11:23:18
КУЗЬМУК О.І.
Шановні колеги, ми з вами прийняли його в першому читанні, взяли за основу. За цей час надійшло 24 пропозиції. із них 17 – враховані повністю.
Більше того, я протокольно вношу пропозицію. З метою зняття соціальної напруги в суспільстві у частині третій…, у частині статті 6 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" в редакції прийняти в першому читанні слова "… а також громадян - власників транспортних засобів" виключити. Це Пропозиція ваша, всі інші – враховані.
Я вас дуже прошу і благаю прийняти зараз в цілому.
ГОЛОВУЮЧИЙ. Шановні колеги, хтось наполягає на своїй поправці? (Шум у залі)
Шановні колеги, будь ласка. Оксана Продан, наполягає? Олександр… Будь ласка, Олександр Іванович, на трибуну. Будуть питання до вас і коли є поправки ж… Колеги, це важливе питання, дійсно давайте підтримаємо наших військових. Будь ласка, Оксана Продан.
11:24:24
ПРОДАН О.П.
Шановний Олександре Валентиновичу! (Шум у залі) Все, машини зняли. Я дуже дякую за те, що поставили на поправки і зміг пан Кузьмук сказати про те, що у громадян не будуть вилучати автомобілі.
Я хочу сказати про 15 поправку, яка передбачає права підприємців такі самі, як всіх громадян, стосовно трудового законодавства, стосовно… які мобілізовані на військову службу.
Я прошу підтримати цю поправку, 15-у, Олександр Іванович.
КУЗЬМУК О.І. Я вас понял, підтримати. І ваш колега Гінка був у нас на комітеті, всі ваші поправки враховані.
ГОЛОВУЮЧИЙ. Дякую.
Шановні колеги, більше ніхто не наполягає на поправках? Не наполягає.
Отже, шановні колеги, 4785 – це проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення оборонно-мобілізаційних питань під час проведення мобілізації. Йдеться в першу чергу про захист військовослужбовців, які призвані на службу, щодо збереження їх робочих місць і можливості їм повернутися до мирного життя без будь-яких обмежень і проблем.
Шановні колеги, є прохання підтримати в цілому проект Закону 4785. Прошу голосувати.
Социальные закладки