| ||
Последний раз редактировалось Natika; 12.09.2013 в 10:24.
/* мерзко хихикает */
Как говорится, найдите отличия:
Но об одном кричат все мировые СМИ, а другой просто заложил очередной кирпичик в обширный фундамент идеологического воспитания одного всеми незаслуженно угнетаемого народа...Убийство нееврея, по мнению раввина, возможно также в том случае, если он "представляет угрозу для народа Израиля". Причем, следует убить "гоя" даже тогда, когда речь идет о "нееврейском праведнике мира, который не виновен в сложившейся ситуации".
Раввин говорит также о том, что нееврея можно убить, если он убил еврея.
Наконец, Ицхак Шапиро рассматривает ситуацию, в которой разрешается убивать "детей злодеев". Он говорит, что это можно делать в том случае, если ясно: когда они вырастут, они не смогут укрепить еврейский народ. Разрешается убивать детей нееврейских лидеров для того, чтобы усилить давление на родителей, говорится в его книге.
Ця мадам зовсiм розум втратила, але ж гутарить по-росiйськи !
Бразильські пристасті у Нацопері: Абдулліна розповіла про стосунки з головним режисером
А коментарі про "бидлячі" школи написав її колишній чоловік, щоб помститись
(вона вже рiк бидлячить у Фейсбуцi i який ще чоловiк, якщо в неi тiльки любовник !)
Cкандальна солістка Національного оперного театру Катерина Абдулліна зізналась, що мала стосунки з головним режисером театру Анатолієм Солов'яненком - він навіть пропонував їй вийти на нього заміж.
"У нас були, я б сказала, відносини. Абсолютно всі знали, що він до мене небайдужий. Він пропонував мені вийти за нього заміж, я відмовила, після чого відносини зійшли нанівець", - розповіла співачка виданню "Вести".
Сам Солов'яненко спростував всі заяви Абдулліної .
"Я пропонував їй вийти заміж?! Та вона з глузду зї’хала! З приводу роботи - у неї дуже середній вокал", - сказав головний режисер Нацопери.
Цiкаво, а чим вона думає i кому вона потрiбна ?
Понти, понти, понти
Абдулліна думає іти в нардепи
Оперна співачка Катерина Абдулліна, героїня нещодавнього скандалу з висловами про "бидлячі школи", розглядає варіант балотуватися в депутати Верховної Ради України у 223-му окрузі в Шевченківському районі, де відбудуться перевибори 15 грудня.
Про це повідомляють "Вести".
"Я не відкидаю, що піду на вибори, я зараз отримую різні пропозиції. Але остаточного рішення я ще не прийняла", - заявила вона.
Як пише видання, суперниками Абдулліної можуть стати колишня дружина Миколи Мельниченка і телеведуча Наталя Розінська, екс-губернатор Львівщини Василий Горбаль, екс-нардеп Юрій Кармазін, свободівець Юрій Левченко і колишній очільник Шевченківського району Києва Віктор Пилипишин.
\
Боюся роздратувати націонал-патріотичну публіку, але мушу два слова сказати про двомовну Україну.
Найбільш активний, найбільш впливовий і найбільш принциповий сегмент суспільства – російськомовні. Вони розуміють Україну як природньо двомовну, тому через свою рідну мову наполегливо хочуть легалізувати себе у чужих і некомфортних українських реаліях. Російськомовні – сильніші, багатші і впливовіші. Відповідно, їхня мова - сильніша, грошовитіша, статусніша. Як на мене, російська мова перемогла. Вона не друга. Вона вже фактично перша. Це - мова влади, грошей, моди, престижу, відпочинку, гумору і молоді.
Ідем далі. Майже 40% населення ніколи (!!!) не бувала в іншому регіоні своєї країни. Це означає, що в Україні апріорі не існує дифузії цінностей, комунікації ідентичностей, експорту субрегіональних ментальностей. Кожен сидить у своєму болоті і через три стінки заочно повчає, як хто має жити. Нація не творить СПІЛЬНОСТЕЙ, всередині себе не спілкується, не контактує, не взаємозбагачується. Отак і живемо в єдиній соборній Україні, яка замість того, аби бути спільним домом різних людей із різними цінностями, перетворилася на ізолятор тимчасового утримання. Де україномовні демонструють ознаки слабкості та пластилінності. Щоб заробляти на 2 тисячі більше, ніж у Львові, безліч львівян мчать до столиці і залишають свою рідну мову в купе на Київському вокзалі. Титульна нація, йопересете!
