Тема: Отвечаем на вопросы по экономике, бухгалтерии и ведению бизнеса

Закрытая тема
Страница 606 из 1103 ПерваяПервая ... 106 506 556 596 604 605 606 607 608 616 656 706 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 12,101 по 12,120 из 22041
  1. Вверх #12101
    Не покидает форум Аватар для Dominion
    Цитата Сообщение от Танюша ТТ Посмотреть сообщение
    Ну так - начальство лично звонит ! но не подписывает ...
    У меня все эти разговоры с угрозами и вымогательствами записаны на диктофон - но для нашего самого справедливого суда в мире это ж не доказательство ...
    Это на усмотрение суда
    Налогообложение - это грабёж. По определению.

2. Вверх #12102
    Постоялец форума Аватар для михаил1973
    Цитата Сообщение от audit_n Посмотреть сообщение
    якщо підприємство є платником ПДВ та отримує виручку "з ПДВ", то (25% + 17%)> 36,76% .
    А причем тут ПДВ? Если оплачивают за услуги единоналожнику. Это же не реализация, а оплата за предоставленные услуги.

3. Вверх #12103
    Частый гость Аватар для РАЧКОВА
    Подскажите, плиз, для СПД коэф. расчета по экологии равен
    Х*19,09*1,85*1,65, где х это количество топлива.
    Нужно считать в литрах или в тыс. литрах?
    Моя жизнь
    Вовчик 24.02.05
    Ванюша 02.04.12
    Александра 26.04.13 А Вам слабо?

4. Вверх #12104
    Посетитель Аватар для Lisa-Nusha
    в тоннах * 19,09 * 1,65 * 1,80
    Последний раз редактировалось Lisa-Nusha; 12.01.2011 в 21:21.

5. Вверх #12105
    Частый гость Аватар для РАЧКОВА
    ой как перевести в тонны
    Моя жизнь
    Вовчик 24.02.05
    Ванюша 02.04.12
    Александра 26.04.13 А Вам слабо?

6. Вверх #12106
    Посетитель Аватар для Lisa-Nusha
    для бензина тысячу литров * 0,740 = тонны
    для диз.топлива тысячу литров *,850=тонны

7. Вверх #12107

Цитата Сообщение от _Аля_ Посмотреть сообщение
    А что такое 17? Это НДС? Так ведь оно, по-моему, с 14 года только, или я, может, неправильно поняла....
    да-да , и мне интересно...
    В дом, где смеются, приходит счастье.
    Александр 06.04.2011
    Анна 23.02.2016

8. Вверх #12108
    Душечка
    Цитата Сообщение от Dominion Посмотреть сообщение
    Вчера смотрел на сайте 1С - уже вышли обновления почти по всем базам для Украины
    Да, спасибо, наши нам тоже к утру обещали скинуть изменения))))))
    Цитата Сообщение от Матрена Посмотреть сообщение
    Вести с ПФ!!!Позвонил инспектор с Приморского ПФ и сообщила :-за декабрь месяц 2010 года 42% от единого налога зачислятся в ПФ не будут,просила с фонда з/платы сумму 33,2% за 12,10 г. перечислить ПОЛНОСТЬЮ!!! ( юридическое лицо) че делать?
    Нам пока не звонили, но я на всякий случай перечислила 33,2% полностью. Видно, не ошиблась)))

9. Вверх #12109
    Постоялец форума
    Доброй ночи знатокам рдного законодательства. Подскажите пожалуйста по поводу выплаты дивидендов по ООО. Есть три учередителя один из которых юр. лицо. Если я правильно понимаю то с физ.лиц бугалтерия должна удержать 15% а с юр - 25%, правильно? И могут ли дивиденды выплачиваться по итогам деятельности квартала или только после годового отчета?

10. Вверх #12110

Цитата Сообщение от Мама Наташа Посмотреть сообщение
    Нам пока не звонили, но я на всякий случай перечислила 33,2% полностью. Видно, не ошиблась)))
    не ошиблась))) мне звонили тоже, сказали полностью перечислить.....
    В дом, где смеются, приходит счастье.
    Александр 06.04.2011
    Анна 23.02.2016

