|
Собівартість перевезень завжди підганяли під питому вагу доходів, чорні/білі.
Навіть якщо буде належний облік доходів, то собівартість піднімуть вище, сподіваючись на компенсації пільговикам.
У теперішній час доля пільговиків збільшилась, а платоспроможне населення зменшилось. Хтось на фронті, хтось виїхав.
Ризикую нарватися на гнів модераторів за оффтоп, але собівартість - це об'єктивний економічний показник, його неможливо штучно підняти чи опустити, бо це - сума всіх прямих (ПММ, ремонт, амортизація, зарплата технічного персоналу) та непрямих (зарплата адміністративного персоналу, оренда приміщень, комунальні витрати, маркетинг, податки) витрат, і це легко перевірити за допомогою аудиту.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Не знаю як це називається у бухгалтерії але щоб отримати собівартість проїзду треба те що ти назвав поділити на кількість пасажирів, котра невідома. Те що ти назвав аудіт перевіряє без особливих проблем, навіть можна піти та перевірити постачальників. А от з підрахунками пасажирів вже можна мутити - інструкції як це робити мабуть є, але намутити там можна.
Краще хай вона деякий час буде збитковою (буде очевидна необхідність підняти вартість проїзду), але надаються якісні послуги - комфортабельні автобуси з кондиціонером та Wi-Fi, рух за розкладом, який можна відслідкувати в додатку, а не жовті гроби, і незрозуміло, чи буде ще потрібна маршрутка після 21:00, чи вже ні.
Хай вартість проїзду в цих нових автобусах дорівнює (одразу чи поступово) вартості проїзду в країнах ЄС (в Празі проїзд в метро коштує 1 євро), якщо послуги якісні.
Не знаю где спросить, есть карта города с номерами домов? Спасибо. Или это военная тайна?
-Вы кто? -Добрая фея! -А почему с топором?! -Настроение что-то не очень...
А как там увидеть номер дома на пересечении улиц А и Б, например? Номера я не знаю. Хочу узнать.
-Вы кто? -Добрая фея! -А почему с топором?! -Настроение что-то не очень...
З цим дійсно може бути біда, бо я стикався з тим, що іноді номери таких будинків позначені невірно: я точно знаю, наприклад, будинок Канатна 100 - а він позначений як Семінарська 12.
Теоретично - у них є механізм внесення змін (як було у 2ГІС), але чи то на час війни він у нас в Україні відключений, чи то вносяться дуже повільно - ефективність його низька.
У нас много чего было такого, на основе общности в прошлом, и "в рамках снг" в настоящем. Моё мыло поначалу было яндексовое, как и его параллельная Гугелю поисковая система. Единое -- так и не поддался соблазнам, в том числе приятелей и коллег, так и не подсел в своё время на о.к. и в.к., мол, "ты там найдёшь старых знакомых и друзей по интересам, в том числе и почитателей Украины, только желательно без политики", на что сказал -- "Мне не интересны ресурсы недружественный (тогда ещё не вражеской) страны". До самой войны (именно войны 2022 года, а не "гибридного" не пойми что, "конфликта" 2014 года) ещё можно было по льготному корпоративному билету проехать аж до Владивостока, как это было при сс (савецкий савок). Да, кстати, Гугелю, в его присылаемые и рекомендуемые для просмотра видео из мордора на транспортную тему (интересы и предпочтения юзера, как видим, автоматически отслеживаются), ставлю дизлайки даже не просматривая, чтобы Гугель мне не присылал видео из мордора на эту тему -- совершенно не интересны все их транспортные новости.
Последний раз редактировалось ПЧ.Петро Чорномор; 18.10.2024 в 12:09.
Даже большая королевская печать не сможет повлиять на реальность.
Жодних питань.
Багато років користувався - спочатку на сайті, потім додаток на ПК, потім застосунок на смартфоні.
Повідомляв про нові об'єкти, повідомляв про зміни в існуючих об'єктах, додавав фото, надавав пропозиції по покращенню.
В 2022 році зніс у себе і у дружини, яка знає місто гірше мене, бо не є одеситкою, але змирилась з тим, що так треба.
В департаменте транспорта не берут трубку, очень надо узнать может ли сейчас останавливаться маршрутка на остановке- Мариинская. Может кто то знает были ли какие то изменения по этому поводу
Социальные закладки