Тема: Тимошенко

Закрытая тема
Страница 638 из 4484 ПерваяПервая ... 138 538 588 628 636 637 638 639 640 648 688 738 1138 1638 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 12,741 по 12,760 из 89679
  1. Вверх #12741
    Постоялец форума Аватар для smeet
    Цитата Сообщение от KSS26 Посмотреть сообщение
    Откуда она таких слов понабралась (уркаганы)? Вот оно влияние Януковича.
    До чого тут Янукович.Він її такого не вчив.Про бандитів і уркаганів говорив гарант на майдані під час революції, потім правда прийшлось їх всіх нагороджувати орденами.

2. Вверх #12742
    Не покидает форум Аватар для Hightower
    Цитата Сообщение от smeet Посмотреть сообщение
    На рахунок троля, не приймаю,я ніколи не старався посварити між собою учасників форуму. Я завжди приймаю участь у дискусіях на різних форумах, а тролем ніколи не був.Тут у вас є два тролі, я про це не знав, і сам трохи не попався на їхню блесну. Потім мені розумні люди підказали, за що їм дякую, я тролів поставив в ігнор, і не маю проблем.
    Тепер про кадри і "перевес". Дуже мене злить, коли говорять що білі всі розумні, а чорні всі дурні. Гітлер і його вчені тоже колись доказували про вищість арійської раси. Де він з своїм вченням всі давно знають. Так само, як і Ви говорите що в ПР всі розумні, а в БЮТі всі дурні, чи принаймі є "перевес". Як в кожній нації є розумні і дурні, так і в кожному колективі ,є такі й такі. І Ви знаєте відсоток одинаковий у всіх націях,колективах,партіях і т.д.
    Я б на Вашому місці не зрівнював вищеперечислених людей,бо ні Ви ні я не можемо цього робити, бо ми з ними незнайомі, ми не являємося спеціалістами в фінансах, ми тільки говоримо те що ми чули від політиків які роблять відповідно позитивний або негативний піар тим особистостям, і який залежить від того цей свій чи чужий. Тепер особисто про Табачника і Немирю. Скажу свою точку зору. Колись в школі вчили твір "Горе от ума". Як на мене, це про Табачника. Ніколи не був антисемітом, і навіть якби Табачник був українцем, все рівно я б сказав, що ненавиджу цю людину. Він можливо розумом і геній, але злий геній. Скориставшись тим, що він керівник секретаріату обікрасти Львівський музей, та ще не хоч що а історичні рукописи.І це не одна причина. Злоба і ненависть до людей-ось кредо цієї людини.Про це кажуть його очі.
    А Немиря як людина мені імпонує набагато більше. Добрий інтелектуал. І аура в нього добра.І Чечетов мені подобається.І Азарову нічого не бракує.А Лукаш -та взагалі і гарна і розумна.....
    Іще я скажу таке. Наша біда не в тому,що у нас багато дурних, наша біда в тому що наші розумні не разом. Що разом в уряді не працюють кращі спеціалісти незалежно від їх партійної приналежності.
    Вы то не являетесь, охотно в это верю, а Аудитор_уа как раз таки является, работа у него такая ))))) И свой профессионализм в этой сфере не раз демонстрировал в профильных ветках. Так что по Вашему же утверждению не Вам с ним спорить, уж извините ))))))

3. Вверх #12743
    До чого тут Янукович.Він її такого не вчив.Про бандитів і уркаганів говорив гарант на майдані під час революції, потім правда прийшлось їх всіх нагороджувати орденами.
    Я думаю Вы правы, сама научилась, было где ))))

4. Вверх #12744
    Цитата Сообщение от magentis Посмотреть сообщение
    Тимошенко заявила, в частности, что "возле президента работают закарпатские уркаганы и контрабандисты".
    http://www.lenta.ru/news/2008/09/25/urkagans/
    Во дает красавица.
    http://www.gerhardt.com.ua/index.php?showtopic=35403&mode=threaded

