Для того, щоб робити остаточні висновки щодо «вірите - не вірите», потрібно хоча б сісти і в «Ексел» зробити прикидку. А для цього мінімально потрібно знати чинники, що впливають на процес формування вартості. Дуже велике значення має площа, на яку розподіляються витрати. Легіон давав площу – біля 26 тис. кв.м. не враховуючи площу деяких вбудованих-прибудованих приміщень (дефініція за сертифікатом), тобто площа якихось офісів не враховував. Загалом за сертифікатом – 29708 кв.м., а враховуючи, що Желясков продав всі площі загального користування: горища; підвали, то загальна площа ймовірно в майбутньому (коли всі зареєструють право власності) сягне 30000 кв.м. Так ось, без врахування охорони; чергових і юридичних послуг, витрати СДПТ (АКЦЕНТ на слові СДПТ) не перевищать 2,8 грн./кв.м. Крім того, ймовірність додаткових доходів від провайдерів (зараз ці гроші йдуть точно не в кишеню кооперативу), реклами; роздільного збирання сміття то є можливість додаткових, хоч не значних, але доходів.
Інша мова, про цільові внески, але в будь-якому випадку вирішують загальні збори.
Питаю знайому голову ОСББ:
- Як тарифи, так і залишились 3,05 грн.?,
- Ні, 5 грн.,
- А чому так виросло?,
- Потрібний відвід землі, робимо в РЕМі індивідуальні облікові рахунки, три тижні «живу» в Півд. РЕМі, це ж…
Для чого ця історія. Слід розрізняти СДПТ і цільові внески, про які вирішують загальні збори більшістю співвласників будинку.
Я не знаю для чого я так багато пишу для Вас, хоча знаю, що все рівно Ви мене не почуєте, хоча із слухом у Вас все добре

. Я Вам писав, щоб Ви ознайомились із законодавством щодо порядку призначення управляючої компанії, але Вам читати нормативні акти лінь і, перепрошую, Ви «тупо» наполягаєте на своєму: «Віддамося хто нас хоче, зараз і негайно, бо така забаганка», - ще раз, перепрошую за сарказм.
Социальные закладки