма або не до кінця все зробила. Але не переживайте, всі гроші підуть на Бумера. Просто треба розібратися з переводом.
Буду у нього сьогодні. Попросила Ксенію сфотографувати його - згодилась допомогти. =)
Але забирати собаку треба до 25.
Христина, а если попробовать вот с этим МЧ поговорить... (еще в этой теме можно посмотреть сообщения) и вот еще одна тема передержек https://forumodua.com/showthread.php?t=561321
Возьму на передержку любое животное, на любой срок.
Размер и возраст не имеет значения. Если большая собачка - буду выгуливать в парке, давать физ. нагрузку.
093-304-53-47
https://forumodua.com/showthread.php?t=480318&p=45549509&viewfull=1#post45549509
Вчора була у Бумера. Ой..стає лапами на плечі, обіймається, лізе цілуватись - отакий Бумер. Шерстка правда не виросла ще, тому лисуватий і видон не піарний =((
Я просила Ксенію Сергіївну зробити фото, вона вислала, але лист вийшов дивним - без фото, лише англ. текст =(
Заплатила 200 грн. за імунограму: з них 70 з картки, 50 грн. ( дали на корм нові господарі Тіночки) і 80 грн. власних. Аналіз будуть робити в понеділок.
Борг за Бумера 3300 грн. на вчора =( Погашати ні з чого =(
Якщо у когось є змога хоч чимось допомогти, будемо дуже вдячні.
Нагадую реквізити :
карта ПриватБанк 5211 5373 0757 9396 Петровська Христина Святославівна
Яндекс Гаманець - 410012108949473
Социальные закладки