Результаты опроса: Західні українці навязують Вам свої цінності?

Голосовавшие
945. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Так

649 68.68%
  • Ні

207 21.90%
  • Схід навязує свої цінності ЗУ

50 5.29%
  • Інше

39 4.13%

Тема: Чи нав'язує західна Україна одеситам свої цінності?

Ответить в теме
Страница 59 из 367 ПерваяПервая ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 159 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1,161 по 1,180 из 7321
  1. Вверх #1161
    Не покидает форум Аватар для lens
    Цитата Сообщение от Сама по себе Посмотреть сообщение
    О так, ви велика мудра жінка, ви рівноправно ставитеся до всіх верств населення (мабуть тільки я виняток). Мабуть вчителькою працюєте?... я десь там про свободу слова писала, бачу це тільки моя особиста думка
    Коли немає аргументів, хочется перейти на особистість? Знайома ситуація. Аж до щему Відповідаю: 1) ні, невелика, а про мудрість не мені судити; 2) ні, вчителькою не працюю, але коли палкі та принципові захисники української мови, котру я щиро шаную, цю мову калічать, мені це важко знести; 3) свобода слова має дуже мало спільного із свободою плескати що заманеться, вдаючись до глобальних узагальнень виключно на основі "свого невеликого досвіду". Чи Ви якось інакше трактуєте поняття "свобода слова"?
    И это пройдет.

2. Вверх #1162
    Канібал Аватар для STK
    Цитата Сообщение от Че Бурашка Посмотреть сообщение
    агитация за юго-восточные ценности?
    Ну явно не північно-західні цінності представляють ПР і Янукович.
    Коли до тебе прийдуть і скажуть, що за участь в мітингу ПР, чи якщо проголосуєш не за Тягнибока тебе виженуть з роботи, з гуртожитка, або з універу, тоді зможеш всім розказувати, що Захід щось нав'язує.
    Краще згинути вовком, ніж жити псом!

3. Вверх #1163
    Канібал Аватар для STK
    на его пост отреагируют модераторы. этого достаточно.
    А поки модератори не відреагували, потрібно наставити плюсів...
    Че Бурашка, в нього була репутація 10 поки він не написав цей принизливий для україномовних допис, а зараз вже 13. Такі приклади і показують реальне ставлення до україномовних в Одесі.

4. Вверх #1164
    User banned Аватар для Че Бурашка
    Цитата Сообщение от STK Посмотреть сообщение
    Ну явно не північно-західні цінності представляють ПР і Янукович.
    агитация за ПР в городе Ровно незаконна? почему ты решил, что агитация на рабочем месте незаконна?
    Коли до тебе прийдуть і скажуть, що за участь в мітингу ПР, чи якщо проголосуєш не за Тягнибока тебе виженуть з роботи, з гуртожитка, або з універу, тоді зможеш всім розказувати, що Захід щось нав'язує.
    к тебе лично с такими угрозами подходили?
    и как ты поступил? голосовал за ПР? или все-таки за тех, за кого хотел? и если последнее, то угрозы были приведены в действие? тебя выгнали с работы, из общежития или с университета?

5. Вверх #1165
    А поки модератори не відреагували, потрібно наставити плюсів...
    если надо - то ставь, кто ж запрещает?
    Че Бурашка, в нього була репутація 10 поки він не написав цей принизливий для україномовних допис, а зараз вже 13. Такі приклади і показують реальне ставлення до україномовних в Одесі.
    ты точно уверен, что именно за этот комментарий? точно уверен, что ставили одесситы?

6. Вверх #1166
    User banned Аватар для ALKA
    Хочете говорити російською? - говоріть, хочете щоб ваші діти вивчали російську? - існують російські школи. Є журнали і газети російською, естрада розвинута в обидві сторони..
    Ну вам как новенькой.В почти полностью русскоязычной Одессе(болгар я не считаю) приказом дядек из киева более половины школ перевели на украинский способ обучения.И как Вам со стороны на это смотрится ?

7. Вверх #1167
    Канібал Аватар для STK
    агитация за ПР в городе Ровно незаконна? почему ты решил, что агитация на рабочем месте незаконна?
    Бо закони в нас таку, в навчальних закладах і державних установах агітація заборонена.
    к тебе лично с такими угрозами подходили?
    и как ты поступил? голосовал за ПР? или все-таки за тех, за кого хотел? и если последнее, то угрозы были приведены в действие? тебя выгнали с работы, из общежития или с университета?
    Да говорили. З роботи не вигнали, головний лікар, який все організовував сам мало не полетів з роботи. А з гуртожитка одного знайомого всетаки виселили, правда назад поселели після виборів, коли влада змінилась.

