|
Я гадаю що у нас просто внутрішні комплекси переважають)) за рахунок ремонтах чого б не випендритись)) особливо молоді)) і тим більш що у нас це відносно доступно, бо всі працюють не за 20 євро година)) так само з ремонтами машин)) спробуй там вдарити крило чи бампер і не дай Боже у тебе не має повної страховку...Я вдарив буса робочого 2016 року, тобто відносно не старий бус мерс спрінтер..Страховка звичайно не перекривала бо тільки типу нашої обязаловкі..нарахували у трьох містах 4600-5600--6970)) і хрен знайдеш якись лівий гараж типу щоб на чорну...
Ви живете так, як обирали вчора...
Якщо відкинути різні естетичні аспекти, то просто треба радіти і пишатися, що люди дбають про своє господарство - щоб було чисто і охайно.
А не як у кацапів – боляче дивитись на криві хати та згнили паркани по їхніх селах. Україна – це не роzія, і ніколи їй не була.
Если трещина не слева (в районе клеммной колодки и компрессора), то ничего особо страшного дождь там не сделает, такие блоки по всему городу работают годами без проблем и с трещинами и с дырками по 10-15см. Я бы просто наклеил сверху, какую-то, фольгированную теплоизоляцию минимальной толщины... В целом, что внешне глазу красивее и не рассыпается от солнца , тем и облагораживай). Более эстетичные варианты требуют демонтажа этой крышки, а она, к сожалению, снимается не так просто, как в большинстве кондиционеров и идет цельная вместе с передней крышкой блока...
Последний раз редактировалось alex.helms; 28.06.2025 в 18:46.
Я бы рекомендовал всем заказчикам запретить пронос на объект монтажной пены. Или использовать по согласованию в исключительных случаях. Иначе ее будут тулить везде
У Польщі на березі Балтійського узбережжя є таке село Поберово..щось на кшталт нашого Бугаза)) так ось зайдіть у ютюб і наберить готель Голумбевського))) там величезний готель...вторий наче у Європі по величині)) так ось там 10 поверхів і він увесь побудований з газобетону)) як гадаєте на що там клеїли той газобетон? На піну)) увесь на покладений на піну!!)) ну звичайно що він каркасний з бетону, але всі стіни на пені)) так що наговорюй е на піну)))
Последний раз редактировалось Саня-городок; 08.07.2025 в 15:14.
Кто ещё занимается ремонтом
Вышел на пенсию,продам за символическую цену ,правила ,гребёнки ,если шо пишите будем договариваться
Любая власть для черни ненавистна
Должно быть так как я хочу в СВОЕЙ квартире. Без отсебятины, без "мы так всегда делаем и всем нравилось" Все должно обсуждаться, если не определено четко в проекте.
Последний раз редактировалось Бубуська; 16.07.2025 в 19:58.
Социальные закладки