Тема: Тимошенко

Закрытая тема
Страница 744 из 4484 ПерваяПервая ... 244 644 694 734 742 743 744 745 746 754 794 844 1244 1744 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 14,861 по 14,880 из 89679
  1. Вверх #14861
    Постоялец форума Аватар для smeet
    Цитата Сообщение от minaev.a.d. Посмотреть сообщение
    Опять слухи?
    Кто то это доказал? Где это доказанно? Нет. Бросили кость. "Их покупают за гроши". А то, что политики(вместе с их политическими силами) могут присоединяться к большинству, в обмен на должности, места в исполнительной власти, новость?
    Я говорю о местах(Кинаху, вроде, второго вице-премьера давали) - ресурсах. Тех местах, на которых можно пополнять политический капитал.
    НИКТО ТОГО, ЧТО ПЛАТИЛИСЬ ДЕНЬГИ КИНАХУ, НЕ ДОКАЗАЛ(только слухи). Если я неправ, докажите это. Приведите доказательства своих слов.
    Яка різниця гроші,посада, чи участок землі в Києві чи 300га лісів в Закарпатті(між іншим подарок уряду Януковича Балозі).Я поголжуюсь,що різниці немає.Кінах дістав місце в уряді, Мороз місце спікера,Литвин ламається вже скільки бо теж хоче бути спікером.Як казав один мій знайомий єврей,продається все і навіть я,питання в тому чи заплатять ціну,яку я попрошу.Так що з Вашими словами я цілком згоден.А Бут і Рибаков не продались Балозі,а Оксана Білозір,а Тарас Чорновіл тут можна багато привести прізвищ
    Цитата Сообщение от minaev.a.d. Посмотреть сообщение
    2.Наиболее вероятно, что в законодательной деятельности, он участия не принимает. Просто "человек команды". Вы "человек команды"? У вас есть те, кто бы курировал, либо того, кого на почве проф. деятельности, курировал(и) бы Вы?
    Я просто хочу понять, понимаете ли Вы, что в Парламенте далеко не все заканчивали Вузы по экономическим и юридическим специальностям. Далеко не все принимали(ют) участив в законодательной дейтельности(я говорю о написании, а не о принятии) из 450 депутатов.
    Я це прекрасно розумію.Мій один друг мав любиму поговорку-одна голова добре а півтори іще ліпше,а я думаю що 450 ліпше ніж 5.Тобто не 5 чоловік повинні рішати,як голосувати остальним 445.Команда потрібна в партії.А в списку депутатів потрібні правники,економісти.Адже ці люди повинні писати закони.Тобто я вважаю ,що така система недієздатна,направильна і повинна канути в лету.Свою думку про пропорційну систему я описав вище,ви краще скажіть,що Ви про неї думаєте.
    Арістотель дуже давно в своєму творі "Політика" писав хто має займати пости в парламенті.Так наш парламент гірший за той котрий був ще при Арістотелі.

2. Вверх #14862
    Цитата Сообщение от Hightower Посмотреть сообщение
    Указ правомерный, в отличии от его же указа в 2007 году о роспуске ВРУ. Причем тогда Юля горячо его одобряла, а сейчас не менее пылко сопротивляется. Отсюда и весь бардак, что у нас политики живут не по законам, а по своим понятиям, и нам с Вами места в тех понятиях имхо очень мало отводится
    А це саме гірше.Колись в поїзді їхав з одним старшим поважним чоловіком.Він сам житель Москви.Казав що живе біля Кремля.Так от коли в Кремлі мінялася влада,то по ночах чулися постріли.До чого це я.Як на мене,то нехай вони вночі всі перегризуться,але вранці хтось один ,чи всі разом вийдуть до народу і скажуть-у нас все добре,влада сильна як ніколи.Беспорядок в державі від беспорядку у владі.Я Вас підтримую повністю.Кажуть,що інтелегентом можна стати в третьому поколінні.Інтересно в якому поколінні можна стати президентом,щоб навчитись любити свій народ.

3. Вверх #14863
    А взагалі,як на мене,то найкращим виходом для України в ситуації що склалася це була б негайна коаліція ПР з БЮТ.На першому засіданні якої,вони б домовилися про те, що вони відкладають на невизначений час питання які роз"єднюють народ України,до кращих часів.Зосередились би на тих питаннях,котрі об"єднують Україну,тобто економіка і права людини.Ви уявляєте,як запрацював би парламент?Конституційна більшість.Я думаю,що два лідери Янукович і Тимошенко зуміли би якось поділити владні амбіції ради виходу України з кризи.Кращого виходу я придумати не можу.В кого є інший вихід?