8. Вверх #1168
    Цитата Сообщение от lens Посмотреть сообщение
    Коли немає аргументів, хочется перейти на особистість? Знайома ситуація. Аж до щему Відповідаю: 1) ні, невелика, а про мудрість не мені судити; 2) ні, вчителькою не працюю, але коли палкі та принципові захисники української мови, котру я щиро шаную, цю мову калічать, мені це важко знести; 3) свобода слова має дуже мало спільного із свободою плескати що заманеться, вдаючись до глобальних узагальнень виключно на основі "свого невеликого досвіду". Чи Ви якось інакше трактуєте поняття "свобода слова"?
    По натурі я людина яке не є генієм в одній справі, а частково розбирається у всьому(це з психології). Частково я поліглот, тому і заплутуюся в граматиці. За це варто ображати чи мені ще й прийдеться штраф оплатити? А про "плескання" - у вас справді пунктик щодо мене, тут і не таке наплескуються. Це особиста думка кожного. Я це поважаю! Я нікого тут не заставляю відмовитися від російської, просто якось існувати треба, "жить дружно". Від вас же усіх йде тільки агресія

9. Вверх #1169
    Бо закони в нас таку, в навчальних закладах і державних установах агітація заборонена.
    ну а на рабочем месте - незаконна?
    Да говорили. З роботи не вигнали, головний лікар, який все організовував сам мало не полетів з роботи. А з гуртожитка одного знайомого всетаки виселили, правда назад поселели після виборів, коли влада змінилась.
    как узнали, за кого он голосовал? может, его за пьянку выгнали, а он потом решил стать жертвой полит. репрессий?
    З.Ы.: ну и живодерские порядки у вас в Ровно, в Одессе голосовали без всяких угроз и тем более приведение их в действие.

10. Вверх #1170
    Койка у окна освободилась ? надеюсь Вы не упустили шанс ?

11. Вверх #1171
    Я нікого тут не заставляю відмовитися від російської, просто якось існувати треба, "жить дружно".
    ага. жить дружно, но на твоих условиях.
    Від вас же усіх йде тільки агресія
    а если не хотят на твоих - это это агрессия.

12. Вверх #1172
    Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    Ну вам как новенькой.В почти полностью русскоязычной Одессе(болгар я не считаю) приказом дядек из киева более половины школ перевели на украинский способ обучения.И как Вам со стороны на это смотрится ?
    Ну мені як новенькій поясніть :яке це має значення, якщо всі тут в груди б"ються, що знають українську мову? Вам важко на ній вчитися? Мої знайомі з ЗУ, які все життя прожили в моєму рідному місті розмовляють виключно російською. Ні в школах, ні в університетах, ні на роботі до них претензій немає. Вчуся я з російських книжок, інколи з польських і англійських, життя таке... погано українські видавництва працюють. Мене це не ображає. Але я всерівно українськомовна!

13. Вверх #1173
    До цього допису їх взагалі не було, а тут за пару годин після його написання 4 плюса раптово з'явились (більш нічого він за той час не писав)
    все. ты вывел ох, а заодно и всех одесситов на чистую воду.
    вот увидишь, модераторы его не забанят, а наоборот, как-нибудь наградят.
    СТК, я за это сообщение ему минус поставил и пожаловался модератору. тебе легче стало?
    Последний раз редактировалось Че Бурашка; 12.11.2007 в 15:40.

14. Вверх #1174
    По натурі я людина яке не є генієм в одній справі, а частково розбирається у всьому(це з психології). Частково я поліглот, тому і заплутуюся в граматиці. За це варто ображати чи мені ще й прийдеться штраф оплатити? А про "плескання" - у вас справді пунктик щодо мене, тут і не таке наплескуються. Це особиста думка кожного. Я це поважаю! Я нікого тут не заставляю відмовитися від російської, просто якось існувати треба, "жить дружно". Від вас же усіх йде тільки агресія
    Господи, та який там пунктик... Не переживайте! А не хочете наражатись на агресію - принаймні спробуйте зрозуміти позицію людей, які Вашої думки не поділяють. Інакше конструктиву не вийде.
    И это пройдет.

