Яка різниця гроші,посада, чи участок землі в Києві чи 300га лісів в Закарпатті(між іншим подарок уряду Януковича Балозі).Я поголжуюсь,що різниці немає.Кінах дістав місце в уряді, Мороз місце спікера,Литвин ламається вже скільки бо теж хоче бути спікером.Як казав один мій знайомий єврей,продається все і навіть я,питання в тому чи заплатять ціну,яку я попрошу.Так що з Вашими словами я цілком згоден.А Бут і Рибаков не продались Балозі,а Оксана Білозір,а Тарас Чорновіл тут можна багато привести прізвищ
Я це прекрасно розумію.Мій один друг мав любиму поговорку-одна голова добре а півтори іще ліпше,а я думаю що 450 ліпше ніж 5.Тобто не 5 чоловік повинні рішати,як голосувати остальним 445.Команда потрібна в партії.А в списку депутатів потрібні правники,економісти.Адже ці люди повинні писати закони.Тобто я вважаю ,що така система недієздатна,направильна і повинна канути в лету.Свою думку про пропорційну систему я описав вище,ви краще скажіть,що Ви про неї думаєте.
Арістотель дуже давно в своєму творі "Політика" писав хто має займати пости в парламенті.Так наш парламент гірший за той котрий був ще при Арістотелі.
Социальные закладки