4. Вверх #14864
    Не покидает форум Аватар для GoshaD
    Если бы так и было как Вы описали то это пожалуй единственный здравый выход с существующим ком.составом наших политиков

5. Вверх #14865
    Цитата Сообщение от GoshaD Посмотреть сообщение
    Если бы так и было как Вы описали то это пожалуй единственный здравый выход с существующим ком.составом наших политиков
    Якщо не вмішається секретаріат президента.

6. Вверх #14866
    Цитата Сообщение от smeet Посмотреть сообщение
    Якщо не вмішається секретаріат президента.
    Этого? Да.

7. Вверх #14867
    Посетитель
    И кстати по поводу импортных товаров, спохватились наши политики вовремя, нечего сказать. А то что Тимошенко в течение года как могла давила отечественного производителя, в итоге импорт превышает экспорт а внутренний рынок в Украине вообще практически околел - почему об этом умалчивают?

8. Вверх #14868
    Цитата Сообщение от andreyprotov Посмотреть сообщение
    И кстати по поводу импортных товаров, спохватились наши политики вовремя, нечего сказать. А то что Тимошенко в течение года как могла давила отечественного производителя, в итоге импорт превышает экспорт а внутренний рынок в Украине вообще практически околел - почему об этом умалчивают?
    Я не знаю,про якого нашого виробника Ви говорите,але я вже на протязі п"яти-шести років не бачив наших вітчизняних товарів.Одягаємось в основному з базарів,а там в здебільшого лише Туреччина в кращому випадку.Що дійсно ще десь працюють наші швейні фабрики?Слово честі я такого і не знав.Я думав,що наша вітчизняна промисловість давно померла.Чув за костюми від Вороніна,але ціни в них захмарні.У нас на бувших швейних фабриках кооператори знімають по пів-цеху і шиють костюми-непогано шиють.Ми їх купуємо по 250-300грн і задоволені.Добротний одяг купують в гуманітарці,там можна найти чудові і якісні речі,до яких турецьким треба дорости,і недорого.

9. Вверх #14869
    User banned Аватар для Kaiser_Wilhelm_II
    Оффтоп и флейм удален.
    Предлагаю вернуться к сабжу.

10. Вверх #14870
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Hightower Посмотреть сообщение
    Указ правомерный, в отличии от его же указа в 2007 году о роспуске ВРУ. Причем тогда Юля горячо его одобряла, а сейчас не менее пылко сопротивляется. Отсюда и весь бардак, что у нас политики живут не по законам, а по своим понятиям, и нам с Вами места в тех понятиях имхо очень мало отводится
    Боится Тимошенко выборов только по одной причине - она понимает, что новый парламент - это новый премьер-министр и этим новым премьером будет явно не она. Все просто, как пряник.

11. Вверх #14871
    Посетитель
    [QUOTE=smeet;3654193]Я не знаю,про якого нашого виробника Ви говорите,але я вже на протязі п"яти-шести років не бачив наших вітчизняних товарів.

Вы совершенно правы. Если бы в стране было нормальное правительство, думающее о народе, оно прежде всего сделало бы все, чтобы возродить внутренний рынок, поддержать хилого отечественного производителя, который, не смотря ни на что. все же пользуется большим доверием народа, чем зарубежный.

12. Вверх #14872
    Не покидает форум Аватар для Гудвин
    smeet объясните пожалуйста, может ли вменяемый человек делать два взаимоисключающих заявления:
    1. 21 ноября "Премьер-министр Юлия Тимошенко заявляет, что Украина не имеет задолженности за потребленный природный газ. Об этом она заявила сегодня во время пресс-конференции в Стокгольме."
    2.24 ноября «Эти недоразумения, возникшие в октябре, мы попытаемся урегулировать в ближайшие дни», — сказала она, добавив, что Киев намерен просить отсрочки платежа на несколько месяцев. — Мы хотим, чтобы на этот газ Украине предоставили отсрочку платежа, думаю, что мы найдем взаимопонимание."
    Да, это не Рио-де-Жанейро!

13. Вверх #14873
    User banned
    Цитата Сообщение от Гудвин Посмотреть сообщение
    ... может ли вменяемый человек делать два взаимоисключающих заявления:
    1. 21 ноября "Премьер-министр Юлия Тимошенко заявляет, что Украина не имеет задолженности за потребленный природный газ. Об этом она заявила сегодня во время пресс-конференции в Стокгольме."
    2.24 ноября «Эти недоразумения, возникшие в октябре, мы попытаемся урегулировать в ближайшие дни», — сказала она, добавив, что Киев намерен просить отсрочки платежа на несколько месяцев. — Мы хотим, чтобы на этот газ Украине предоставили отсрочку платежа, думаю, что мы найдем взаимопонимание."
    Знаете, Гудвин, в Одессе раньше ходила поговорка: "Кому дурак, а себе - не дурак!" (с) - так это как раз про тётю Юлю, только нужно в женский род перевести!

