Результаты опроса: Ваше отношение к воинам ОУН - УПА ?

Голосовавшие
721. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Украинские патриоты сражавшиеся за независимость родины.

245 33.98%
  • Бандиты, пособники фашистов.

420 58.25%
  • Затрудняюсь с ответом...

56 7.77%

Тема: Поговорим об ОУН - УПА

Закрытая тема
Страница 515 из 607 ПерваяПервая ... 15 415 465 505 513 514 515 516 517 525 565 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 10,281 по 10,300 из 12131
  1. Вверх #10281
    Не покидает форум Аватар для lens
    Цитата Сообщение от UPA Посмотреть сообщение
    М-м......
    Тихий жах....

Дійсно,плюндрують,обпльовують....
    Жодної конструктивної думки.........
    Ну ты хоть выдай что-то конструктивное. Открой истину. А то уморились ждать уже.
    И это пройдет.

2. Вверх #10282
    Живёт на форуме Аватар для UPA
    Тільки що помітив,що у опитуванні проголосувало рівно 650...
    Кругле число...
    Йа Йожег-кросавчеГ:)

3. Вверх #10283
    Живёт на форуме Аватар для Romko
    Якщо упростити ситуацію до краю,відкинувши всяку ідеологію,то спробую пояснити так:якщо до мене до хати увірветься бандит,котрий почне знущатися над моєю сім’єю,то я прикладу всі зусилля для того,щоб його знищити.Любою ціною.Любим способом.Незважаючи ні на що.
    І,нехай хтось спробує сказати,що я неправий.
    ЗІ.Аналогія повна.
    Suum cuique

4. Вверх #10284
    Что ж, упрощать так упрощать... Если в спину моим близким будут стрелять. Если им будет грозить опасность только потому, что их кровь - недостаточно "чиста", я приложу все усилия, чтобы остановить тех, кто им угрожает. Любой ценой. Любым способом. Невзирая ни на что. И по фигу мне идеология.

И пусть кто-нибудь попробует доказать, что я неправа.
    И это пройдет.

5. Вверх #10285
    Живёт на форуме Аватар для UPA
    Цитата Сообщение от Romko Посмотреть сообщение
    Якщо упростити ситуацію до краю,відкинувши всяку ідеологію,то спробую пояснити так:якщо до мене до хати увірветься бандит,котрий почне знущатися над моєю сім’єю,то я прикладу всі зусилля для того,щоб його знищити.Любою ціною.Любим способом.Незважаючи ні на що.
    І,нехай хтось спробує сказати,що я неправий.
    ЗІ.Аналогія повна.
    Враховуючи розміри СРСР,це скоріш нагадує битву людини з циклопом...
    Чи протистояння спартанців величезній армії персів....
    Вони теж злочинці?Якщо брати "радянську" версію?
    Йа Йожег-кросавчеГ:)

6. Вверх #10286
    User banned
    Цитата Сообщение от lens Посмотреть сообщение
    Что ж, упрощать так упрощать... Если в спину моим близким будут стрелять. Если им будет грозить опасность только потому, что их кровь - недостаточно "чиста", я приложу все усилия, чтобы остановить тех, кто им угрожает. Любой ценой. Любым способом. Невзирая ни на что. И по фигу мне идеология.

я, например, скажу, что права целиком и полностью. Хотя от навязанных Ромой аналогий и попахивает примитивизмом. Ром, не находишь?

