Тема: Городской транспорт

Ответить в теме
Страница 754 из 786 ПерваяПервая ... 254 654 704 744 752 753 754 755 756 764 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 15,061 по 15,080 из 15717
  1. Вверх #15061
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Вячеслав_Д Посмотреть сообщение
    Я не вірю ні одній собівартості транспортних послуг.
    Без електронного обліку перевезених пасажирів у розрізі машин/маршруток/автобусів/вагонів - собівартість можна порахувати лише з більш-менш достатнім заокругленням.
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

2. Вверх #15062
    Військовий експерД
    Цитата Сообщение от Rus Посмотреть сообщение
    Без електронного обліку перевезених пасажирів у розрізі машин/маршруток/автобусів/вагонів - собівартість можна порахувати лише з більш-менш достатнім заокругленням.
    Собівартість перевезень завжди підганяли під питому вагу доходів, чорні/білі.

Навіть якщо буде належний облік доходів, то собівартість піднімуть вище, сподіваючись на компенсації пільговикам.

У теперішній час доля пільговиків збільшилась, а платоспроможне населення зменшилось. Хтось на фронті, хтось виїхав.

3. Вверх #15063
    Ковидофил

Навіть якщо буде належний облік доходів, то собівартість піднімуть вище, сподіваючись на компенсації пільговикам.
    Ризикую нарватися на гнів модераторів за оффтоп, але собівартість - це об'єктивний економічний показник, його неможливо штучно підняти чи опустити, бо це - сума всіх прямих (ПММ, ремонт, амортизація, зарплата технічного персоналу) та непрямих (зарплата адміністративного персоналу, оренда приміщень, комунальні витрати, маркетинг, податки) витрат, і це легко перевірити за допомогою аудиту.

4. Вверх #15064
    Модератор
    Мистер Одесский Форум
    Ризикую нарватися на гнів модераторів за оффтоп, але собівартість - це об'єктивний економічний показник, його неможливо штучно підняти чи опустити, бо це - сума всіх прямих (ПММ, ремонт, амортизація, зарплата технічного персоналу) та непрямих (зарплата адміністративного персоналу, оренда приміщень, комунальні витрати, маркетинг, податки) витрат, і це легко перевірити за допомогою аудиту.
    Не знаю як це називається у бухгалтерії але щоб отримати собівартість проїзду треба те що ти назвав поділити на кількість пасажирів, котра невідома. Те що ти назвав аудіт перевіряє без особливих проблем, навіть можна піти та перевірити постачальників. А от з підрахунками пасажирів вже можна мутити - інструкції як це робити мабуть є, але намутити там можна.

5. Вверх #15065
    Ковидофил

Цитата Сообщение от maxx™ Посмотреть сообщение
    Не знаю як це називається у бухгалтерії але щоб отримати собівартість проїзду треба те що ти назвав поділити на кількість пасажирів, котра невідома. Те що ти назвав аудіт перевіряє без особливих проблем, навіть можна піти та перевірити постачальників. А от з підрахунками пасажирів вже можна мутити - інструкції як це робити мабуть є, але намутити там можна.
    Саме так.
    Тому я і написав вище:

6. Вверх #15066
    Військовий експерД
    Якщо в собівартість включити всі достовірні витрати, то діяльність буде або збитковою, або дотаційною.
    Тому деякі елементи витрат приховують.
    Причин багато.
    Всі хочуть жити і дружити з мерією, податковою тощо, сплачуючи податки...і проводячи відкати.

7. Вверх #15067
    Ковидофил

Якщо в собівартість включити всі достовірні витрати, то діяльність буде або збитковою, або дотаційною.
    Краще хай вона деякий час буде збитковою (буде очевидна необхідність підняти вартість проїзду), але надаються якісні послуги - комфортабельні автобуси з кондиціонером та Wi-Fi, рух за розкладом, який можна відслідкувати в додатку, а не жовті гроби, і незрозуміло, чи буде ще потрібна маршрутка після 21:00, чи вже ні.
    Хай вартість проїзду в цих нових автобусах дорівнює (одразу чи поступово) вартості проїзду в країнах ЄС (в Празі проїзд в метро коштує 1 євро), якщо послуги якісні.

8. Вверх #15068
    Не покидает форум Аватар для Mrs.Gordon
    Не знаю где спросить, есть карта города с номерами домов? Спасибо. Или это военная тайна?
    -Вы кто? -Добрая фея! -А почему с топором?! -Настроение что-то не очень...

9. Вверх #15069
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Mrs.Gordon Посмотреть сообщение
    Не знаю где спросить, есть карта города с номерами домов? Спасибо. Или это военная тайна?
    Google Maps чим не влаштовує?

10. Вверх #15070
    Не покидает форум Аватар для Mrs.Gordon
    А как там увидеть номер дома на пересечении улиц А и Б, например? Номера я не знаю. Хочу узнать.
    -Вы кто? -Добрая фея! -А почему с топором?! -Настроение что-то не очень...

