|
Ну....Вы там с Оливией просто обменялись любезностями сквозь зубы.![]()
А по поводу завезенных на марши, могу сказать за Киев, то есть чему сама была свидетелем - завозят, акцент марширующих, присущий некоторым западным областям Украины никуда не спрячешь. Либо маршируют студенты из тех же мест, которые учатся в Киеве. Учатся не очень, надо сказать - моя подруга, преподаватель английского в авиационном рассказывала, что этот контингент самый ленивый. Не все, конечно, но в основном.![]()
Тема:А Вы националист ?
"Несколько раз, когда судебная коллегия входила в зал и все вставали, Чикатило пел "Интернационал". Пел близко к мелодии, по-русски. Потом переходил на украинский, выкрикивал лозунги: "Хай живе Радяньска Украина!", "РУХ украинский хай живе!".
Дважды он проделывал весьма запоминающийся номер — начинал давать какие-то пояснения, потом ловко, одним движением, сбрасывал штаны и оставался ниже пояса в чем мать родила. При этом приговаривал: "У меня не стоить, дывитесь"."
Также он использовал такой прием: потребовал переводчика с русского на украинский.
Один из лучших ? Пора ему героя Украины давать...ведь он ее так любил....
Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.
А вот какие выводы сделали мои знакомые преподаватели ВУЗов:
Южане обычно идут на экономические специальности, юридические, в чуть меньшей степени на технические, инженерные.
Студенты с Запада в основном филологи, историки, философы, в чуть меньшем количестве экономисты и юристы. Технарей мало.
Восточноукраинцы (не соглашусь с мнением о недалекости) - в основном студенты технических ВУЗов, очень много среди них студентов-спортсменов.
Север и центр - все примерно в равных пропорциях.
А це моя думка.
Я націоналіст. І крім свого народу поважаю найбільше євреїв Ізраєльского народу. Але мій народ Християнської Київської Русі не керуючись добрим, мудрим і розумним прикладом євреїв Ізраєльського народу, востановлення своєї держави. А євреї Ізраєльського народу, які "слишком хорошо знают и помнят историю своей семьи, в отличии от многих ныне живущих на Украине,и не хотят,чтобы она когда-нибудь ещё смогла повториться." І я б до цього додав, саме відродження державної історичної пам"яті, яку зберіг, зберігає і посилює в собі євреї Ізраєльського народу. Я чітко розумію парарельну схожість і подібність історичного розвитку між Ізраєлєм і Русью, особливо відносно сучасної України. Хіба можливо змінити минуле? Ні, не можливо, а фальсифікувати можливо! І кожна фальсифікація приводить фальсіфікаторів і тих хто сприймає їх приводить до їх знищення. Тому приклад відродження Ізраєля має велике значення і для відродження сучасної України! Саме тому мною і запрапонувано: « І початком стане саме тільки розуміння визнання на всій теріторії Русі національної єдності Руського народу в Християнській вірі. Як я вже писав раніше; що стержнєм, джерелом і основою була, є і буде сучасна так звана Україна. І першим кроком в цьому напрямку повинен стати відмовою нашого Руського народу: Руських росіян в Росії, Руських - сучасних так званих "українців" в Україні і Руських - сучасних «білорусів» в Біларусії від антинаціоналізму нав"язаного нам «росіянами» Росії з їх комуністичною радянською владою і її ідеологією. А що відносно мови, то зараз вона може бути в Україні тільки Українською, (і тільки як одна державна) бо інакше ми ніколи не об"єднаємо і сучасний в більшості своїй, один і єдиний національний по роду і племені своєму народ, навіть і в сучасній Україні.»
Керуючись Біблейськими писаннями, а не людською хитророзумністю я сміливо пропоную Вам моє розуміння сучасного світу.
Последний раз редактировалось Істинко; 23.01.2011 в 22:10.
А не смущает то что именно ИУДЕИ для развала Римской Империи придумали и внедрили ГОЯМ христианство? А когда этот ОПИУМ слишком прижился,они-же его раздробили на разные конфессии? Или смерть уже чуете? Хоть кому помолиться готовы?..
http://www.youtube.com/watch?v=_r5-7CYWe_E
Угу... персонаж в шляпе - самый, шо ни есть, одессит...![]()
Так саме в Одесі і персонажів багато різних, і націоналістів.., і відвертих провокаторів...
Не заморочуйтесь цим, бо "одесит" - це не ознака національної приналежності, а лише місце, де людина мешкає, а "націоналіст" - це не власне ім'я, а назва гурту людей (чи людини) з певними поглядами на свою сутність!!
І таких гуртів у Одесі дійсно "море"...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 24.01.2011 в 08:42.
Социальные закладки