7. Вверх #10287

Вони(УПА)нікуди не йшли.Вони не завойовники.Не окупанти.Вони захищали свою землю.І,тому вони герої.На своїй землі.І люди це пам’ятають і цінять.Вони не йшли стріляти в спину Вашим близьким в Одесу(в Москву,в Донецьк).Більшість з них підняли зброю на захист своїх родин.І про це теж пам’ятають.
    Цитата Сообщение от Тихон Петрович Посмотреть сообщение
    я, например, скажу, что права целиком и полностью. Хотя от навязанных Ромой аналогий и попахивает примитивизмом. Ром, не находишь?
    Я знаю тих людей,про яких йде мова.І,в основному мова йшла саме про захист своїх домівок.І помсту за загиблих.
    На їхньому місці я зробив би теж саме.
    Последний раз редактировалось Romko; 24.12.2007 в 23:07.
    Suum cuique

8. Вверх #10288
    Цитата Сообщение от Romko Посмотреть сообщение
    Вони(УПА)нікуди не йшли.Вони не завойовники.Не окупанти.Вони захищали свою землю.І,тому вони герої.На своїй землі.І люди це пам’ятають і цінять.Вони не йшли стріляти в спину Вашим близьким в Одесу(в Москву,в Донецьк).Більшість з них підняли зброю на захист своїх родин.І про це теж пам’ятають.
    Вы максимально просто объяснили свое отношение. Я - максимально просто - свое. Мы в расчете?
    И это пройдет.

9. Вверх #10289
    Трохи про правові казуси.

"Другий з’їзд народних депутатів СРСР восени 1989 р. прийняв постанову „Про політичну і правову оцінку радянсько-німецького договору про ненапад від 1939 року”, в якій засудив ганебний зговір двох агресорів. У постанові визнано, що прорахунки, пов’язані з наявністю зобов’язань Німеччини перед СРСР, поглибили наслідки віроломної нацистської агресії. Росія свідомо сприяла розв’язанню руками Німеччини Другої світової війни, сподіваючись створити сприятливу обстановку для маніакального плану світової комуністичної революції. Таким чином, Росія визнана посібником фашистських агресивних планів.

Визнання незаконним російсько-німецького договору про ненапад 1939 р. має низку юридичних і політичних наслідків. Один з них – це принципова зміна політичної оцінки російсько-німецької війни 1941-1945 рр. Це вже ніяка не Велика Вітчизняна війна радянського народу, як її називає російська пропаганда. Радянський Союз визнано співучасником протиправного зговору з фашистським агресором, а оголошення Німеччиною війни Росії в ніч з 21 на 22 червня 1941 р. вже не є злочином. Росія втратила морально-правову основу виправдання своїх неправових дій під час підготовки і в ході німецько-російської війни, яка насправді не мала визвольного характеру, а була збройною боротьбою двох колишніх союзників, а потім суперників у міжнародному розбої.

Засудження пакту Молотова-Ріббентропа поставило комуністичну Росію у рівень з фашистською Німеччиною.

Визнання договору 1939 р. незаконним поєднується з невизнанням правової основи перебування російських військ на територіях, західніше радянського кордону станом на 23 серпня 1939 р., потім включених до складу СРСР.

Це ставить також під сумнів законність перебування в Західній Україні росіян, які переселилися туди після 1939 р.

З моменту цього визнання члени підпілля Організації Українських Націоналістів, вояки Української Повстанської Армії, учасники Руху Опору в країнах Балтії, в Білорусі автоматично стали борцями за право і справедливість, незалежно від визнання чи невизнання своїми нинішніми урядами.

Росії, як правонаступниці СРСР, треба не тільки вибачитися за „звільнення” від німців ціною російської окупації країн Східної і Центральної Європи, зокрема України, але ще довго відшкодовувати морально й матеріально свою провину за вчинене.

Рішенням Ліги Націй 14 грудня 1939 р. СРСР був виключений з цієї організації як країна-агресор.

З 1959 р. Конгрес США щорічно приймав резолюції про поневолені народи Балтії, України, Білорусії, Молдови. Нинішнє ж керівництво України у своєму рабському угодовстві перед Москвою скотилося нижче за міжнародно-правову оцінку названих подій і нащадків замордованих Росією мільйонів українців, змушує брати участь у святкуванні перемоги катів своїх батьків і дідів, та ще й величати їх своїми милостивими „освободітєлямі”.
    СРСР – ВИЗВОЛИТЕЛЬ ЧИ АГРЕСОР?
    Suum cuique

10. Вверх #10290
    возмутитель спокойствия

А Что, УПА "стреляла в спину" по принципу крови? Вы неправы. Кровь тут явно не причём. Это бред, мадам Ленс. УПА воевала с представителями коммунистической интернациональной идеологии. Странно слышать такое от вроде умной женщины, которую я уважаю.
    Последний раз редактировалось Kertis; 24.12.2007 в 23:35.