5. Вверх #12745
    Цитата Сообщение от Les Посмотреть сообщение
    Не могут договориться - потому, что БЮТу НУНС не нужен, им намного выгоднее союз с ПР. Но пока нужно "держать лицо" и делать вид, что они "готовы к переговорам с НУНС". Правда, эти заявления имеют противоположный характер.
    А мені здається, що цей концерт лише з-за одного.БЮТ президент штовхає руками і ногами в коаліцію з ПР.Йому 100 років не потрібна ніяка коаліція. йому 100 років не потрібен парламент, на даний час все робиться для знищення рейтингу ЮВТ. Хіба не видно кожен день вся машина працює тільки на це. І даю голову на відріз. у них все готово до розпуску парламенту, при любому варіанті. НУНС гаранту більше не потрібен,він прекрасно розуміє, що опираючись на цю силу він вже президентом не стане.Ввійде НУНС в парламент чи ні йому теж все рівно. Основне зараз вивести з гри ЮВТ.Ставка занадто велика-повторний строк. Частина НУНСа вже це зрозуміла,тому там пішов розкол. А інші-наївні романтики, які довго будуть чухатися. Добився в.о. Яценюка.Підписувати закони нема кому.Тепер залишилось дотягнути до коаліції ПР і БЮТу, підняти чорний піар проти ЮВТ, розпустити все-таки парламент(за зміну волі виборців), і ввести пряме президентське правління до президентських виборів.

6. Вверх #12746
    Цитата Сообщение от Hightower Посмотреть сообщение
    А вот я с Вами не соглашусь. ))))) Мягко стелет, да жестко спать приходится (с). Популизм хорош на выборах, в этом она действительно себя проявила. А как доходит до дела то почему-то экономика буксовать начинает. Начала давать по тысяче, народ в давках попереругался, доля малая получить успела и капец. А теперь бедолаге Еханурову армию кормить нечем ))))). Экономика чего й то популизм не понимает и не принимает, ее диалектика и математика имхо между собой несовместимы )))))
    Ви вірите про те що сьогодні сказали про армію?Декілька днів назад,Юля представляла бюджет на 2009 рік.Показувала графіки і окремо йшлося про армію.От точно не пам"ятаю в скільки раз, але пам"ятаю що 4 чи 5 раз кількість грошей виділених на армію в 2009 році більша ніж в 2008 році.
    Сьогоднішнє РНБО це чистої води чорний піар проти Юлі.
    Ви знаєте мені вже це надоїло.Коли вже покінчать з цими президентськими виборами. Нічим крім виборів державні мужі не займаються.Країна вже декілька років тупцює на місці.

Тепер на рахунок популізму,а котра політична сила ним не грішить?
    Десять кроків назустріч людям-скільки зроблено?Краще жити вже сьогодні-Вам вже? Мені зовсім ні. Всі брешуть що добратися до олімпу.Люди повинні це знати.А вибирати тих хто хоч трохи ті брехні і виконує.
    Последний раз редактировалось smeet; 27.09.2008 в 00:00.

7. Вверх #12747
    настоящий полковник
    Цитата Сообщение от Kozachello Посмотреть сообщение
    А Йулины ортодоксальные поклонники (в числе которых было и много свидомытов) - просто достаточно оболваненная масса баранов, которые по ЕЁ команде готовы даже в пропасть прыгнуть...
    Вот что здесь можно по этому высказыванию сказать, если просто 1/3-ю часть ибирателей Украины взять и назвать оболваненной массой баранов....
    Что же вы строем не ходите?

8. Вверх #12748
    Ви вірите про те що сьогодні сказали про армію?Декілька днів назад,Юля представляла бюджет на 2009 рік.Показувала графіки і окремо йшлося про армію.От точно не пам"ятаю в скільки раз, але пам"ятаю що 4 чи 5 раз кількість грошей виділених на армію в 2009 році більша ніж в 2008 році.
    Сьогоднішнє РНБО це чистої води чорний піар проти Юлі.
    Ви знаєте мені вже це надоїло.Коли вже покінчать з цими президентськими виборами. Нічим крім виборів державні мужі не займаються.Країна вже декілька років тупцює на місці.
    Канешна, сплошной черный пиар. А обещание Юли с 1 января 2009 года полностью контрактную армию это белый пиар )))))

9. Вверх #12749
    Цитата Сообщение от полковник1 Посмотреть сообщение
    Вот что здесь можно по этому высказыванию сказать, если просто 1/3-ю часть ибирателей Украины взять и назвать оболваненной массой баранов....
    Да, ну то же самое не раз доводилось слышать и про избирателей ПР. Преувеличение конечно имхо )))))))

10. Вверх #12750
    настоящий полковник
    Да, ну то же самое не раз доводилось слышать и про избирателей ПР. Преувеличение конечно имхо )))))))
    Это голословно, приведите примеры.

