| ||
Тема: Тимошенко
А мені здається, що цей концерт лише з-за одного.БЮТ президент штовхає руками і ногами в коаліцію з ПР.Йому 100 років не потрібна ніяка коаліція. йому 100 років не потрібен парламент, на даний час все робиться для знищення рейтингу ЮВТ. Хіба не видно кожен день вся машина працює тільки на це. І даю голову на відріз. у них все готово до розпуску парламенту, при любому варіанті. НУНС гаранту більше не потрібен,він прекрасно розуміє, що опираючись на цю силу він вже президентом не стане.Ввійде НУНС в парламент чи ні йому теж все рівно. Основне зараз вивести з гри ЮВТ.Ставка занадто велика-повторний строк. Частина НУНСа вже це зрозуміла,тому там пішов розкол. А інші-наївні романтики, які довго будуть чухатися. Добився в.о. Яценюка.Підписувати закони нема кому.Тепер залишилось дотягнути до коаліції ПР і БЮТу, підняти чорний піар проти ЮВТ, розпустити все-таки парламент(за зміну волі виборців), і ввести пряме президентське правління до президентських виборів.
Ви вірите про те що сьогодні сказали про армію?Декілька днів назад,Юля представляла бюджет на 2009 рік.Показувала графіки і окремо йшлося про армію.От точно не пам"ятаю в скільки раз, але пам"ятаю що 4 чи 5 раз кількість грошей виділених на армію в 2009 році більша ніж в 2008 році.
Сьогоднішнє РНБО це чистої води чорний піар проти Юлі.
Ви знаєте мені вже це надоїло.Коли вже покінчать з цими президентськими виборами. Нічим крім виборів державні мужі не займаються.Країна вже декілька років тупцює на місці.
Тепер на рахунок популізму,а котра політична сила ним не грішить?
Десять кроків назустріч людям-скільки зроблено?Краще жити вже сьогодні-Вам вже? Мені зовсім ні. Всі брешуть що добратися до олімпу.Люди повинні це знати.А вибирати тих хто хоч трохи ті брехні і виконує.
Последний раз редактировалось smeet; 27.09.2008 в 00:00.
вот что мне "нравиться" в таких людях как вы, так это то что любите навязывать ярлыки всем и перевирать.
Я не говорил нигде что они дурни, я их сравнивал как профессионалов в своих сферах деятельности.
Ну а ярлык что Янукович=Гитлер, а ПР=его ученые, это из серии что все бандиты.
Думаю что в финансах я немного больше понимаю, особенно учитывая что моя специальность по одному из дипломов "финансы".Я б на Вашому місці не зрівнював вищеперечислених людей,бо ні Ви ні я не можемо цього робити, бо ми з ними незнайомі, ми не являємося спеціалістами в фінансах, ми тільки говоримо те що ми чули від політиків які роблять відповідно позитивний або негативний піар тим особистостям, і який залежить від того цей свій чи чужий.
а кто вам сказал что Табачник не украинец?! или вы это тоже так судите "ПО ГЛАЗАМ"???Тепер особисто про Табачника і Немирю. Скажу свою точку зору. Колись в школі вчили твір "Горе от ума". Як на мене, це про Табачника. Ніколи не був антисемітом, і навіть якби Табачник був українцем, все рівно я б сказав, що ненавиджу цю людину. Він можливо розумом і геній, але злий геній. Скориставшись тим, що він керівник секретаріату обікрасти Львівський музей, та ще не хоч що а історичні рукописи.І це не одна причина. Злоба і ненависть до людей-ось кредо цієї людини.Про це кажуть його очі.
А Немиря як людина мені імпонує набагато більше. Добрий інтелектуал. І аура в нього добра.І Чечетов мені подобається.І Азарову нічого не бракує.А Лукаш -та взагалі і гарна і розумна.....
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...B2%D0%B8%D1%87
Против Немыри как доброго интеллекутала ничего против не имею, но к сожалению в его профессии это не главная черта!
Да пребудет с тобою Сила!
Превратим Конфузию в Викторию!
аудитор, НЕ врач
Например вот: https://forumodua.com/showpost.php?p=3266769&postcount=5127
Не помню чтобы этот пост Кота Да Винчи был Вами прокомментирован в подобном ключе как пост Козачелло, почему интересно?![]()
Полковник, напомните плиз, сколько на последних выборах в ВРУ украинцев проголосовало за ПР и КПУ (мыслю именно эти партии имел ввиду Кот Да Винчи в своем посте)? Козачелло сгоряча обозвал сторонников БЮТ, Кот Да Винчи прозрачным намеком выразил свое мнение по поводу электората ПР и КПУ, суть имхо одна. А народ разумеется не при чем!
Я не назвал 1/3 часть ибирателей Украины, а просто охарактеризовал отношение к ним "всенародно избранных" (помните совковую формулу?) политиков, включая Вашу, полковник1, очаровательную любимицу...
Где-то сегодня прозвучал анекдот по поводу: -Один высокий западный политик отдал Богу душу...
Подходит он к воротам Рая, а св. Пётр не пускает: -Сюда политикам вход строго воспрещён!
Тот: -Как! А вон же по аллейке все украинские депутаты и министры с президентами прогуливаются?!?
Св. Пётр: -Так то - разве политики?!?
З.Ы. Кстати, о баранах Йуля говорила не далее, как неделю назад, якобы имея ввиду депутатов, но, подразумевая, естественно, избирателей ...
Последний раз редактировалось Kozachello; 27.09.2008 в 01:09.
Вибачайте невже Ви забули про те що говорили годину назад.Ви сказали що в ПР більш розумні специ ніж в БЮТі,тобто Ви узагальнили, назвавши цілу партію розумнішою.Тепер про Гітлера і Януковича.Перечитайте ще раз мій пост.Ви щось не так зрозуміли.Я скоріше Гітлерівське вчення прирівняв до Ваших суджень.А Янукович тут зовсім ні до чого.
Я не заперечую.але все рівно ви не можете знати скільки фінансистів є в кожній з цих партій і який їх фаховий рівень.
Нема ні однієї згадки про його національність.«...Дмитрий Владимирович Табачник (руководитель пресс-службы кабинета министров Украины, глава администрации президента Украины) родился в 1963 году в Киеве. Древний еврейский род Табачников поселился в Киеве ещё в XIX веке». (N37, ЕС) http://www.duel.ru/200321/?21_4_1 http://general-ivanov.livejournal.com/12594.html
Він прекрасно справляється зі своєю роботою.Хоча про це ні я ні Ви не знаємо бо його не піарять.
Последний раз редактировалось smeet; 27.09.2008 в 01:16.
Социальные закладки