|
Так ви неуважно читаєте..... Ви можете розмовляти любою мовою... вам цього ніхто ніколи не зможе заборонити, а паразитом ви будете тоді коли будете користуватись чужим, а самі нічого не будете робити. Ви або не розумієте або передьоргуєте. Мова йде про моральну відповідальність за націю. Не існує в світі більше ніяких обєднавчих факторів для націй крім мови. всі ці розмови про економіку, комуналку, дороги, стиль життя і інше - це все вторинне.
Як приклад - маєте вже дерьмо у вигляді існуючої влади, яка і прийшла до влади методом поділу по питанню мови, хоча ви російською розмовляли і ніхто вам не забороняв ---- розвели вас як лохів. Більше того де російська - друга державна як обіцяли.... нема і не буде.... вас ще раз планують розвести на наступних виборах і будете подвійними лохами . Російська ніколи не буде обєднуючою бо це мова сусідньої держави і вона не індентифікує українців, як українців. Обєднуючою може бути тільки мова, яка індентифікує націю. А розмавляти можете хоч на івриті хоч на африканос
Ну и этот момент тоже наверное был...
Кстати, при так называемом зруйнуванне Сечи и знищении козацтва (о чем любят так поплакаться свидомые) не было пролито ни одной капли крови, а все кто хотел оставаться казаками переселились на Кубань, где получили от государства обширные и плодородные земли.
Тогда действительно была странная политика у России. Имам Шамиль, бывший много лет врагом, получил дворянский титул, поместье в Калуге, а когда пожаловался на то, что климат ему не подходит, переехал с высочайшего дозволения в Киев... Захотелось съездить хадж совершить - пожалуйста. А ведь он много и успешно воевал против Российской Империи.
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
Внимательно я читаю и не согласна с этим:
Від того на якій мові людина розмовляє залежить як він до своєї батьківщини відноситьсяКакая жаль, в таком случае у нас нет нации, не было и не будет.Мова йде про моральну відповідальність за націю. Не існує в світі більше ніяких обєднавчих факторів для націй крім мови. всі ці розмови про економіку, комуналку, дороги, стиль життя і інше - це все вторинне.
Давайте строить государство штоли
Канешна! Нас развели, как лохов, а у вас уже нацiя! Полстраны - нацiя, а полстраны - не нацiяЯк приклад - маєте вже дерьмо у вигляді існуючої влади, яка і прийшла до влади методом поділу по питанню мови, хоча ви російською розмовляли і ніхто вам не забороняв ---- розвели вас як лохів. Більше того де російська - друга державна як обіцяли.... нема і не буде.... вас ще раз планують розвести на наступних виборах і будете подвійними лохами . Російська ніколи не буде обєднуючою бо це мова сусідньої держави і вона не індентифікує українців, як українців. Обєднуючою може бути тільки мова, яка індентифікує націю. А розмавляти можете хоч на івриті хоч на африканосТолько дерьмо у вас и у нас, так что вы лохи не меньше))
(минус)
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
В такому випадку, якраз у нас є нація, бо ми розуміємо роль мови для нації. У вас поки що ще немає нації і державу ви будуєте по прикладу цієї що зараз є - нам така державна система не потрібна і вам я думаю також. Для вас є два виходи - або обєднуватись навколо національних інтересів і і будувати комфортну для людей державну систему, або дальше тупо захищати інтереси сусідньої держави - а це вже ворог (пята колона) і відношення до цього відповідне.
Самі кажете що пів країни нація а меньша половина невідомо хто. Нація не може бути лохом.... це справа "невідомо хто".Канешна! Нас развели, как лохов, а у вас уже нацiя! Полстраны - нацiя, а полстраны - не нацiяТолько дерьмо у вас и у нас, так что вы лохи не меньше))
(минус)
Прямо по Сталину излагаешь
http://www.hrono.ru/libris/stalin/2-19.phpНация есть исторически сложившаяся устойчивая общность людей,* возникшая на базе общности языка, территории, экономической жизни и психического склада, проявляющегося в общности культуры.
Необходимо подчеркнуть, что ни один из указанных признаков, взятый в отдельности, недостаточен для определения нации. Более того: достаточно отсутствия хотя бы одного из этих признаков, чтобы нация перестала быть нацией.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Так и "розумийте" себе в тряпочку. Чего так по-большевистски? Большевики тоже понимали роль марксизма-ленинизма в жизни народа, и давай осчастливливать. Вы ж то же самое делаете.
И ещё одна, чисто большевистская черта: свои идеологические галлюцинации принимать за самую, что ни на есть, незамутнённую реальность. Тех же, кто имеет другую точку зрения тут же называют "пятой колонной", "врагами нации и Украины", "украинофобами" и прочая, прочая...Для вас є два виходи - або обєднуватись навколо національних інтересів і і будувати комфортну для людей державну систему, або дальше тупо захищати інтереси сусідньої держави - а це вже ворог (пята колона) і відношення до цього відповідне.
Не получится свою хуторянскую узость на глобус (Украины) натянуть. Треснет.
Слава українським українцям української України!
РФ соседка, а родная "держава" моя Украина и я буду способствовать дальнейшему развитию "мовы"))))
Девочки читайте, что я писала двумя/тремя днями назад ( там все четко обоснованно - почему и зачем и для чего ), я не собираюсь толдычить одно и тоже!![]()
Стало быть, если не истерить, то все-таки, язык соседней державы для Вас не менее родной чем для пользователя Fakt. К чему же был сей гневный выпад ?
Кстати, вот для меня соседняя держава не менее родная чем Украина, скажу Вам больше - и Белоруссия мне родная, и даже Узбекистан. Еще больше - я им тоже не чужая![]()
А что главное для нации?
Чего вам не хватает для полного счастья? Все граждане изучают украинский язык, т.е. проблем с пониманием не должно быть. Ты сам говорил: "Ви можете розмовляти любою мовою... вам цього ніхто ніколи не зможе заборонити", так в чем дело? Когда будем праздновать рождение нации, когда запретят?
Ай-яй-яй! У вас в нации все такие врунишки?Самі кажете що пів країни нація а меньша половина невідомо хто. Нація не може бути лохом.... це справа "невідомо хто".
(минус)
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Социальные закладки