11. Вверх #12751
    Центровой Аватар для auditor_ya
    мой дневник - создан для здоровья всех детей
    Тепер про кадри і "перевес". Дуже мене злить, коли говорять що білі всі розумні, а чорні всі дурні. Гітлер і його вчені тоже колись доказували про вищість арійської раси. Де він з своїм вченням всі давно знають. Так само, як і Ви говорите що в ПР всі розумні, а в БЮТі всі дурні, чи принаймі є "перевес". Як в кожній нації є розумні і дурні, так і в кожному колективі ,є такі й такі. І Ви знаєте відсоток одинаковий у всіх націях,колективах,партіях і т.д.
    вот что мне "нравиться" в таких людях как вы, так это то что любите навязывать ярлыки всем и перевирать.
    Я не говорил нигде что они дурни, я их сравнивал как профессионалов в своих сферах деятельности.
    Ну а ярлык что Янукович=Гитлер, а ПР=его ученые, это из серии что все бандиты.

Я б на Вашому місці не зрівнював вищеперечислених людей,бо ні Ви ні я не можемо цього робити, бо ми з ними незнайомі, ми не являємося спеціалістами в фінансах, ми тільки говоримо те що ми чули від політиків які роблять відповідно позитивний або негативний піар тим особистостям, і який залежить від того цей свій чи чужий.
    Думаю что в финансах я немного больше понимаю, особенно учитывая что моя специальность по одному из дипломов "финансы".

Тепер особисто про Табачника і Немирю. Скажу свою точку зору. Колись в школі вчили твір "Горе от ума". Як на мене, це про Табачника. Ніколи не був антисемітом, і навіть якби Табачник був українцем, все рівно я б сказав, що ненавиджу цю людину. Він можливо розумом і геній, але злий геній. Скориставшись тим, що він керівник секретаріату обікрасти Львівський музей, та ще не хоч що а історичні рукописи.І це не одна причина. Злоба і ненависть до людей-ось кредо цієї людини.Про це кажуть його очі.
    А Немиря як людина мені імпонує набагато більше. Добрий інтелектуал. І аура в нього добра.І Чечетов мені подобається.І Азарову нічого не бракує.А Лукаш -та взагалі і гарна і розумна.....
    а кто вам сказал что Табачник не украинец?! или вы это тоже так судите "ПО ГЛАЗАМ"???
    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...B2%D0%B8%D1%87

Против Немыри как доброго интеллекутала ничего против не имею, но к сожалению в его профессии это не главная черта!
    Да пребудет с тобою Сила!
    Превратим Конфузию в Викторию!
    аудитор, НЕ врач

12. Вверх #12752
    Это голословно, приведите примеры.
    Например вот: https://forumodua.com/showpost.php?p=3266769&postcount=5127
    Не помню чтобы этот пост Кота Да Винчи был Вами прокомментирован в подобном ключе как пост Козачелло, почему интересно?

13. Вверх #12753
    настоящий полковник
    Например вот: https://forumodua.com/showpost.php?p=3266769&postcount=5127
    Не помню чтобы этот пост Кота Да Винчи был Вами прокомментирован в подобном ключе как пост Козачелло, почему интересно?
    Обгаживать политиков и называть народ, проголосовавший за того или иного политика, баранами, согласитесь, это разные вещи...

14. Вверх #12754
    Обгаживать политиков и называть народ, проголосовавший за того или иного политика, баранами, согласитесь, это разные вещи...
    По смыслу два этих поста имхо весьма схожи. А вообще конечно обзывать друг друга баранами либо меряться при этом уровнем интеллекта конечно не годится

15. Вверх #12755
    Канешна, сплошной черный пиар. А обещание Юли с 1 января 2009 года полностью контрактную армию это белый пиар )))))
    Шановний Hightower.А тепер положіть праву руку на серце(не ліву на біблію) і скажіть правду-чи дали б їй це зробити?

