Тема: Партия "Свобода" и Тягнибок

Ответить в теме
Страница 4464 из 4515 ПерваяПервая ... 3464 3964 4364 4414 4454 4462 4463 4464 4465 4466 4474 4514 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 89,261 по 89,280 из 90292
  1. Вверх #89261
    Не покидает форум Аватар для Будикка
    село Пісюневичі, проспект Манюній, дім 2 кв. 84.
    Цитата Сообщение от lalalyla Посмотреть сообщение
    Тягнибок раньше предлагал вообще сажать тех, кто говорить по-русски и Украину для украинцев, уничтожать "жидов и кацапов". Сейчас так резко не высказывается. Но кто знает, что будет если такая вот контора оперится.
    докази в студію!!! інакше то є все наклеп і цинічна брехня...))))))
    Ми переможемо цю російську наволоч.

2. Вверх #89262
    Философ форума

Цитата Сообщение от Будикка Посмотреть сообщение
    А з чого ти взяла, що я саме з тобою хочу розмовляти? Те, що я тебе цитую ще ні про що не говорить.
    Ты мне вопросы задаешь))). Ты что вообще ничего не соображаешь? Вопрос - это обращение.

докази в студію!!! інакше то є все наклеп і цинічна брехня...))))))
    Ты сначала приведи "доказы" того, что про меня набрехала.
    Я желаю всем счастья!

3. Вверх #89263
    так?
    задавай вопросы на русском, нет понимания этого простого момента, нет разговора.
    чи ось так?
    Хочешь общаться говори на том языке, на котором задаешь вопрос.
    чи це стосується виключно уркаїнської мови?

4. Вверх #89264
    Ты мне вопросы задаешь))). Ты что вообще ничего не соображаешь? Вопрос - это обращение.

Ты сначала приведи "доказы" того, что про меня набрехала.
    питання були риторичні, які самі по собі і є відповіддю, думала, це зрозуміло і без пояснень.

є таке поняття "презумція невиновності". Покин не доведена провина людини, - вона невинна.

5. Вверх #89265
    Философ форума

питання були риторичні, які самі по собі і є відповіддю, думала, це зрозуміло і без пояснень.

є таке поняття "презумція невиновності". Покин не доведена провина людини, - вона невинна.
    Нет они не были риторическими, ты на них требовала ответов))).
    Я желаю всем счастья!

6. Вверх #89266
    Философ форума

Я не думаю, что человек, который так говорит о людях других национальностей может измениться.

Можно, конечно, допустить, что он ошибался. Сейчас не позволяет себе резкостей. Зато в этой теме резкостей достаточно.
    Были бы такие методы неприемлемы, их бы в методичку не включали бы. А то получается, что как не свободовец, так крики и оскорбления.

текст дословно для тех, кому продолжает быть непонятно "что в этом такого" :
    «Они не боялись, как и мы сейчас не должны бояться, они взяли автомат на шею и пошли в те леса, они готовились и боролись с москалями, боролись с немцами, боролись с жидвой и с другой нечистью, которая хотела забрать у нас наше украинское государство... Надо отдать Украину, наконец, украинцам. Вот те молодые люди и вы, седовласые, это и есть та смесь которую больше всего боится москальско-жидовская мафия, которая сегодня управляет Украиной».

Из речи 17 июля 2004 года на митинге возле могилы командира УПА Клима Савура на Ивано-Франковщине.
    Последний раз редактировалось lalalyla; 20.11.2014 в 15:53.
    Я желаю всем счастья!

7. Вверх #89267
    Я не думаю, что человек, который так говорит о людях других национальностей может измениться.

Можно, конечно, допустить, что он ошибался. Сейчас не позволяет себе резкостей. Зато в этой теме резкостей достаточно.
    Были бы такие методы неприемлемы, их бы в методичку не включали бы. А то получается, что как не свободовец, так крики и оскорбления.
    Зачекай, а що там не правильно окрім слова "жидва"??? Що він поганого сказав?

8. Вверх #89268
    Нет они не были риторическими, ты на них требовала ответов))).
    я не чекала на них відповідей і не помилилась.

9. Вверх #89269
    Философ форума

Еще несколько цитат от Олега Тягнибока:

"Когда шел в армию, мама мне сказала: приведешь домой москалиху или жидовку, или завербуют в КГБ – отрекусь от тебя".

«В третьем классе после уроков, которые закончились поздно (мы учились во вторую смену), пошел с девчатами играть в классики. Возвращаясь домой через парк, проходил через овраг, который оброс крапивой и сорняками. Нашел палку с дерева и начал ей сечь крапиву и сорняки. Тогда я представлял, что то были москали, враги Украины, против которых я воюю».
    Я желаю всем счастья!

