Тема: ЖК "Новые Черемушки" на Малиновского - Гайдара

Ответить в теме
Страница 552 из 728 ПерваяПервая ... 52 452 502 542 550 551 552 553 554 562 602 652 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 11,021 по 11,040 из 14549
  1. Вверх #11021
    Посетитель
    Цитата Сообщение от supaboy Посмотреть сообщение
    не дописал и т.д
    а в таком жутком недострое люди живут уже больше года. а нормальных условий действительно не хватает. вот и нужно что то решать и поскорее
    со слухом у меня все в порядке, и кто ж против 3грн. я только за. но хотелось бы услышать цену сдпт при осмд с учетом уборки, мусора, охраны, дежурного, обслуживания лифтов, зп бухгалтера и председателя... вы верите что будет 2.50- 3грн? а самое главное когда это будет! в январе? а что делать до января?легион уже нас почти не обслуживает. охраны уже кстати тоже никакой нет.
    а нормальных условий и не будет пока дом не будет достроен, будут минимальные условия для проживания, которые за 80000грн. в месяц, а это 3 грн с кв. можно создать абсолютно спокойно (еще и накопить на какие-то полезные дела).
    насчет охраны никаких перемен не вижу, как сидели 2 номинальные единицы так и сидят, какую нагрузку на себе несут даже затрудняюсь сказать, может вы проясните?
    а что касается Легиона, то услуги не предоставляются, а счета выставляются.
    Поэтому если вы не можете изменить эту ситуацию, то может не стоит мешать людям, которые пытаются это сделать. тем более что у вас будет выбор проголосовать за или против.

2. Вверх #11022
    Частый гость Аватар для Сварог1
    со слухом у меня все в порядке, и кто ж против 3грн. я только за. но хотелось бы услышать цену сдпт при осмд с учетом уборки, мусора, охраны, дежурного, обслуживания лифтов, зп бухгалтера и председателя... вы верите что будет 2.50- 3грн? а самое главное когда это будет! в январе? а что делать до января?легион уже нас почти не обслуживает. охраны уже кстати тоже никакой нет.
    Для того, щоб робити остаточні висновки щодо «вірите - не вірите», потрібно хоча б сісти і в «Ексел» зробити прикидку. А для цього мінімально потрібно знати чинники, що впливають на процес формування вартості. Дуже велике значення має площа, на яку розподіляються витрати. Легіон давав площу – біля 26 тис. кв.м. не враховуючи площу деяких вбудованих-прибудованих приміщень (дефініція за сертифікатом), тобто площа якихось офісів не враховував. Загалом за сертифікатом – 29708 кв.м., а враховуючи, що Желясков продав всі площі загального користування: горища; підвали, то загальна площа ймовірно в майбутньому (коли всі зареєструють право власності) сягне 30000 кв.м. Так ось, без врахування охорони; чергових і юридичних послуг, витрати СДПТ (АКЦЕНТ на слові СДПТ) не перевищать 2,8 грн./кв.м. Крім того, ймовірність додаткових доходів від провайдерів (зараз ці гроші йдуть точно не в кишеню кооперативу), реклами; роздільного збирання сміття то є можливість додаткових, хоч не значних, але доходів.
    Інша мова, про цільові внески, але в будь-якому випадку вирішують загальні збори.
    Питаю знайому голову ОСББ:
    - Як тарифи, так і залишились 3,05 грн.?,
    - Ні, 5 грн.,
    - А чому так виросло?,
    - Потрібний відвід землі, робимо в РЕМі індивідуальні облікові рахунки, три тижні «живу» в Півд. РЕМі, це ж…
    Для чого ця історія. Слід розрізняти СДПТ і цільові внески, про які вирішують загальні збори більшістю співвласників будинку.