16. Вверх #12756
    настоящий полковник
    По смыслу два этих поста имхо весьма схожи. А вообще конечно обзывать друг друга баранами либо меряться при этом уровнем интеллекта конечно не годится
    И где же по смыслу они схожи? Вы имеете полное право высказываться о том или ином политике и, исходя из своего интеллекта, охарактеризовать его...
    Но причём тут народ?

17. Вверх #12757
    Шановний Hightower.А тепер положіть праву руку на серце(не ліву на біблію) і скажіть правду-чи дали б їй це зробити?
    Шановний Сміт, краще Ви скажіть мені, будь-ласка, навіщо так нахабно брехати в очі народу?!

18. Вверх #12758
    И где же по смыслу они схожи? Вы имеете полное право высказываться о том или ином политике и, исходя из своего интеллекта, охарактеризовать его...
    Но причём тут народ?
    Полковник, напомните плиз, сколько на последних выборах в ВРУ украинцев проголосовало за ПР и КПУ (мыслю именно эти партии имел ввиду Кот Да Винчи в своем посте)? Козачелло сгоряча обозвал сторонников БЮТ, Кот Да Винчи прозрачным намеком выразил свое мнение по поводу электората ПР и КПУ, суть имхо одна. А народ разумеется не при чем!

19. Вверх #12759
    User banned
    Я не назвал 1/3 часть ибирателей Украины, а просто охарактеризовал отношение к ним "всенародно избранных" (помните совковую формулу?) политиков, включая Вашу, полковник1, очаровательную любимицу...
    Где-то сегодня прозвучал анекдот по поводу: -Один высокий западный политик отдал Богу душу...
    Подходит он к воротам Рая, а св. Пётр не пускает: -Сюда политикам вход строго воспрещён!
    Тот: -Как! А вон же по аллейке все украинские депутаты и министры с президентами прогуливаются?!?
    Св. Пётр: -Так то - разве политики?!?

З.Ы. Кстати, о баранах Йуля говорила не далее, как неделю назад, якобы имея ввиду депутатов, но, подразумевая, естественно, избирателей ...
    Последний раз редактировалось Kozachello; 27.09.2008 в 01:09.

20. Вверх #12760
    Цитата Сообщение от auditor_ya Посмотреть сообщение
    вот что мне "нравиться" в таких людях как вы, так это то что любите навязывать ярлыки всем и перевирать.
    Я не говорил нигде что они дурни, я их сравнивал как профессионалов в своих сферах деятельности.
    Ну а ярлык что Янукович=Гитлер, а ПР=его ученые, это из серии что все бандиты.
    Вибачайте невже Ви забули про те що говорили годину назад.Ви сказали що в ПР більш розумні специ ніж в БЮТі,тобто Ви узагальнили, назвавши цілу партію розумнішою.Тепер про Гітлера і Януковича.Перечитайте ще раз мій пост.Ви щось не так зрозуміли.Я скоріше Гітлерівське вчення прирівняв до Ваших суджень.А Янукович тут зовсім ні до чого.

Думаю что в финансах я немного больше понимаю, особенно учитывая что моя специальность по одному из дипломов "финансы".
    Я не заперечую.але все рівно ви не можете знати скільки фінансистів є в кожній з цих партій і який їх фаховий рівень.

а кто вам сказал что Табачник не украинец?! или вы это тоже так судите "ПО ГЛАЗАМ"???
    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...B2%D0%B8%D1%87
    Нема ні однієї згадки про його національність.«...Дмитрий Владимирович Табачник (руководитель пресс-службы кабинета министров Украины, глава администрации президента Украины) родился в 1963 году в Киеве. Древний еврейский род Табачников поселился в Киеве ещё в XIX веке». (N37, ЕС) http://www.duel.ru/200321/?21_4_1 http://general-ivanov.livejournal.com/12594.html
    Против Немыри как доброго интеллекутала ничего против не имею, но к сожалению в его профессии это не главная черта!
    Він прекрасно справляється зі своєю роботою.Хоча про це ні я ні Ви не знаємо бо його не піарять.
    Последний раз редактировалось smeet; 27.09.2008 в 01:16.

Закрытая тема
Страница 638 из 4484 ПерваяПервая ... 138 538 588 628 636 637 638 639 640 648 688 738 1138 1638 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права