пропагандой говна и в одессе страдают.
а я бываю на ЗУ раз в 2-3 недели. получаю удовольствие от общения, хоть и с ограниченным кругом, людьми
|
пропагандой говна и в одессе страдают.
а я бываю на ЗУ раз в 2-3 недели. получаю удовольствие от общения, хоть и с ограниченным кругом, людьми
Весна забыла, что есть осень
14/88
Насколько позволило минимальное знание чешского, то большинство комментариев чехов,очевидцев событий тех лет, именно одобряют действия бандеревцев по уничтожению евреев. Однобокая направленность однако у авторов фильма... Пусть попробуют снять подобный фильм в Польше и возьмут коменты у поляков.Там однозначное неприятие бандеровцев, вообще украинского национализма. И то что польское руководство постоянно поддерживает Украину, украинское руководство свидетельствует не о большой любви к Украине и украинцам, а о несамостоятельности польских политиков.
Чехия сотрудничала с Германией и как ЗУ встречала немцев с хлебом-солью.. Но 8 мая Чехия празднует победу над фашистской Германией.
Недавно я узнала о событиях в шахтерском поселке LidiceВ память о погибших 39 лет чехи проводят международный конкурс детского рисунка. Моя дочь, кстати, участвовала..
Показать скрытый текст
25.11.2011
Я не уловила в фильме одобрение или осуждение, но точно могу сказать, что не все чехи похожи на наших бандеровцев. По поводу поляков согласна с мнением BWolF
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
про львівськи дитсадки:
У садочках Львова планують відкрити 42 додаткові групи
Наступного року в дитячих садочках Львова планують відкрити 42 додаткові групи. Про це повідомили в управлінні освіти Львівської міської ради.
«Наступного року заплановано відкрити групи у таких садочка: вул Чукаріна,9 (4 групи), вул Зубрівська,9 (6 груп), вул Новознесенська, 69 (2 групи), вул Кульпарківська,182 (8 груп), Будинок школяра Шевченківського району (4 групи), ДНЗ № 95 (4 групи), ДНЗ № 170 (3 групи), ДНЗ № 42 (5 груп), вул Рильського,9 (6 груп)», - зазначено в повідомленні.
Нагадаємо, цього року у Львові вже відкрили 5 додаткових груп: ДНЗ № 154 (2 групи), ДНЗ № 14 (1 група), ДНЗ №52 (1 група), Будинок школяра Шевченківського району (1 група).
У Львові функціонує 97 дошкільних навчальних закладів та 9 навчально-виховних комплексів «Школа-садок», «Садок-школа». Садочки міста відвідує 21 391 дитина (796 груп).
Відповідно до досліджень, які провів Центр вивчення громадської думки Інституту міста, більше половини (65,10%) опитаних респондентів радше задоволені якістю роботи дошкільного закладу, який відвідує їхня дитина.
Дослідження проводилося методом «face to face». В опитуванні брали участь мешканці Львова з усіх 6 адміністративних районів Львова. Було опитано 800 респондентів, старших 18 років. Похибка репрезентативності вибірки з довірчою ймовірністю 0,954 не перевищує 3,5% для показників близьких до 50%, 3% - для показників близьких до 25% або 75%, 2,1% - для показників близьких до 10% або 90%, 1,5% - для показників близьких до 5% або 95%, 0,7% - для показників близьких до 1% або 99%.
Молодці, зривають совковий асфальт - і стелять бруківку...
Повертають Львову автентичний вигляд
Ремонт проспекту Свободи планують закінчити до кінця тижня
Ремонтні роботи на проспекті Свободи у Львові планують закінчити до кінця цього тижня. Про це повідомив підрядної організації ПП «Мірт» Іван Бойко.
«Зараз роботи на проспекті виконано на 92%. До 1 грудня плануємо закінчити брукування проїзної частини, в’їзди у брами, пішохідні переходи. Залишиться ще закінчити роботи з влаштування тротуарів та велосипедної доріжки. Все це плануємо зробити до кінця тижня. Однак, після цього ще треба буде близько 2 тижнів, щоб дорога вистояла, і вже тоді відкривати її для руху транспорту», - сказав Іван Бойко, повідомили ZAXID.NET у Львівській міській раді.
За словами Івана Бойка, три пішохідні переходи – біля Оперного театру, біля фонтана та на розі з вул.Гнатюка - будуть замощені червоною бруківкою, яку зняли з пл. св.Теодора.
Нагадаємо, цього року реконструюють непарну сторону проспекту Свободи на ділянці від вул.Городоцької до вул.Гнатюка. Довжина цієї ділянки дороги – близько 400 м.
Социальные закладки