|
Тільки що помітив,що у опитуванні проголосувало рівно 650...
Кругле число...
Йа Йожег-кросавчеГ:)
Якщо упростити ситуацію до краю,відкинувши всяку ідеологію,то спробую пояснити так:якщо до мене до хати увірветься бандит,котрий почне знущатися над моєю сім’єю,то я прикладу всі зусилля для того,щоб його знищити.Любою ціною.Любим способом.Незважаючи ні на що.
І,нехай хтось спробує сказати,що я неправий.
ЗІ.Аналогія повна.
Suum cuique
Что ж, упрощать так упрощать... Если в спину моим близким будут стрелять. Если им будет грозить опасность только потому, что их кровь - недостаточно "чиста", я приложу все усилия, чтобы остановить тех, кто им угрожает. Любой ценой. Любым способом. Невзирая ни на что. И по фигу мне идеология.
И пусть кто-нибудь попробует доказать, что я неправа.
И это пройдет.
Вони(УПА)нікуди не йшли.Вони не завойовники.Не окупанти.Вони захищали свою землю.І,тому вони герої.На своїй землі.І люди це пам’ятають і цінять.Вони не йшли стріляти в спину Вашим близьким в Одесу(в Москву,в Донецьк).Більшість з них підняли зброю на захист своїх родин.І про це теж пам’ятають.
Я знаю тих людей,про яких йде мова.І,в основному мова йшла саме про захист своїх домівок.І помсту за загиблих.
На їхньому місці я зробив би теж саме.
Последний раз редактировалось Romko; 24.12.2007 в 23:07.
Suum cuique
Трохи про правові казуси.
"Другий з’їзд народних депутатів СРСР восени 1989 р. прийняв постанову „Про політичну і правову оцінку радянсько-німецького договору про ненапад від 1939 року”, в якій засудив ганебний зговір двох агресорів. У постанові визнано, що прорахунки, пов’язані з наявністю зобов’язань Німеччини перед СРСР, поглибили наслідки віроломної нацистської агресії. Росія свідомо сприяла розв’язанню руками Німеччини Другої світової війни, сподіваючись створити сприятливу обстановку для маніакального плану світової комуністичної революції. Таким чином, Росія визнана посібником фашистських агресивних планів.
Визнання незаконним російсько-німецького договору про ненапад 1939 р. має низку юридичних і політичних наслідків. Один з них – це принципова зміна політичної оцінки російсько-німецької війни 1941-1945 рр. Це вже ніяка не Велика Вітчизняна війна радянського народу, як її називає російська пропаганда. Радянський Союз визнано співучасником протиправного зговору з фашистським агресором, а оголошення Німеччиною війни Росії в ніч з 21 на 22 червня 1941 р. вже не є злочином. Росія втратила морально-правову основу виправдання своїх неправових дій під час підготовки і в ході німецько-російської війни, яка насправді не мала визвольного характеру, а була збройною боротьбою двох колишніх союзників, а потім суперників у міжнародному розбої.
Засудження пакту Молотова-Ріббентропа поставило комуністичну Росію у рівень з фашистською Німеччиною.
Визнання договору 1939 р. незаконним поєднується з невизнанням правової основи перебування російських військ на територіях, західніше радянського кордону станом на 23 серпня 1939 р., потім включених до складу СРСР.
Це ставить також під сумнів законність перебування в Західній Україні росіян, які переселилися туди після 1939 р.
З моменту цього визнання члени підпілля Організації Українських Націоналістів, вояки Української Повстанської Армії, учасники Руху Опору в країнах Балтії, в Білорусі автоматично стали борцями за право і справедливість, незалежно від визнання чи невизнання своїми нинішніми урядами.
Росії, як правонаступниці СРСР, треба не тільки вибачитися за „звільнення” від німців ціною російської окупації країн Східної і Центральної Європи, зокрема України, але ще довго відшкодовувати морально й матеріально свою провину за вчинене.
Рішенням Ліги Націй 14 грудня 1939 р. СРСР був виключений з цієї організації як країна-агресор.
З 1959 р. Конгрес США щорічно приймав резолюції про поневолені народи Балтії, України, Білорусії, Молдови. Нинішнє ж керівництво України у своєму рабському угодовстві перед Москвою скотилося нижче за міжнародно-правову оцінку названих подій і нащадків замордованих Росією мільйонів українців, змушує брати участь у святкуванні перемоги катів своїх батьків і дідів, та ще й величати їх своїми милостивими „освободітєлямі”.
СРСР – ВИЗВОЛИТЕЛЬ ЧИ АГРЕСОР?
Suum cuique
Последний раз редактировалось Kertis; 24.12.2007 в 23:35.
Если речь идет о возвращении ЗУ Польше, то я только за..
Востановим историческую несправедливость!
Кертис, извините, но Роман знает, что я имела в виду. Мы с ним наши семейные истории уже обсуждали... Не думаю, что есть смысл повторяться. Да и в продолжении дикуссии особого смысла тоже не вижу, сейчас, по крайней мере. Как я сегодня убедилась: что бы я не сказала, к каким бы источникам не обращалась, итог один: в очередной раз получу по физиономии как "жертва советской пропаганды" и "любительница Симоненко" (который Петр, а не Василь). Оно мне надо?
И это пройдет.
Чемодан-вокзал-Россия?Це ставить також під сумнів законність перебування в Західній Україні росіян, які переселилися туди після 1939 р.![]()
Мнения защитников националистической идеи разошлись. Так УПА воевала за свои дома или с коммунистической идеалогией?
Социальные закладки