Я не знаю для чого я так багато пишу для Вас, хоча знаю, що все рівно Ви мене не почуєте, хоча із слухом у Вас все добре . Я Вам писав, щоб Ви ознайомились із законодавством щодо порядку призначення управляючої компанії, але Вам читати нормативні акти лінь і, перепрошую, Ви «тупо» наполягаєте на своєму: «Віддамося хто нас хоче, зараз і негайно, бо така забаганка», - ще раз, перепрошую за сарказм.
    Проаналізуй задачу, оціни ситуацію, прийми рішення

3. Вверх #11023
    Посетитель
    Цитата Сообщение от @od.ua Посмотреть сообщение
    а нормальных условий и не будет пока дом не будет достроен, будут минимальные условия для проживания, которые за 80000грн. в месяц, а это 3 грн с кв. можно создать абсолютно спокойно (еще и накопить на какие-то полезные дела).
    насчет охраны никаких перемен не вижу, как сидели 2 номинальные единицы так и сидят, какую нагрузку на себе несут даже затрудняюсь сказать, может вы проясните?
    а что касается Легиона, то услуги не предоставляются, а счета выставляются.
    Поэтому если вы не можете изменить эту ситуацию, то может не стоит мешать людям, которые пытаются это сделать. тем более что у вас будет выбор проголосовать за или против.
    Если будет 3 грн за все мною перечисленное, что я считаю минимальным, я только за! Только вопрос: когда? И что делать 45 дней плюс минимум 3 месяца? Мне абсолютно все равно кому платить: осмд или ок. Я не принципиален. Мне важно только чтоб эти услуги были.

4. Вверх #11024
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Сварог1 Посмотреть сообщение
    Для того, щоб робити остаточні висновки щодо «вірите - не вірите», потрібно хоча б сісти і в «Ексел» зробити прикидку. А для цього мінімально потрібно знати чинники, що впливають на процес формування вартості. Дуже велике значення має площа, на яку розподіляються витрати. Легіон давав площу – біля 26 тис. кв.м. не враховуючи площу деяких вбудованих-прибудованих приміщень (дефініція за сертифікатом), тобто площа якихось офісів не враховував. Загалом за сертифікатом – 29708 кв.м., а враховуючи, що Желясков продав всі площі загального користування: горища; підвали, то загальна площа ймовірно в майбутньому (коли всі зареєструють право власності) сягне 30000 кв.м. Так ось, без врахування охорони; чергових і юридичних послуг, витрати СДПТ (АКЦЕНТ на слові СДПТ) не перевищать 2,8 грн./кв.м. Крім того, ймовірність додаткових доходів від провайдерів (зараз ці гроші йдуть точно не в кишеню кооперативу), реклами; роздільного збирання сміття то є можливість додаткових, хоч не значних, але доходів.
    Інша мова, про цільові внески, але в будь-якому випадку вирішують загальні збори.
    Питаю знайому голову ОСББ:
    - Як тарифи, так і залишились 3,05 грн.?,
    - Ні, 5 грн.,
    - А чому так виросло?,
    - Потрібний відвід землі, робимо в РЕМі індивідуальні облікові рахунки, три тижні «живу» в Півд. РЕМі, це ж…
    Для чого ця історія. Слід розрізняти СДПТ і цільові внески, про які вирішують загальні збори більшістю співвласників будинку.

Я не знаю для чого я так багато пишу для Вас, хоча знаю, що все рівно Ви мене не почуєте, хоча із слухом у Вас все добре . Я Вам писав, щоб Ви ознайомились із законодавством щодо порядку призначення управляючої компанії, але Вам читати нормативні акти лінь і, перепрошую, Ви «тупо» наполягаєте на своєму: «Віддамося хто нас хоче, зараз і негайно, бо така забаганка», - ще раз, перепрошую за сарказм.
    Та создавайте осмд... Кто против... Только сделайте так чтоб дом обслуживался все это время пока оно создаётся и все. Проголосую за тольно в этом случае.
    Последний раз редактировалось supaboy; 20.08.2016 в 10:04.

5. Вверх #11025
    Та создавайте осмд... Кто против... Только сделайте так чтоб дом обслуживался все это время пока оно создаётся и все. Проголосую за стольно в этом случае.
    Я дивуюсь Вам. Тобто Ви даєте мені наказ, а я Вам повинен сказати "Єсть"? Ви в реальності чи поза нею? Так зробіть обслуговування, "шановний", хто Вам не дає. Я такий же мешканець, з такими ж правами і обов*язками як і ви, не забувайтесь. І мене шантажувати не потрібно "проголосую/не проголосую" - це Ваш особистий вибір.

