Все залежить від того,що буде транслюватись англійською...Але все одно було б цікаво...
Я нормально спілкуюсь російською(не на форумі,а в реалі),не сторонюсь тих хто розмовляє цією мовою...
Можливо,в деяких випадках мені була б зрозуміліша
російська(є підозра,але не перевіряв)...
І у ефірі теж у деяких випадках можуть бути більш зрозумілими російськомовні передачі (принаймні зараз)..
Але.Є одне "але".Державна мова-це одна з найголовніших ознак державності,і водночас символ держави,як Прапор,Герб і Гімн...
І введення другої державної...м-м..дещо змінить цей статус..
Тим більш,що цей процес буде потребувати дуже великих зусиль,коштів і часу,і викличе у суспільстві,
особливо у маргіналізованих прошарках,дуже..е..неоднозначну реакцію...
Нарешті,я поки що просто не бачу реальної сили,що зможе домогтись надання статусу другої державної.
Адже негативні настрої населення не дають поштовх(принаймні зараз) якійсь конструктивній праці.....на політичному рівні...
ПР просто використала цю приманку,щоб збільшити свій електорат,а всілякі ПСПУ і "православно-патріотичні" організації викликають у більшості нормальних людей лише антипатії...
Тому,враховуючи все це,я проти надання російській мові статусу другої державної.Якщо всі це буде знайдено,я,можливо,зміню свою точку зору.Але не раніше...
Тому далі буду "плясати" від цього....
Социальные закладки