|
Что-в точку? В самую тютельку,так сказать.))) У меня складывается такое впечатление, что это уже готовые тексты и вы их только копируете и вставляете в подходящую тему. Так всё скучно и однообразно. Но я по человечески понимаю.))) Эта ветка называется: А Вы националист? Где же мне быть ещё?)))
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Туточки станешь националистом:
У Львові закрили нічний клуб, в якому звучали російськомовні пісні
Сьогодні, 07:36 | Політика | автор: Відголос.com | ZAXID.NET
У Львові закрили нічний клуб, в якому звучали російськомовні пісніЛьвівська міська рада ліквідувала дозвіл на функціонування нічного клубу «Rafinad People». Таке рішення прийнято, зважаючи на численні скарги мешканців щодо порушення громадського спокою на території, де розміщується клуб.
Про це повідомили у Львівській міській раді.
«Враховуючи численні скарги мешканців будинку №1 на вулиці Руданського, департаментом економічної політики з 4 жовтня режим роботи об’єкта ресторанного господарства «Rafinad People» (ТзОВ «Гудвін») обмежено з 08.00 год. до 22.00 год. Про обмеження графіку роботи було повідомлено керівника закладу та Галицький РВ ЛМУ ГУ МВСУ у Львівській області», - розповідають у департаменті економічної політики Львівської міської ради.
Адміністрація закладу не виконала вимоги щодо обмеження режиму роботи, не вжила заходів для посилення контролю за дотриманням звукового режиму та громадського порядку у нічний час, - зазначають в департаменті економічної політики. 5 січня департамент скерував лист про анулювання дозволу на розміщення об’єкта ресторанного господарства адміністрації закладу.
В той же час, депутат Львівської міської ради Юрій Михальчишин на сесії 6 січня звернувся до Львівському міськуправлінню міліції з вимогою забезпечити рішення міськради про закриття нічного клубу.
За його словами, в даному нічному клубі транслюються російськомовні пісні, а також українки танцюють стриптиз. «Це підриває традиційні моральні цінності і пропагує чужі для Львова культурні стандарти», - сказав він. Також він звинуватив клуб і його відвідувачів у пропаганді антисоціальних стандартів поведінки.
Своими руками ничего не делаю! Они у меня золотые, правда растут из ж.пы.
взагалі то ґуґл дивним чином знайшов тільки один сайт де йдеться про російську мову, і той посилаєтсья на російське джерело ...
У Львові через порушення закрито нічний клуб
14:54, 06.01.2011
06 Січня 2011 16:11
У Львові закрили нічний клуб - через пропаганду антисоціальних стандартів
Мерія ліквідувала «Rafinad People»
6 Січня 2011, 14:37
Через порушення мерія закрила нічний клуб
06.01.2011, 12:17 | Мирослава Лучка
і ніде про "російськомовні пісні" не згадується.
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
"Да, человека не понимают." - Кто? - Все. И он сам не понимает себя."
Все правильно. Голые попы должны быть украинскими и сверкать на фоне украинского языка!
Тогда моральні цінності будут в безопасности))
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Националисты очень жестокие ,они всех убивают по жестокому, их надо высылать из страны в Америку ,пусть там живут с мафией, те тоже жестокие и беспощадные ,они унижают негров.
Последний раз редактировалось Igor28; 09.01.2011 в 13:13.
Своими руками ничего не делаю! Они у меня золотые, правда растут из ж.пы.
Социальные закладки