Шановні революціонери!
Щиро вдячна вам за той жах, який ви витворили з нашої Облдерж адміністрації. Через одну однісіньку людину, якої навіть не було на роботі, ви зруйнували будівлю, попсували особисті речі працівників, розгромили робочі місця. Чашки та блюдця службовців дуже завинили перед вами всіма. А якщо ні, то чого їх шматками і уламками інших особистих речей був устелений мій шлях до робочого місця? Мої колеги залишились замкненими в будівлі через те, що ви не можете впоратись зі своєю агресією. Ви накидаєтесь на людей, таких самих як і ви. Людей, котрі виплачують заробітну плату, видатки на медикаменти, харчування дитбудинків. Знищіть будівлю, і місто Черкаси стане на довгі тижні. Медики, викладачі, вихователі залишаться без зарплати. Ви потрощили комп*ютери фінансового управління. Не задумались про те, що тепер ніхто не отримає ніякого фінансування. Кошти і так виділяються з трудом. Сотні видатківців щодня затримувались на роботі, щоб оплатити зарплату таким як ви. І що в решті решт? За нашу мізерну зарплату отака нам дяка від народу? Щиро вам вдячна, друзі. Я обурена і вражена вашими діями. Ідучи на роботу всі мусили перелазити через зруйновані речі котрі ви після себе лишили. І ваші фото з посмішками на фоні розбитого фойє і розтрощених меблів. Ви просто герої. Обличчя нації. Запускати феєрверки в приміщення, де стоять такі самі люди як і ви, і ви кажете що вони звірі? Випалені вщент кабінети управління культури. КУЛЬТУРИ. Яке вони мають відношення до влади і до «зека геть»? Я бачила як хлопці-охоронці руками тримали двері, намагаючись не дати вам розгромити, сплюндрувати, знищити все на своєму шляху. Чим вам винна будівля? Це обличчя нашого міста. Стерли в порошок майдан? Давайте зітремо і Черкаси. Як можна так бездумно піддаватись поривам люті. Молоді хлопці і дівчата, невже ви не розумієте, що працівники будівлі теж чиїсь батьки, і до політики вони не мають ніякого відношення. Я в захваті від того, що мої колеги вчора ввечері були змушені мерзнути на вулиці, чекаючи доки їх, простих службовців, врятують від вас. Декілька людей так і не змогли залишити будівлю і ночували там. От ваша революція, от які ви молодці. Продовжуйте перетворюватись на звірів. Я дуже вами «пишаюсь». Ви показали мені, що таке наша революція за свободу.
Україна перетворилась на зоопарк. Смуток і жаль. Інші емоції відсутні. Боріться і далі, та зважайте, з вашими вчинками вам потім жити все життя.
Социальные закладки