|
нажаль це важко
я ж хочу відділитися не від якихось регіонів, а від купки конкретних людей
а від них шось відділитися неможливо
не юли. ты оскорбляешь целые регионы.
как и стопятдесят твоих предшественников из Львова. вы похожи друг на друга как куры-бройлеры. иногда возникает впечатление, что просто 2-3 человека клоноводят и троллят на ОФ.
ну не верю я, что в одном отдельно взятом регионе может быть такая концентрация одинаковых идиотов на один квадратный километр.
А как же основа основ свободы личности - неприкосновенность жилища?У квартири львів'ян будуть примусово проникати і замінювати вікна
Протягом 2011 року суд змусив 16 львів'ян змінити пластикові вікна на дерев'яні.
Відповідно до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради у центральній частині міста заборонена самовільна заміна раритетних вікон на пластикові.
У випадку, якщо ж людина проводить самостійну заміну вікон місто подає до суду з вимогою повернути вікно до автентичного вигляду та відшкодування матеріальної шкоди за пошкодження фасаду будинку.
"Ми дбаємо за зовнішній вигляд нашого міста,- заявила голова Галицької адміністрації Маруняк Галина. - Адже коли в стародавньому будинку, в пам'ятці архітектури половина вікон дерев'яні, а половина пластикові, то це виглядає жахливо і псує місто в цілому".
До людей, які відмовляться виконувати рішення суду, проникатимуть у квартири і примусово замінюватимуть вікна. Проте за чий рахунок це відбуватиметься, не повідомляють.
"З виконавчою службою уже проговорене питання про ті випадки, коли люди добровільно не виконують рішення суду, - повідомила Маруняк. – До таких людей через суд виконавча служба буде примусово проникати в житло і проводити заміну вікон".
У Львові з 2007 року діє програма по реставрації старих віконних рам за 20% від реальної вартості процедури.
Проте скористатися цією програмою можуть лише мешканці центральної частини міста.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/life/_u-kvartiri-lviv-yan-budut-primusovo-pronikati-i-zaminyuvati-vikna/411432">Gazeta.ua</a>
шо робыты шо робыты, тротуары ремонтуйте спочатку![]()
"РЕГІОНАЛ" ПРОПОНУЄ ПОЗБУТИСЯ ГАЛИЧИНИ
П'ятниця, 25 листопада 2011, 21:49
Депутат від Партії регіонів Юрій Болдирєв вважає, що Україна не може перебувати в нинішньому складі і має позбутися Галичини.
Про це він заявив під час виступу на посольських вечорах посла Російської Федерації в Україні, присвячених 65-річчю Нюрнберзького процесу в Києві.
"Я переконаний, що у моєї країни немає майбутнього без подолання наслідків пакту Молотова-Рібентропа, тому що в одних кордонах утримувати Галичину і Донбас, Галичину і Крим можна тільки силою", - заявив депутат.
За його словами, "УРСР створили три кривавих диктатора - Ленін, потім Сталін, який приєднав весь захід, скориставшись правом сили і Хрущов, який для балансу етнічного та ментального приєднав Крим".
"Цю країну можна утримати, тільки маючи НКВД, МГБ, КДБ і КПРС. А зараз, що ми можемо запропонувати?! Нашу рідну Генпрокуратуру чи що?! Ось на якій підставі втримаються всі ці території разом?", - зазначив депутат.
"Тому я вважаю, Україна стане стійкою країною після того, як позбавиться або від заходу, або від сходу. Я за те, щоб вона позбулася від Галичини. Якщо прибрати Галичину з моєї країни і залишити справжню Україну з Донбасом і Кримом, це і буде першая Росія. А там буде Російська Федерація", - вважає "регіонал".
Социальные закладки