10. Вверх #89270
    Еще несколько цитат от Олега Тягнибока:

"Когда шел в армию, мама мне сказала: приведешь домой москалиху или жидовку, или завербуют в КГБ – отрекусь от тебя".

«В третьем классе после уроков, которые закончились поздно (мы учились во вторую смену), пошел с девчатами играть в классики. Возвращаясь домой через парк, проходил через овраг, который оброс крапивой и сорняками. Нашел палку с дерева и начал ей сечь крапиву и сорняки. Тогда я представлял, что то были москали, враги Украины, против которых я воюю».
    Це не двоедено, що саме він говорив (ти пам"ятаєш, да?, що я у всьому сумніваюсь).

Але що тут поганого він сказав? А як про ворогів тра говорити? Як говорить Росія про своїх ворогів і будь-яка інша країна???????
    Вони цнтоливо не кажуть, що ворогів тра знищувати? Чи це не є доктриною дій армії? Що армія має робити? Правильно, знищувати ворога.

Що є не так сказав Тягнибок?

І про невістку. Коли моя тітка виходила заміж за тепер мого дядька, майбутня свекруха і вся їхгня родина Пеньковських на стіни лізли, щоб він не одружувався з мужичкою, навіть обіцяли позбавити спадку. У мене в провулку 10 хат і лише я українка, решта - поляки. І уявляєш. вони всі одружені з поляками. І накінець, мій друг. мій юний друг, якому зараз ледь за 30. Йому мама, чистокровна полячка і тато, чистокровний поляк після 20 років все наказували, щоб одружувався з полячкою. Уявляєш таки з полячкою одружився.

Коли я була юною леді я закохалась по самісінькі вуха у єврея (я вже десь це писала, до речі). І він відмовився одружуватись зі мною виключно через те, що я не єврейка. І вірш мені присвятив.
    Быть может я перепою
    Глухую боль и грусть мою
    Когда взрослей и старше стану
    И восторгаться перестану
    Любви явлением любым.
    Но нынче знаю был любим
    Лебедкой ворон, и одна
    Их в том была вина,
    Что крылья разные по цвету,
    Всего лишь цвет и счастья нету.

Малось на увазі, що ми різної національності. Чи ти цього не чула ніколи, що так є? Що євреї одружуються з єврейками, поляки з полячками, і тебе це не бентежить. Але от якщо українка сказала сину те, що говорять інші національності своїм синам, то ти возводиш це вранг майже злочину.
    До речі я теж своєму сину говорила, що краще одружитись з українкою, не наполягала, але краще так, щоб діти знали якого вони роду.

Ти просто придираєшся. Я не ідеалізую членів партії Свобода. Це живі люди і мають купу різних недоліків. Але я підтримую їх за те, що це єдина ідеологічна партія, причому в їхньому проукраїнському напрямі я не сумніваюсь. Я можу сумніватись в чому завгодно, але не в цьому. Под-друге, на відміну від інших партій, вони враховують свої помилки, вчаться, стараються відповідати часу, вони слухають настрої народу і стараються все ж, як не крути, відповідати запитам цього народу.
    Последний раз редактировалось Будикка; 20.11.2014 в 16:35.

11. Вверх #89271
    Не покидает форум Аватар для Onewinged
    Це не двоедено, що саме він говорив (ти пам"ятаєш, да?, що я у всьому сумніваюсь).

Але що тут поганого він сказав? А як про ворогів тра говорити? Як говорить Росія про своїх ворогів і будь-яка інша країна???????
    Вони цнтоливо не кажуть, що ворогів тра знищувати? Чи це не є доктриною дій армії? Що армія має робити? Правильно, знищувати ворога.

Що є не так сказав Тягнибок?

І про невістку. Коли моя тітка виходила заміж за тепер мого дядька, майбутня свекруха і вся їхгня родина Пеньковських на стіни лізли, щоб він не одружувався з мужичкою, навіть обіцяли позбавити спадку. У мене в провулку 10 хат і лише я українка, решта - поляки. І уявляєш. вони всі одружені з поляками. І накінець, мій друг. мій юний друг, якому зараз ледь за 30. Йому мама, чистокровна полячка і тато, чистокровний поляк після 20 років все наказували, щоб одружувався з полячкою. Уявляєш таки з полячкою одружився.

Коли я була юною леді я закохалась по самісінькі вуха у єврея (я вже десь це писала, до речі). І він відмовився одружуватись зі мною виключно через те, що я не єврейка. І вірш мені присвятив.
    Быть может я перепою
    Глухую боль и грусть мою
    Когда взрослей и старше стану
    И восторгаться перестану
    Любви явлением любым.
    Но нынче знаю был любим
    Лебедкой ворон, и одна
    Их в том была вина,
    Что крылья разные по цвету,
    Всего лишь цвет и счастья нету.