11. Вверх #12111
    Наш ДОРОГОЙ Аудитор
    Цитата Сообщение от _Аля_ Посмотреть сообщение
    А что такое 17? Это НДС? Так ведь оно, по-моему, с 14 года только, или я, может, неправильно поняла....
    Цитата Сообщение от михаил1973 Посмотреть сообщение
    А причем тут ПДВ? Если оплачивают за услуги единоналожнику. Это же не реализация, а оплата за предоставленные услуги.
    Цитата Сообщение от sana-ok Посмотреть сообщение
    да-да , и мне интересно...
    так було ж вже сказано:
    якщо підприємство є платником ПДВ та отримує виручку "з ПДВ"...
    у складі ВИРУЧКИ є 16,67% ПДВ? якщо ці кошти буде витрачено "без ПДВ", наприклад фізособі, то цей ПДВ треба сплатити до бюджету.
    Цитата Сообщение от NatalikaT Посмотреть сообщение
    Доброй ночи знатокам рдного законодательства. Подскажите пожалуйста по поводу выплаты дивидендов по ООО. Есть три учередителя один из которых юр. лицо. Если я правильно понимаю то с физ.лиц бугалтерия должна удержать 15% а с юр - 25%, правильно? И могут ли дивиденды выплачиваться по итогам деятельности квартала или только после годового отчета?
    ні, не правильно. можуть.
    Цитата Сообщение от Samoil Посмотреть сообщение
    иногда просматриваю эту темку... это ж пипец.... )))
    таа ... ти ще тут не був )))

12. Вверх #12112
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от audit_n Посмотреть сообщение

ні, не правильно. можуть.
    Спасибо за ответ. А в части чего не правильно? Разве налог не взымается до или в момент выплаты дивидендов?

13. Вверх #12113
    Танюша Аватар для Танюша ТТ
    Выплачивать можно за любой период , хоть за месяц позапрошлогодний. Протокол учредителей - и выплачивай , сколько хочешь .
    Лишь бы за этот период была соотвествующая бухгалтерская прибыль
    Нет никаких ключей от счастья. Дверь всегда открыта.(с)

14. Вверх #12114
    Постоялец форума Аватар для МІА
    Спасибо за ответ. А в части чего не правильно? Разве налог не взымается до или в момент выплаты дивидендов?
    У юрлица -резидента - не взимается, а начисляется и уплачивается аванс. платеж по налогу на прибыль.

15. Вверх #12115
    Наш ДОРОГОЙ Аудитор
    ..
    153.3.2. Крім випадків, передбачених підпунктом 153.3.5 цього пункту, емітент корпоративних прав, який приймає рішення про виплату дивідендів своїм акціонерам (власникам), нараховує та вносить до бюджету авансовий внесок із податку в розмірі ставки, встановленої пунктом 151.1 статті 151 цього Кодексу, нарахованої на суму дивідендів, що фактично виплачуються, без зменшення суми такої виплати на суму такого податку. Зазначений авансовий внесок вноситься до бюджету до/або одночасно з виплатою дивідендів.
    У разі виплати дивідендів у формі, відмінній від грошової (крім випадків, передбачених підпунктом 153.3.5 цього пункту), базою для нарахування авансового внеску згідно з абзацом першим цього підпункту є вартість такої виплати, розрахована за звичайними цінами.
    Обов'язок із нарахування та сплати авансового внеску з цього податку за визначеною пунктом 151.1 статті 151 цього Кодексу ставкою покладається на будь-якого емітента корпоративних прав, що є резидентом, незалежно від того, є такий емітент або отримувач дивідендів платником податку чи має пільги зі сплати податку, надані цим Кодексом, чи у вигляді застосування ставки податку іншої, ніж встановлена в пункті 151.1 статті 151 цього Кодексу (крім платників цього податку, які підпадають під дію пункту 156.1 статті 156 цього Кодексу). Обов'язок із нарахування та сплати авансового внеску з цього податку не поширюється на суб'єктів господарювання, які є платниками фіксованого сільськогосподарського податку згідно з розділом XIV цього Кодексу.
    Це правило поширюється також на державні некорпоратизовані, казенні або комунальні підприємства, які зараховують суми дивідендів у розмірі, встановленому відповідно центральним або місцевим органом виконавчої влади, до сфери управління якого віднесено такі підприємства, відповідно до державного або місцевого бюджету.
    При цьому, якщо будь-який платіж будь-якою особою називається дивідендом, то такий платіж оподатковується при такій виплаті згідно з нормами, визначеними в першому, другому та третьому абзацах цього пункту, незалежно від того, чи є особа платником податку, чи ні.
    153.3.3. Платник податку - емітент корпоративних прав, державне некорпоратизоване, казенне чи комунальне підприємство зменшує суму нарахованого податку звітного періоду на суму авансового внеску, попередньо сплаченого протягом такого звітного періоду у зв'язку з нарахуванням дивідендів згідно з підпунктом 153.3.2 цього пункту. Не дозволяється проведення зазначеного заліку з податком, передбаченим пунктом 156.1 статті 156 цього Кодексу.
    153.3.4. У разі якщо сума авансового внеску, попередньо сплаченого протягом звітного періоду, перевищує суму податкових зобов'язань підприємства - емітента корпоративних прав за податком на прибуток такого звітного періоду, сума такого перевищення переноситься у зменшення податкових зобов'язань наступного податкового періоду, а при отриманні від'ємного значення об'єкта оподаткування такого наступного періоду - на зменшення податкових зобов'язань майбутніх податкових періодів.
    153.3.5. Авансовий внесок, передбачений підпунктом 153.3.2 цього пункту, не справляється у разі виплати дивідендів:
    а) фізичним особам;
    б) у вигляді акцій (часток, паїв), емітованих платником податку, за умови, що така виплата ніяким чином не змінює пропорцій (часток) участі всіх акціонерів (власників) у статутному фонді емітента, незалежно від того, чи були такі акції (частки, паї) належним чином зареєстровані (відображені у зміні до статутних документів), чи ні;
    в) інститутами спільного інвестування;
    г) на користь власників корпоративних прав материнської компанії, що сплачуються в межах сум доходів такої материнської компанії, отриманих у вигляді дивідендів від інших осіб. Якщо сума виплат дивідендів на користь власників корпоративних прав материнської компанії перевищує суму отриманих такою компанією дивідендів, то дивіденди, сплачені в межах такого перевищення, підлягають оподаткуванню за правилами, встановленими підпунктом 153.3.2 цього пункту. З метою оподаткування материнська компанія веде наростаючим підсумком облік дивідендів, отриманих нею від інших осіб, та дивідендів, сплачених на користь власників корпоративних прав такої материнської компанії, та відображає у податковій звітності такі дивіденди в порядку, визначеному центральним податковим органом;
    ґ) управителем фонду операцій з нерухомістю при виплаті платежів власникам сертифікатів фонду операцій з нерухомістю в результаті розподілу доходу фонду операцій з нерухомістю.

