Є в мене подруга з Маріуполя. Тре випитати що і як.
...
Якщо людина російськомовна, це ще не означає, що вона хоче віддати свою дитину в школу з російською мовою викладання. Принаймні серед моїх російськомовних друзів та знайомих таких бажаючих немає.
...
зайшла вчора до подруги в гості. З її малим понянчитися. А потім, по дорозі додому, думала проголосую.
...
У мене є подруга, яка, до речі, десь за місяць стане мамою. Їй набридло, що всі кругом кажуть, що українська культура нафіг нікому не потрібна, що попитом вона не користується тощо. Тому що вона знала, що це не так.
...
Якщо людина російськомовна, це ще не означає, що вона хоче віддати свою дитину в школу з російською мовою викладання. Принаймні серед моїх російськомовних друзів та знайомих таких бажаючих немає.
...
багатьом моїм друзям тупо пропонували 100 грн за голос. Звісно за Литвина.
...
Родичі моє мами живуть в Хмельницькій області. Село розташовано далеко від будь-якого більш-менш великого міста, тобто всі продукти треба реалізовувати тут.
...
Але серед моїх російськомовних друзів з Одеси немає таких, які б хтіли навчати своїх дітей вросійськомовній школі. Правда й дітей майже ні в кого немає.
Социальные закладки