15. Вверх #1175
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от ox Посмотреть сообщение
    Одессу построили русские и им здесь жить !!!
    Вся деревня , 4то сюда набежала , бистренько переходит на русский - язык цивилизации !
    прокаженные шреки потому и бесятся, что города убивают их польский суржик . когда в городах будет 90 -95 % населения, как в нормальных странах, мова окон4ательно сконает. марксизм более века назад поставил такой диагноз: противоречие между городом и деревней существовало всегда, но мы, по-видимому ,живем в период завершающей битвы.
    когда штаты на4нут бомбить иран, ни грузию, ни хохляндию ни4то не спасет
    Первый раз вижу такой компот в одном стакане. Похоже, человека в детстве нечаянно заперли в книжном шкафу, и чего только он ни начитался за эту ужасную ночь.

Начнём по порядку.

Одессу построили русские и им здесь жить !!!

Исторический факт, никуда не денешься.

Вся деревня , 4то сюда набежала , бистренько переходит на русский - язык цивилизации !
    прокаженные шреки потому и бесятся, что города убивают их польский суржик . когда в городах будет 90 -95 % населения, как в нормальных странах, мова окон4ательно сконает. марксизм более века назад поставил такой диагноз: противоречие между городом и деревней существовало всегда, но мы, по-видимому ,живем в период завершающей битвы.

Какой-то неомарксистский бред, одно непонятно - при чём тут Одесса? Она что - должна стать могильщиком деревни как класса?

когда штаты на4нут бомбить иран, ни грузию, ни хохляндию ни4то не спасет

А это уже из книжки по великорусскому шовинизму. Наверное, она прямо на голову упала.

16. Вверх #1176
    ага. жить дружно, но на твоих условиях. а если не хотят на твоих - это это агрессия.
    від того, що ви тут смайлики подоставляли ваша агресивна налаштованість не змінилася

17. Вверх #1177
    Живёт на форуме Аватар для Монархист
    От я не бачив, щоб наша міська рада приймала якісь закони про Одесу, не знаю людей, які б їздили в Одесу на мітинги, зате бачив делегації з півдня і сходу на кожні вибори. Я так само можу сказати, що це ви постійно лізете в наші справи, а не ми в ваші.
    Може всетаки перестанете строїти з себе святих і подивитесь на речі реально?
    Логика как всегда железная. Значит наблюдатели возможны только с ЗУ везде и это проявление закона и демократии, а вот наблюдатели в ЗУ это вмешательства и беспредел. Я млею от такой наивности.

18. Вверх #1178

Перепрошую, але ж ваш рівненський губернатор водночас є головою обласної організації "Наша Україна", він керував і передвиборчим процесом в регіоні, то які претензії до одеситів? Розбирайтеся із своїми можновладцями самі...
    И это пройдет.

19. Вверх #1179
    від того, що ви тут смайлики подоставляли ваша агресивна налаштованість не змінилася
    мадам умеет заглядывать через интернет в мозг собеседника?
    или мадам просто чудится всякое?

20. Вверх #1180
    Ну мені як новенькій поясніть :яке це має значення, якщо всі тут в груди б"ються, що знають українську мову? Вам важко на ній вчитися? Мої знайомі з ЗУ, які все життя прожили в моєму рідному місті розмовляють виключно російською. Ні в школах, ні в університетах, ні на роботі до них претензій немає. Вчуся я з російських книжок, інколи з польських і англійських, життя таке... погано українські видавництва працюють. Мене це не ображає. Але я всерівно українськомовна!
    ВЫ ЧЕЙ КЛОН ?
    Я ис ЗУ.Мне, например, всеравно на каком языке кто-то желает общатся, но все же, давайте уважать украинский. Ну это же позорно жить на Украине и не понимать укр. язык!... Была недавно у вас в гостях,...
    Не клон, так зачем этот цирк ?

Я вибачаюся за знання російської,писала для таких от нерозуміючих українську
    Тот же человек:

Это к дню матери сочинено..

Здравствуй милая милая мама!
    Я-твоя нерожденная дочь,
    Не виню не граминки , ни грама
    За ту страшную, темную ночь.
    Ночь-когда было жутко и больно,
    Ночь-в которую я умерла.
    Ты хотела пожить еще вольно
    Говорила :"Еще й не жила".
    Ты хотела все с парнем встречатся
    И родителей не огорчать.
    Нехотела ни с чем расставатся
    Да и тебе в институт поступать..
    Ты обидела дочь свою, мама!
    Ты плохая! но мне ли судить
    Что ты есть песпардонная дама
    Немогу я тебя не любить.
    Извини, но как видишь светлеет,
    Не прощаюсь, а просто иду.
    Но как только опять потемнеет
    Я к тебе на беседу прийду
    Продолжаем шланговаться ?

Ответить в теме
Страница 59 из 367 ПерваяПервая ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 159 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права