|
Вопрос по сути один ;почему опять срывается назначенный срок сдачи 1ой очереди дома ?
Надеются сдавать его в эксплуатацию в урезанном варианте (без двора и благоустройства)
под Новый год в лучшем случае ?!Стройка напомминаит сонное царство; редко когда увидишь раьочего во дворе или в подъезде или
ус
лышишь рабочий шум!Правы опытные инвесторыи-надо проводить собрания с участием Желяскова каждую пятницу! Организовать и оформить ИНИЦИАТИВНУЮ ГРУППУ ( И Г ) для её соместной работы в завершении строительства до сентября со всеми оформлениями !Иначе не дождёмся !
По всем вопросам, только ЗА. Однако Желязков, нас просто игнорирует. Как его вызвать на собрания?
В тому вся і проблема, що де-факто Желясков вирішує всі питання, де-юре, компанія «Ліберті» - стороння організація, а може є членом кооперативу? Я достеменне нічого не знаємо хто там є тим членом кооперативу НЧ і коли проходять збори членів кооперативу під протокол.
Там почули, там сказали, там пообіцяли колись на якихось зборах, а пред’явити нічого нема, тільки слова.
Я проводив технічну роботу і консультації не одного десятку процесів реорганізацій підприємств в нові форми власності і стикався з різними схемами, бажаннями. Там де більш-менш було «демократично» і прозорий процес, трудовий колектив впливав на процес розподілу (злиття) активів утворював власні майнові групи за інтересами і працювали. Там де було, скажімо так: не зовсім чесно хоча по-закону, але не «по-совісті», завжди були недомовки, не зрозумілості, перевірки, сварки, тобто колектив відчував, що не зовсім все так як потрібно. В кінцевому результаті багато залежало від компетентності самого колективу і його активності.
Аналогічна ситуація і тут. З людьми на зборах навчились розмовляти, а процес не йде чи йде, але якось проблематично. Ми відчуваємо, що щось не так, а аргументів навести не можемо, ми їх просто не знаємо. І як після цього не вірити інформації незацікавлених осіб, на кшталт того, що НЧ після домовленості з КАДОРОМ про проведення ЛЕП, не стало робити платіж, при цьому гроші, УВАГА, лежать на депозитах. Я не знаю про що мав на увазі співбесідник, про які депозити мовилось, але думка закралась щодо не цільового використання коштів.
Де-юре, ми не є інвесторами в «чистому» розумінні цієї дефініції , ми знаходимося в організації під назвою кооператив «НЧ», тобто ми є колективом, який живе чутками про НАШУ спільну справу, чуємо обіцянками-цяцянками, надіємось на одну особу, хоча вклади переважно наші. Вважаємо, що Ліберті, кооператив НЧ – це одне, а ми інше - інвестори. Це хибне усвідомлення процесу. За великим рахунком, ми спроможні зробити багато чого, що не ми будемо ініціювати зустрічі колективу.
Крім того, є питання, які обговорювати потрібно зараз. І їх потрібно спочатку обговорити між собою і тільки після цього в письмовому вигляді надавати спочатку керівництву нашого кооперативу.
Последний раз редактировалось Сварог1; 09.07.2015 в 10:30.
Проаналізуй задачу, оціни ситуацію, прийми рішення
Движения по стройке лично я замечаю, хоть и мизерными темпами, но что-то тихонько движется. Видимо также сказывается недостаток людей... Из мини-новостей могу сообщить, что через две недели примерно - прийдет первая партия батарей в количестве 300штук, которые будут установлены инвесторам изъявившим желание об установке таковых путем записи у Максима. Второй новостью является, то что электрочсчетчики на данный момент не закуплены, в виду их огромной стоимости (1500грн), и отсутствия договора с обленерго. Данные счетчики являются дистанционно управляемыми - т.е.с возможностью дистанционного отключения абонента от эл.энергии, 10-ти летней памяти по каждому дню,а также другими суперфункциями... Что касается собраний - считаю что нужно собираться интенсивней и определить инициативную группу - людей, которые не сыплют умными фразами и цитатами из законов на форуме, а могут применить свои знания на практике, определить инвесторов посекционно для учета количества активных соседей и обьема недоделок как уже было предложено и требования ежемесячного отчета о выполненных работах от нч (что нужно сделать, что сделано, что планируется делать)! Могу быть представителем 6-й секции - соседи отзывайтесь, не стойте в сторонке!!!
Blackfish Натяк я зрозумів. Будемо вважати, що я нічого не робив.
