|
Не пойду ни при каких обстояельствах
Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)
Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)
Ні, Ви мені знайдіть фразу про відмінний сценарій.
Бо фраза "відмінно відзнятий", говрить лише про те, що відзняли (закарбували на плівку тощо) його відмінно. Тобто картинка красива і гарна. Якщо у Вас складнощі з розумінням, то не мої проблшеми.
Я зловила Вас на брехні, а Ви вирішили, що найкращий захист - напад.
Стратегія гарна, але цього разу не на ту натрапили.
Розмову з Вами закінчено. Вчіться адекватно вести дискусію, а не зводити її до того, що всі тупі, а Ви геніальна.
Якщо питання ставлять, на них треба відповідати, а не наїжджати. Я відповіла на всі Ваші питання, Ви на жодне моє.
Глубокоуважаемый Цезариус!!!Если бы укр.кинематограф(эстрада) за последние 15 лет сдвинулся бы хоть на пол-шага вперед я бы из интереса пошел и посмотрел."Огнем и мечем" посмотрел с огромным удовольствием(жаль что польский).Также помню был такой фильм "Загублена грамота" с И.Миколайчуком в главной роли-отличный фильм!!!
Но в ходе проводимой политики у нас же сейчас будут выделяться деньги исключительно на фильмы про УПА или голодомор или что-то подобное.Это не только не поспособствует развитию патриотизма,а окончательно расколет общество![]()
Пистолет и доброе слово - это лучше, чем просто доброе слово(с).
Смішно читати як деякі люди запевняють, що в кіно тепер ходити не будуть.
Чесне слово - СМІШНО.
Тобто, я вас правильно зрозумів, наприклад тиждень тому, то був останній раз коли ви в кіно сходили і більше не підете в нього протягом життя?
Це схоже на бойкот маршруток.![]()
Тут могла бути ваша реклама
YOKO - чого ж смішно? Я наприклад придбав авто і принципово бойкотую маршрутні таксі...
Люди, будьте добрее, а то задолбали уже!
Понятное дело, что самый лучший способ консолидировать общество - это запретить части этого общества смотреть кино на том языке, на котором ему удобно и хочется.
Представляю себе изумление людей, пришедших в кинотеатры и выяснивших, что все фильмы идут только на украинском.
Ведь людей, не имеющих представления о том, что там решает КС значительно больше, чем тех кто в курсе.
Также представляю, как они сразу возлюбят правительство и украинский язык. Прямо у кассы.
Jazzy Jeff - так деньги выделяются на непонятную лажу - типа "Молитва за гетьмана Мазепу" или "Штольня", а потом носятся с этими фильмами, как дурни с писанными торбами. Может быть у нас режисеры перевелись? Был как-то на каком-то кинофестивале, смотрел фильм АФГАНСКОГО режисера, снятый году в 2002. То есть в раздолбаной стране, за понты денег. И, что самое интересное - фильм ещё пару наград международных взял. Мне понравился фильм...
Малася наувазі та категорія громадян, яка не має власного транспорту і просто змушена користуватися громадським хоч мало кому подобається їздити нашими маршрутками.
А рівноцінного аналога кінотеатру самі розумієте у звичайної людини немає. Я можу подивитися фільм дома на компі, або ж на DVD.
Але чи можна порівняти це з переглядом фільма в кінотеатрі?....
Тут могла бути ваша реклама
YOKO
Для мене є одна перевага, але дуже суттєва - дома на DVD мені ніхто не заважає дивитися фільм.
Последний раз редактировалось Gerithy; 28.12.2007 в 10:13.
Iрися - ну так на "Мазепу" давала. Що одне, що інше - суцільне......
"Молитва за гетьмана Мазепу" - окрема пісня. Скільки грошей у це лайно викинули із бюджету. Я у Київі на презентації цієї стрічки був - все з таким апломбом було обставлено. Але мало хто досидів до кінця цієї картини.
Взагалі київський кінематограф завжди був окремою піснею. Пам"ятаєш таку фразу:" есть фильмы хорошие,есть фильмы плохие и есть фильмы киностудии им.Довженко". Перед Україною стоять багато завдань,в тому числі і завдання по створенню комерційно успішного кінематографу, а без фінансової підтримки з боку держави та суспільства, це може залишитись тільки мрією, так само як і в інших галузях суспільного життя. Давайте будемо "і чужому навчатись і своє не забувати", любіть Україну.
От я чувствую, Вас аж прет от счастья, что кому-то что-то запретили..
Социальные закладки