11. Вверх #15071
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Mrs.Gordon Посмотреть сообщение
    А как там увидеть номер дома на пересечении улиц А и Б, например? Номера я не знаю. Хочу узнать.
    З цим дійсно може бути біда, бо я стикався з тим, що іноді номери таких будинків позначені невірно: я точно знаю, наприклад, будинок Канатна 100 - а він позначений як Семінарська 12.
    Теоретично - у них є механізм внесення змін (як було у 2ГІС), але чи то на час війни він у нас в Україні відключений, чи то вносяться дуже повільно - ефективність його низька.

12. Вверх #15072
    Військовий експерД
    З цим дійсно може бути біда, бо я стикався з тим, що іноді номери таких будинків позначені невірно: я точно знаю, наприклад, будинок Канатна 100 - а він позначений як Семінарська 12.
    Теоретично - у них є механізм внесення змін (як було у 2ГІС), але чи то на час війни він у нас в Україні відключений, чи то вносяться дуже повільно - ефективність його низька.
    Місце реєстрації 2гіс Новосибірськ.
    Питання?

13. Вверх #15073
    Гражданин начальник

Питання?
    У нас много чего было такого, на основе общности в прошлом, и "в рамках снг" в настоящем. Моё мыло поначалу было яндексовое, как и его параллельная Гугелю поисковая система. Единое -- так и не поддался соблазнам, в том числе приятелей и коллег, так и не подсел в своё время на о.к. и в.к., мол, "ты там найдёшь старых знакомых и друзей по интересам, в том числе и почитателей Украины, только желательно без политики", на что сказал -- "Мне не интересны ресурсы недружественный (тогда ещё не вражеской) страны". До самой войны (именно войны 2022 года, а не "гибридного" не пойми что, "конфликта" 2014 года) ещё можно было по льготному корпоративному билету проехать аж до Владивостока, как это было при сс (савецкий савок). Да, кстати, Гугелю, в его присылаемые и рекомендуемые для просмотра видео из мордора на транспортную тему (интересы и предпочтения юзера, как видим, автоматически отслеживаются), ставлю дизлайки даже не просматривая, чтобы Гугель мне не присылал видео из мордора на эту тему -- совершенно не интересны все их транспортные новости.
    Последний раз редактировалось ПЧ.Петро Чорномор; 18.10.2024 в 12:09.
    Даже большая королевская печать не сможет повлиять на реальность.

14. Вверх #15074
    Ковидофил

Питання?
    Жодних питань.
    Багато років користувався - спочатку на сайті, потім додаток на ПК, потім застосунок на смартфоні.
    Повідомляв про нові об'єкти, повідомляв про зміни в існуючих об'єктах, додавав фото, надавав пропозиції по покращенню.
    В 2022 році зніс у себе і у дружини, яка знає місто гірше мене, бо не є одеситкою, але змирилась з тим, що так треба.

15. Вверх #15075
    Військовий експерД
    Жодних питань.
    Багато років користувався - спочатку на сайті, потім додаток на ПК, потім застосунок на смартфоні.
    Повідомляв про нові об'єкти, повідомляв про зміни в існуючих об'єктах, додавав фото, надавав пропозиції по покращенню.
    В 2022 році зніс у себе і у дружини, яка знає місто гірше мене, бо не є одеситкою, але змирилась з тим, що так треба.
    А потім 2гіс взагалі з'явилась як системна програма в пакеті оновлення операційної системи і взагалі його заблокував.

16. Вверх #15076
    Ковидофил

А потім 2гіс взагалі з'явилась як системна програма в пакеті оновлення операційної системи і взагалі його заблокував.
    Дивно, у мене на Samsung A7, A71, A55 такого немає.
    Напевно - залежить від виробника та моделі.

17. Вверх #15077
    Військовий експерД
    Оплачивая проезд в одесской маршрутке, физкульт. программа идет бонусом в придачу.

214 маршрут.
    Аккумуляторов в продаже нет

18. Вверх #15078
    Гражданин начальник

Оплачивая проезд в одесской маршрутке, физкульт. программа идет бонусом в придачу.

214 маршрут.
    Аккумуляторов в продаже нет
    Это старт с толкача или всю дорогу так "ехали"?
    Даже большая королевская печать не сможет повлиять на реальность.

19. Вверх #15079
    Військовий експерД
    Цитата Сообщение от ПЧ.Петро Чорномор Посмотреть сообщение
    Это старт с толкача или всю дорогу так "ехали"?
    Это так стартовали

20. Вверх #15080
    Истина в действии Аватар для арома_70
    В департаменте транспорта не берут трубку, очень надо узнать может ли сейчас останавливаться маршрутка на остановке- Мариинская. Может кто то знает были ли какие то изменения по этому поводу

Ответить в теме
Страница 754 из 786 ПерваяПервая ... 254 654 704 744 752 753 754 755 756 764 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права