Малось на увазі, що ми різної національності. Чи ти цього не чула ніколи, що так є? Що євреї одружуються з єврейками, поляки з полячками, і тебе це не бентежить. Але от якщо українка сказала сину те, що говорять інші національності своїм синам, то ти возводиш це вранг майже злочину.
    До речі я теж своєму сину говорила, що краще одружитись з українкою, не наполягала, але краще так, щоб діти знали якого вони роду.

Ти просто придираєшся. Я не ідеалізую членів партії Свобода. Це живі люди і мають купу різних недоліків. Але я підтримую їх за те, що це єдина ідеологічна партія, причому в їхньому проукраїнському напрямі я не сумніваюсь. Я можу сумніватись в чому завгодно, але не в цьому. Под-друге, на відміну від інших партій, вони враховують свої помилки, вчаться, стараються відповідати часу, вони слухають настрої народу і стараються все ж, як не крути, відповідати запитам цього народу.
    Вчаться? Заклики до визнання ОУН-УПА в той час, коли в країні війна - це "вчаться"?
    Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.

12. Вверх #89272
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Так, це поняття є серед тих країн, до гурту яких ми намагаємося потрапити!
    А от в середовищі тих, серед яких ми жили і від яких рятуємось втечею, панують інші поняття, такі як: - спасєніє утопающіх - дєло рук саміх утопающіх: - чєловєк сам должєн доказать свою нєвіновность...
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

13. Вверх #89273
    Не покидает форум
    Тягнибок вполне заслуженно не попал в Раду........Плохие у него имиджмейкеры, да и окружение он зря не поменял...., короче - не дорос.

14. Вверх #89274
    Не покидает форум Аватар для fb_ua
    Цитата Сообщение от Onewinged Посмотреть сообщение
    Вчаться? Заклики до визнання ОУН-УПА в той час, коли в країні війна - це "вчаться"?
    Так этот парламент и без "Свободы" признает ОУН-УПА и отменит закон Кивалова-Колесниченко. Что, разве есть сомнения, что будет иначе?
    "Бреше, сучий москаль" (Н.В.Гоголь)

15. Вверх #89275
    Не покидает форум Аватар для Onewinged
    Цитата Сообщение от fb_ua Посмотреть сообщение
    Так этот парламент и без "Свободы" признает ОУН-УПА и отменит закон Кивалова-Колесниченко. Что, разве есть сомнения, что будет иначе?
    Закон Кивалова-Колесниченко если отменят, то предложив хотя бы сколько-нибудь продуманный альтернативный закон (хотя могут и этот не трогать, раз уж в самом начале не отменили). ОУН-УПА, скорее всего, признают, вот только зачем из этого делать фетиш и протаскивать едва ли не первым пунктом своей предвыборной программы? Я когда подобные пункты вижу, сразу понимаю, что политической силе предложить попросту нечего.
    Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.

16. Вверх #89276
    Цитата Сообщение от Onewinged Посмотреть сообщение
    а яке відношення має одне до другого?
    ОДне одному не заважає. Війна війною, а роботу робити тра... і таку теж...)))

17. Вверх #89277
    Не покидает форум Аватар для Natika
    а яке відношення має одне до другого?
    ОДне одному не заважає. Війна війною, а роботу робити тра... і таку теж...)))
    Судя по всему, правы были мудрые еврейские родители вашего еврея, запретив ему жениться на вас.. Как знали...
    /* мерзко хихикает */

18. Вверх #89278
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Так, це поняття є серед тих країн, до гурту яких ми намагаємося потрапити!
    А от в середовищі тих, серед яких ми жили і від яких рятуємось втечею, панують інші поняття, такі як: - спасєніє утопающіх - дєло рук саміх утопающіх: - чєловєк сам должєн доказать свою нєвіновность...
    напрасно волки воют, негодуя на ясную луну,
    Затмить ее своим визгливым лаем они не в силах.
    Спокойно блещет яркое светило.

19. Вверх #89279
    Цитата Сообщение от Natika Посмотреть сообщение
    Судя по всему, правы были мудрые еврейские родители вашего еврея, запретив ему жениться на вас.. Как знали...
    чому це вони були праві? Ви що пророк і точно знаєте чи був би щасливим чи ні зі мною той хлопчина?

20. Вверх #89280
    Цитата Сообщение от Vladlen2 Посмотреть сообщение
    Тягнибок вполне заслуженно не попал в Раду........Плохие у него имиджмейкеры, да и окружение он зря не поменял...., короче - не дорос.
    погоджуюсь, не доопрацював. Сподіваюсь, що врахує. а я йому допоможу і на наступні вибори він пройде

Ответить в теме
Страница 4464 из 4515 ПерваяПервая ... 3464 3964 4364 4414 4454 4462 4463 4464 4465 4466 4474 4514 ... ПоследняяПоследняя