170.5.3. Дивіденди, нараховані платнику податку емітентом корпоративних прав - резидентом, що є юридичною особою, оподатковуються за ставкою, визначеною у пункті 167.2 статті 167 цього Кодексу*, крім дивідендів на користь фізичних осіб (у тому числі нерезидентів) за акціями або іншими корпоративними правами, які мають статус привілейованих або інший статус, що передбачає виплату фіксованого розміру дивідендів чи суми, яка є більшою за суму виплат, розраховану на будь-яку іншу акцію (корпоративне право), емітовану таким платником податку, які згідно із підпунктом 153.3.7 пункту 153.3 статті 153 цього Кодексу прирівнюються з метою оподаткування до виплати заробітної плати з відповідним оподаткуванням.

*167.2. Ставка податку становить 5 відсотків...

(Кодекс податковий, ВР України, від 02.12.2010, № 2755-VI "Податковий кодекс України")
    Последний раз редактировалось audit_n; 13.01.2011 в 09:06.

16. Вверх #12116
    Постоялец форума
    срочно подскажите справку об отсутсвии валютных ценностей за 4кв.2010г.каким числом ставить?1 января?или 31 декабря

17. Вверх #12117
    Новичок Аватар для CartmanSP
    Доброго дня.
    Хочу работать турагентом. Слышал, что лицензию, для этого вида деятельности, отменили. Подскажите, могу ли я просто оформить СПД на "оказание услуг по туризму" и начать работать на дому, или мне обязательно необходим офис и что то ещё. Вопрос интересует чисто с юридической точки зрения, я понимаю, что турагентсво на дому это не айс.)

18. Вверх #12118
    Танюша Аватар для Танюша ТТ
    Цитата Сообщение от Inna_Angel Посмотреть сообщение
    срочно подскажите справку об отсутсвии валютных ценностей за 4кв.2010г.каким числом ставить?1 января?или 31 декабря
    По состоянию на 01.01.2011 конечно
    Нет никаких ключей от счастья. Дверь всегда открыта.(с)

19. Вверх #12119
    Постоялец форума
    спасибо.

20. Вверх #12120
    Наш ДОРОГОЙ Аудитор
    Цитата Сообщение от CartmanSP Посмотреть сообщение
    Доброго дня.
    Хочу работать турагентом. Слышал, что лицензию, для этого вида деятельности, отменили. Подскажите, могу ли я просто оформить СПД на "оказание услуг по туризму" и начать работать на дому, или мне обязательно необходим офис и что то ещё. Вопрос интересует чисто с юридической точки зрения, я понимаю, что турагентсво на дому это не айс.)
    ну, так якщо нема вимог щодо необхідності ліцензії, то нема ж і "Ліцензійних умов", які встановлювали необхідність офісу? - логічно ?

Закрытая тема
Страница 606 из 1103 ПерваяПервая ... 106 506 556 596 604 605 606 607 608 616 656 706 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права