Я перепрошую за те, що «сиплю фразами», такий стиль спілкування, тут вже нічого не зробиш. Я просто висловлю лише свою точку зору. Я знову спробую пояснити своє бачення. У мене складається чітке враження, що функція асоційованих членів кооперативу (того, кого ми називаємо інвесторами) складається тільки з того, що приходить на збори (вірніше це не збори, це просто інформування) задати питання, потім знову прийти на збори і задати питання. Ну, і пік всьому послухати директора Ліберті, який скаже теж саме. Результат є? Зима попереду. Лічильники кажете по 1500 грн.? І що з того, не будемо ставити? Чи ставити тоді, колись, коли ... Які висновки з цього? 300 батарей «в дорозі»? Прекрасно. А скільки потрібно? І коли будуть інші?
Знову до «вумного», тільки не із законів як законодавства, а економічних законів. Існує економічна теорія К.Маркса, яка вивчається у всьому світі, яка говорить про теще економічна ефективність (діяльність нашої фірми під назвою кооператив НЧ) залежить: 1 - від місця знаходження нашого будинку – землі (за інформацією договір оренди (користування) на землю уклали в червні); 2 – гроші; 3. – робоча сила; 4. – управління. Вибирайте, який фактор не ефективний і гальмує будівництво. Як для мене, опираючись на той досвід, що є, високу кореляцію відносно процесу, мають два чинника: земля і управління. Можна мати мільйони, а не правильно розпорядився – отримав «0». Можна «пахати» день і ніч, бігати по поверхам збирати недоліки будівництва (хоча і це потрібно), а результату не буде, так як потрібно знати куди прикладати зусилля в першу чергу, як це робити.
Я ні на чому не наполягаю, і на не що не претендую. Тільки одне, щоб щось робити, а тут серйозна справа, потрібно чітко розуміти бажання асоційованих членів щось змінити. Оптимальна необхідність голосів – 50%+1. Почнімо з того, що потрібно зібратись, потім створити список з контактними телефонами. Кооператив НЧ – це наша фірма і її ефективність залежить від нас.
Последний раз редактировалось Сварог1; 10.07.2015 в 06:39.
Все ни как мы не соберем эту инициативную группу(((. Предлагаю уже начать. Думаю нужно с каждой парадной по два три человека. Предлагаю СВАРОГ1 сделать список с телефонами (по 2..3) человека с парадной. Созвонится потом встретится и написать письмо руководству комплекса "НОВЫЕ ЧЕРЕМУШКИ" (по-моему название НОВЫЕ ЧЕРЕМУШКИ - придумали не зря))))), еще долго они будут новыми)))). Мой телефон 094-947-48-47 зовут Эдуард. (6-я парадная). И уважаемые "пассивные" инвесторы, соседи (особенно те кто сделали или начали ремонты) - помним что если до зимы не сдадут дом и не запустят котельную все наши ремонты накроются. А для того чтобы запустить котельную и отапливать комплекс дом должен быть сдан так как за газ платить ни Либерти ни Новые черемушки не будет.
Последний раз редактировалось Атмосфера; 10.07.2015 в 07:39.
Я пропоную спочатку провести опитування у вигляді заповнення таблички.
Колонки таблички наступні:
1. ПІБ? саме того, хто є асоційованим членом за Меморандумом
2. Адреса квартири в НЧ
3. Контактний телефон (Київ-стар або Лайф) і «мило»
4. Кому скільки «поміряли» квадратних метрів доплачувати
5. Частка оплати за квартиру
6. Недоліки (відсутність) конструктивних елементів на вашому поверсі (парадної)
7. Стан проживання. Варінти: живу, роблю ремонт, буду заселятись до ____, не живу і ближчим часом засилятись не збираюсь і т.д.
7. Інше (спеціальність, бачення шляхів вирішення проблем; наявність контактів з пресою, громадськими формуваннями, депутатами різних рівнів, водоканалом, обленерго і т.д.)
З метою обробки інформації, табличку бажано заповнити в форматі «Ексел» і вислати на «мило»: [email protected]
При розумінні, що інформація особисто для Вас є конфіденційною, поле не заповнюйте.
Повідомте це кожного свого знайомого, особливо тих хто не читає форум і починаємо працювати.
Последний раз редактировалось Сварог1; 10.07.2015 в 08:21.
А мне кажется надо переезжать!!! Пока мы на съемных квартирах или у родственников ютимся на нас никто не обратит внимание! Лично мы заселяемся! И пусть попробуют нас зимой оставить без воды, света или отопления! Будем забастовки устраивать, будем улицы перекрывать, не поможет Саакашвили, пойдем дальше! Надо что-то делать!!!
А что с забором от второй очереди? Что то движется? На собрании была, не было времени пойти глянуть?
Социальные закладки