А тепер гляньмо на мовну проблему очима російськомовного громадянина. Живе собі в Крыму или под Одессой людина, яка півжиття прожила в великій країні, де освоювали космос, безкоштовно давали квартири, за електроенергію брали 4 копійки, забезпечували санаторними путівками. Тепер вона живе в синьо-жовтій країні, де тризуб прибив людину до соціального дна. Людина отримала українську зарплату в сукупності з українськими цінами без судочинства і захищеності. Рідна мова такої людини - російська. Це мова дедушек и бабушек. Ця людина – задрочена Україною і виживанням в Україні. А тут ще підходить дитина і каже: «Слыш, пап! Нам стишок в школе задали наизусть. Гей, ведмедику, нумо гайда на велосипедику!». Сидить російськомовна людина, задрочена Україною по саме горло, і перед рідною дитиною виглядає дебілом, тому що не знає значення слів «нумо» і «гайда». Аби остаточно зненавидіти Україну, українську і українське, такій людині потрібна одна лишень крапля. А саме – щоб зі Львова до Криму полинув ультиматум: ти мусиш розмовляти українською, і твоя дитина також, бо живеш ти в Україні. Да пошли вы на три буквы со своей Украиной, потому что разве это жизнь? - вигукне ця людина.
Мораль така: україномовні українці мало що робили за 20 років, аби українська мова стала мовою влади, грошей, моди, престижу, успіху, відпочинку, гумору і молоді. А якщо так – то весь пафос на кшталт «титульна нація», «мусять знати, інакше чемодан і вокзал» - це сексуальні погрози 90-річного імпотента. Навіщо Колєсніченком виправдовувати свою власну безпорадність? Навіщо грати варята, якщо на дві тисячі більша зарплата перекриває рідну мову?
пан Остап решил, видимо, вызвать огонь на себя и отвлечь патрийотов от Абдуллиной)
Последний раз редактировалось greenok; 12.09.2013 в 20:57.
Как вы оцениваете бурный поток мата, нецензурщины и низкой брани в адрес певицы? Как ответное лаяние, встав на четвереньки? Или всего лишь праведный гнев обиженных и оскорбленных? Когда-то подобных описал Марк Твен. Перечтите/прочтите рассказ "Как я баллотировался в губернаторы".
Последний раз редактировалось Gottik; 13.09.2013 в 17:28.
Игры в одни ворота не будет.
Я отвечу на этот ваш вопрос только после того, как вы ответите на мой вопрос:
Предупреждаю: встречный вопрос в данном случае в качестве ответа не принимается.
Ответить желательно так: я (вы то есть) считаю, что холодок дуть не может потому что (далее обоснуйте свою точку зрения).
Если вы не в состоянии обосновать свою точку зрения, то в данном случае я приму и краткий ответ типа такого: я (вы то есть) считаю, что холодок дуть не может.
Злыми бывают только дураки и дети (Пушкин А.С.)
Не процитируете ли строчку, где я утверждаю, что "она обвиняет именно в сексуальных домагательствах"?
То, что вы процитировали в своем посте относится к обсуждению лексики shmidt-ua и не более.
В моем посте (относящемся не к лексике shmidt-ua, а к самой Абдуллиной) эти слова взяты в кавычки, что означает насмешку на ее нечистоплотными с моей точки зрения попытками использовать скандал для своего пиара:
Ваша попытка выдернуть мои слова из контекста и представить дело так,
якобы я написал слова про обвинения со стороны Абдуллиной в утвердительной форме
относятся к такому приему как передергивание.
Этот прием относится к разряду недобросовестных и в некоторых случая может быть назван подлостью, низостью, гнусностью и т.п.
Злыми бывают только дураки и дети (Пушкин А.С.)
Социальные закладки