|
Ты эта,
не торопись.
А кто у нас Степан Кубів?
А ось
http://kubiv.lviv.ua/biography.html1984-1990 – виконував громадську роботу, перебував на виборних посадах – секретар комітету комсомолу Львівського державного університету імені Івана Франка, завідувач організаційного відділу обкому комсомолу, завідувач відділу наукової і студентської молоді обкому комсомолу, де відповідав за створення робочих місць для молодих науковців. Секретар обласної координаційної ради Науково-технічної творчої молоді, член Вченої ради Львівського державного університету імені Івана Франка, заступник голови координаційної ради при Львівському облвиконкомі з питань науково-технічної творчості молоді, член ревізійної комісії ЦК ЛКСМУ.
За его художества в НТТМ и ЗУКБ разговор отдельный,
И эти люди запрещают мне ковыряться в носу?
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
В кубе. В бурные девяностые тоже вошёл, как и положено комсомольским вождям, в банк.
Ну и клоунские награды, "времён Украины без Кучмы":З 1994 – перейшов на роботу в банківську сферу. Працював на різних посадах в АТ “ЗУКБ”: спеціаліст планово-економічного відділу, начальник відділу планування і звітності, в. о. начальника управління координації діяльності філій, начальник управління планування і фінансів, заступник голови правління, перший заступник голови правління в. о. голови правління АТ “ЗУКБ”.
Клуб весёлых и находчивых комсомольцев.Орден “За заслуги” ІІІ ступеня (2005) – за вагомий особистий внесок у захист демократії, єдності, соборності і незалежності України, відстоювання ідеалів свободи і прав людини, активну громадянську позицію. Державна нагорода Польщі “Золотий Хрест Заслуги” від Президента Республіки Польща Лєха Качиньского (2006) – за особливо вагомий внесок у розвиток міжнародного співробітництва і добросусідства, за особливо зразкову працю, жертовну громадську роботу і благодійну діяльність. Почесна грамота Верховної Ради України (2007) – за вагомий особистий внесок у становлення української державності.
Слава українським українцям української України!
Угу.
Правда, Александру Шлапаку удалось гораздо большее.
Ну так он и поумнее был,
да и окружение свою работу сделало. До того как.
Кстати, там за благодійну діяльність тоже казус случился
http://www.kredobank.com.ua/news/8439.html Ну я уже и не знаю, как такую благотворительность идентифицировать.19 вересня працівники ВАТ «КРЕДОБАНК», прощаючись із колишнім головою правління банку Степаном Кубівим, який пропрацював на цій посаді понад 8 років і подав у відставку, зробили йому подарунок, зібравши суму 17 200 грн. Степан Іванович розпорядився подаровані йому кошти передати на благочинні цілі.
Жопа какая-то.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Во Львове больше десятка незавершенных памятников
http://zaxid.net/home/showSingleNews...jectId=1241803
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Цікаво почитати емоційні дописи "новоросів" про Західну Україну
Шановні агресивно-пасивні "новороси", Західна Україна усміхається з вашої простоти...
А для небайдужих одеситів - повернімось до теми
На 22 листопада за межі Львівської області з інвентаризованих 494,342 тонн непридатних для використання пестицидів вивезено понад 340 тонн.
Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі Державного управління охорони навколишнього середовища в Львівській області.
Повністю пестициди вивезено з Жидачівського, Стрийського, Миколаївського, Дрогобицького, Радехівського, Старосамбірського, Сколівського, Буського та Городоцького районів.
З території Кам'янко-Бузького району вивезено 29,637 т пестицидів та 3,864 т тари від них.
На даний час в Кам'янко-Бузькому та Сокальському районах продовжуються роботи з перезатарення непридатних до використання в сільському господарстві пестицидів.
Окрім цього, на видалення непридатних для використання пестицидів очікують ще декілька районів Львівської області: Пустомитівський, Перемишлянський, Золочівський, Бродівський.
Зов крови.
"В Австрії відбулася презентація регіонів України
Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-24 09:15:38
В Австрії відбулася презентація регіонів України у Відні. На ній Прикарпаття представляли президент Івано-Франківської торгово-промислової палати Василь Гуменюк та голова правління “Прикарпаттяобленерго” Олександр Бубен.
Вони презентували такі напрямки як туризм, виробництво екологічно чистої продукції та альтернативна енергетика."
Уступаю дорогу дуракам и сумасшедшим.
[QUOTE=мартиняускас;24582305]
А уж как мы веселимся с вас.......Шановні агресивно-пасивні "новороси", Західна Україна усміхається з вашої простоти...
Не говорите что мне делать, и, я не скажу куда вам идти!!!(с)
Социальные закладки