6. Вверх #11026
    Посетитель
    Я дивуюсь Вам. Тобто Ви даєте мені наказ, а я Вам повинен сказати "Єсть"? Ви в реальності чи поза нею? Так зробіть обслуговування, "шановний", хто Вам не дає. Я такий же мешканець, з такими ж правами і обов*язками як і ви, не забувайтесь.
    Я вам ничего не приказываю. Просто инициатива создания осмд, если не ошибаюсь принадлежит Вам, а если нет то Вы её активно проталкиваете. Если вы знаете как создать осмд то и должны знать как обслуживать дом до его создания, без ок и с учётом состояния дел дома.
    Я на себя такую ответственность не брал и не возьму. У меня есть вопросы и моё мнение, потому что мне тут жить так же и всем. А остаться без обслуживания на неопределённый период я не хочу.

7. Вверх #11027
    Посетитель Аватар для Золотаямоя
    Я можу тільки говорити формальною мовою, мовою нормативних актів. Три місяці повинен і зобов*язаний обслуговувати "Легіон" в т.ч. і вивозити сміття як обов*язкова послуга згідно ЗУ "Про ЖКП" (охорона - не обов*язкова послуга, а вивіз сміття обов*язкова). Якщо не може обслуговувати з причин повальних не платежів, то повинен піти повністю або подати до суду, а не: "це буду робити, а це не буду". І в результаті ймовірної події (повного уходу Легіону) будинок балансоутримувач (структура міської ради) просто передасть на обслуговування ЖЕКє "Черемушкі" з затвердженим на сесії міської ради тарифом.
    Щодо залучення обслуговуючої компанії.
    По-перше. Це питання обговорювалось. Сюди, в наш будинок, з такими проблемами неяке ОК не затягнеш.
    По-друге. Якщо залучати ОК нам, то ми все рівно спочатку повинні створити ОСББ і тільки після цього прийняти 75% голосів рішення про залучення ФОПа - управлінця чи юридичну особу - управляючу ОК.
    І по-третє. Стороння, приватна ОК, в будь-якому випадку, буде закладати собі прибуток, як правило - 10-30% + відкати і це з вашої кишені. Я не бачу економічної раціональності залучати ОК. Все рівно все буде робитись за наш рахунок + прибуток ОК. Вибір за вами, я не агітую, просто висловлюю своє бачення.
    Вам уже отвечали ранее

8. Вверх #11028
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Золотаямоя Посмотреть сообщение
    Вам уже отвечали ранее
    Ну если жэк будет предоставлять дежурных, охрану и обслуживать лифты тогда вопросов нет

9. Вверх #11029
    Я вам ничего не приказываю. Просто инициатива создания осмд, если не ошибаюсь принадлежит Вам, а если нет то Вы её активно проталкиваете. Если вы знаете как создать осмд то и должны знать как обслуживать дом до его создания, без ок и с учётом состояния дел дома.
    Я на себя такую ответственность не брал и не возьму. У меня есть вопросы и моё мнение, потому что мне тут жить так же и всем. А остаться без обслуживания на неопределённый период я не хочу.
    Так, я є активним прихильником ОСББ, це вірно. Фактично з однієї причини: «нічого більш ефективніше для розвитку економіки чим приватна власність і сім'я, людство не придумало» - радник Тетчер. Не сильно завумно? ОСББ, в певній мірі, умовно, є приватна власність всіх співвласників. Мені знати як обслуговувати будинок до створення ОСББ не обов'язково, все прописано в нормативних актах і читати їх для вас непосильно, а там є всі відповіді.
    А щодо відповідальності, я можу сказати Вам наступне: це ви берете на себе відповідальність щодо не бажання пройти шлях (висування умов) до створення ОСББ – закон заперечення заперечень, Гегель. Ну, я думаю, для Вас і філософія «темний ліс», живіть буденністю, дивіться "не далі свого носа", так простіше. З Вами все зрозуміло, питань більше не має. Але якщо не буде створено ОСББ, а обслуговування і стан будинку залишиться на рівні минулого, то майте сміливість взяти на себе відповідальність
    Последний раз редактировалось Сварог1; 20.08.2016 в 11:19.