11. Вверх #10291
    Не покидает форум Аватар для Natika
    Если речь идет о возвращении ЗУ Польше, то я только за..
    Востановим историческую несправедливость!

12. Вверх #10292
    Цитата Сообщение от Kertis Посмотреть сообщение
    А Что, УПА "стреляла в спину" по принципу крови? Вы неправы. Кровь тут явно не причём. Это бред, мадам Ленс. УПА воевала с предстввителями коммунистической интернациональной идеологии. Странно слышать такое от вроде умной женщины, которую я уважаю.
    Кертис, извините, но Роман знает, что я имела в виду. Мы с ним наши семейные истории уже обсуждали... Не думаю, что есть смысл повторяться. Да и в продолжении дикуссии особого смысла тоже не вижу, сейчас, по крайней мере. Как я сегодня убедилась: что бы я не сказала, к каким бы источникам не обращалась, итог один: в очередной раз получу по физиономии как "жертва советской пропаганды" и "любительница Симоненко" (который Петр, а не Василь). Оно мне надо?
    И это пройдет.

13. Вверх #10293
    Не покидает форум Аватар для Акулина
    Це ставить також під сумнів законність перебування в Західній Україні росіян, які переселилися туди після 1939 р.
    Чемодан-вокзал-Россия?

14. Вверх #10294
    возмутитель спокойствия
    Кертис, извините, Оно мне надо?
    А что вам надо тут? Вы пытаетесь нам что то доказать? Или стоите в очереди здешних обсирателей? Которые недостойны внимания, как общечеловеки.

15. Вверх #10295
    А что вам надо тут? Вы пытаетесь нам что то доказать? Или стоите в очереди здешних обсирателей? Которые недостойны внимания, как общечеловеки.
    Я устала повторять, что никому ничего не собираюсь навязывать. Впрочем, как Вам удобнее - так и думайте.
    И это пройдет.

16. Вверх #10296
    возмутитель спокойствия
    Я устала повторять, что никому ничего не собираюсь навязывать. Впрочем, как Вам удобнее - так и думайте.
    Мне удобней думать, что вы на интеллектуальном уровне, стоите сбоку ото всех этих, и тех.

17. Вверх #10297
    Не покидает форум Аватар для Акулина
    Мне удобней думать, что вы на интеллектуальном уровне, стоите сбоку ото всех этих, и тех.
    Кертис, мне вот стало интересно: а "стоять сбоку" - это какие убеждения и чья пропаганда ( в контексте данной темы)? ))

18. Вверх #10298
    Аналогічно.
    Цитата Сообщение от Акулина Посмотреть сообщение
    Чемодан-вокзал-Россия?
    Розумієте,ну,якщо їх так "прітєсняют",то що їм бідним залишається...
    В мене багато друзів росіян(в тому числі і у Львові),але,щось вони не горять бажанням кудись їхати.
    Suum cuique

19. Вверх #10299
    User banned
    Мнения защитников националистической идеи разошлись. Так УПА воевала за свои дома или с коммунистической идеалогией?

20. Вверх #10300
    Цитата Сообщение от Тихон Петрович Посмотреть сообщение
    Мнения защитников националистической идеи разошлись. Так УПА воевала за свои дома или с коммунистической идеалогией?
    Комуністична ідеологія принесла в їхні доми кров,наругу,вбивство.
    Suum cuique

Закрытая тема
Страница 515 из 607 ПерваяПервая ... 15 415 465 505 513 514 515 516 517 525 565 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права