14. Вверх #14874
    User banned

15. Вверх #14875
    smeet объясните пожалуйста, может ли вменяемый человек делать два взаимоисключающих заявления:
    Да не ответит он! Как и сама Тимошенко на это ответить не сможет!
    Популизм уже автоматически ассоциируется только с Юлией Владимировной.

16. Вверх #14876
    Не покидает форум Аватар для Буджак
    Тут надо понять, каким образом происходит расчет, то есть цепочку платежей. Возможно, на одном из звеньев цепь оборвалась (посредники же есть), вот и перечисление денег не привело к погашению долга. В нашей стране любой бардак может быть...
    OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
    Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;

17. Вверх #14877
    [QUOTE=andreyprotov;3659744]
    Цитата Сообщение от smeet Посмотреть сообщение
    Я не знаю,про якого нашого виробника Ви говорите,але я вже на протязі п"яти-шести років не бачив наших вітчизняних товарів.

Вы совершенно правы. Если бы в стране было нормальное правительство, думающее о народе, оно прежде всего сделало бы все, чтобы возродить внутренний рынок, поддержать хилого отечественного производителя, который, не смотря ни на что. все же пользуется большим доверием народа, чем зарубежный.
    А якщо чесно,то я проти того,щоб когось за вуха витягати з болота.Якщо розумний,то сам з нього вийде,а якщо дурень,то це буде велика шкода.Я більший прихильник створення нових,сучасних підприємств,які будуть поза конкуренцією і які будуть випускати потрібну і конкурентноспроможну продукцію.Наприклад я недавно встановив броньовані двері,і з здивуванням замітив,що вони зроблені в Павлограді.
    Це супер.Поставили завод(чи використали старий,але поставили нове обладнання) і випускають новий ходовий товар.Чого не купляти готові заводи з сучасним обладнанням.На реанімацію старих заводів по Україні потратили стільки грошей і без толку,що за ті гроші можна було б побудувати декілька стратегічних підприємств по останньому слову техніки і використовувати продукцію як на зовнішньому ринку так і на експорт,і заробляти валюту.А що із того, що в "закромах " лежить купа непотрібного(через дорогу ціну) прокату і через це стають заводи і звільняються працівники.
    Я вже десь писав-можна купити завод по виготовленню ядерних твелів,завод по виготовленню вітрогенераторів,завод по виготовленню теплових насосів-і держава б економила мільйони доларів на російському газі.Можна багато чого написати,але краще всього це робити,а не бухати мільйони доларів в підтримку старих заводів,ті гроші будуть красти,а заводи як стояли,з дореволюційними мартенами і домнами так і будуть стояти,і зжирати енергетику України.Це Сізіфова праця.

18. Вверх #14878
    Шановний Гудвін.Давйте я піду в магазин наберу тисяч так на 20 товару,а на касі скажу,що розрахуєтесь Ви.Торгує газом в Україні напівприватна організація,яка заборгувала гроші,а Росія просить борги вернути уряд України.Вчора на "Свободі слова" один із політиків розказав,що НАК "Нафтогаз" торгова організація,і уряд до її боргів не має відношення.А такі ситуації зазвичай виникають ,щоб придавити партнерів і заставити їх все-таки створити СП де будуть зароблятися гроші,для перших осіб держави-Росії і України.Все таки РОсукренерго і Укрросенерго працювали напряму на ............. .Після відказу уряду в задіянні цих посередників, трохи помовчали і тепер начнуть тиснути знову.І побачите чи не закінчиться все це або реанімацією старих посередників,чи створенням нових.Ну не можуть царі без суперприбутків.

19. Вверх #14879
    Цитата Сообщение от Буджак Посмотреть сообщение
    Тут надо понять, каким образом происходит расчет, то есть цепочку платежей. Возможно, на одном из звеньев цепь оборвалась (посредники же есть), вот и перечисление денег не привело к погашению долга. В нашей стране любой бардак может быть...
    По простому крутять гроші.Але мене сердить те що гроші хтось вкрав а будемо платити ми уже другий раз за той самий газ.Адже урядові гроші це ті самі гроші котрі від нас забрали в вигляді податків.

20. Вверх #14880
    Не покидает форум Аватар для Буджак
    Я не думаю, что их крутят по-простому. Там должна быть серьезная схемотозина, и присосаться к ней - мечта любого нашего политика.
    OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
    Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;

Закрытая тема
Страница 744 из 4484 ПерваяПервая ... 244 644 694 734 742 743 744 745 746 754 794 844 1244 1744 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права