10. Вверх #11030
    Посетитель
    Так, я є активним прихильником ОСББ, це вірно. Фактично з однієї причини: «нічого більш ефективніше для розвитку економіки чим приватна власність і сім'я, людство не придумало» - радник Тетчер. Не сильно завумно? ОСББ, в певній мірі, умовно, є приватна власність всіх співвласників. Мені знати як обслуговувати будинок до створення ОСББ не обов'язково, все прописано в нормативних актах і читати їх для вас непосильно, а там є всі відповіді.
    А щодо відповідальності, я можу сказати Вам наступне: це ви берете на себе відповідальність щодо не бажання пройти шлях (висування умов) до створення ОСББ – закон заперечення заперечень, Гегель. Ну, я думаю, для Вас і філософія «темний ліс», живіть буденністю, дивіться "не далі свого носа", так простіше. З Вами все зрозуміло, питань більше не має. Але якщо не буде створено ОСББ, а обслуговування і стан будинку залишиться на рівні минулого, то майте сміливість взяти на себе відповідальність
    А ну понятно. Голосуйте за или на вас будет ответственность. Это напоминает "кто не с нами тот против нас". Удобно. Или вы думали люди вопросы не будут задавать, а просто бездумно проголосуют? В любом случае вас большинство так что удачи. Очень надеюсь что у Вас все получится. Честно.(Без сарказма)

11. Вверх #11031
    Посетитель
    Все переживают и нервничают. У всех терпения от ожидания лучшего уже не осталось и это понятно. Так давайте просто попробуем успокоиться, умерить свой пыл и амбиции чтоб собрание 11.09 прошло цивилизованно и не было похоже на цыганский балаган. Чтоб
    каждый по возможности хоть одним глазком глянул в текст документов по рассылке и вникнул, составил вопросы заметки (которые можно обговорить будет 27.08), и прийдя на учредительное собрание молча осуществить свой гражданский долг. Ребята давайте жить дружно!

12. Вверх #11032
    Посетитель Аватар для Инна Л.
    добрый день! подскажите, есть ли смысл в моем голосе на собрании, если до сентября я не буду владельцем СПС (только инвест. договор)?
    Тихо носиком сопит-маму обнимая, вот он рядышком лежит-мой кусочек рая

13. Вверх #11033
    Цитата Сообщение от Инна Л. Посмотреть сообщение
    добрый день! подскажите, есть ли смысл в моем голосе на собрании, если до сентября я не буду владельцем СПС (только инвест. договор)?
    Доброго дня. На жаль без реєстрації квартири Ви не можете приймати участь в голосуванні. На збори повинні прийти лише ті на кого зареєстрована квартира чи офіс. Зауважую, саме ті на КОГО зареєстрована квартира.

Із типовим статутом ОСББ можете ознайомитись тут: http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z1155-03.
    СТАТУТ ОСББ - типовий з не значними і не суттєвими правками згідно вимог:
    податкової (розділ VIII п.4) було: "У разі ліквідації об’єднання кошти, що залишилися після задоволення вимог кредиторів, розподіляються між усіма співвласниками пропорційно до загальної площі квартири (квартир) та/або нежитлових приміщень у будинку, що перебувають у їхній власності" стало "4. У разі ліквідації об’єднання кошти, що залишилися після задоволення вимог кредиторів передається територіальній громаді міста Одеси або іншим не прибудинковим організаціям."
    зміни назви закону (п.4.): було ЗУ "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців"; стало ЗУ "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань".
    Назва ОСББ - "Нові Черемушки".

14. Вверх #11034
    Посетитель
    то ругались, что охрана от Легиона нам не нужна, то теперь расстроились что её нет.

15. Вверх #11035
    Посетитель Аватар для bruneto4cka
    Сейчас весь дом без воды, видимо опять что то с насосами, это у нас постоянно происходит. дежурных у нас уже нет, Мухина трубку не берет, насосная закрыта((
    Что будем делать?

16. Вверх #11036
    Посетитель Аватар для bruneto4cka
    Воду включили. Спасибо))

17. Вверх #11037
    Посетитель Аватар для Вячеслав Олищук
    И ,судя по всему,снова выключили))

18. Вверх #11038
    Посетитель
    В 4 секции воды нет. Во всём доме нет воды?

19. Вверх #11039
    Посетитель
    В 6 секции воды тоже нет!! Кто-то знает причину?

20. Вверх #11040
    Новичок
    Народ что с водой? Дежурный не отвечает.

Ответить в теме
Страница 552 из 728 ПерваяПервая ... 52 452 502 542 550 551 552 553 554 562 602 652 ... ПоследняяПоследняя