|
Любому живому существу главное ВСЁ )) и чтобы тепло было ,и прохладно когда надо.
Не нужно считать ,что если животные ,то и так сойдет.
У нас в Одессе каждую зиму стоит мороз до -15 пару дней ,а пристройке маленькие котята и есть больные животные (да и здоровым тоже минус не вариант)
В остальном спасибо за совет))
Вопрос к специалистам.
Надо приклеить небольшой объем малоформатной клинкерной плитки на эппс, находиться будет под навесом на улице, чем лучше это сделать кроме плиточного клея? Акриловым, типа жидких гвоздей? То что держаться будет я не сомневаюсь, но как долго, не отпадет через 5-7 лет? Или использовать полиуретановый клей?
Отвечай на добро-добром, а на зло-по справедливости.
Ага)) мешок клея що дешевше буде?)) Для клінкера потрібен не звичайний клей, а у реаліях Одеси це принаймі см17..Гадаю що пак того поліуретану все одно буде дешевше ніж мешок клея..Я просто зараз якраз клінкер укладаю)) тому моя тема)) не мій профіль і не скажу що це моя робота, але досвід не завадить)) Звичайно що у нас половину того фасаду забракували би, бо вин кривий, і ніхто там не маячить той фасад)) але німцям подобається)) здалеку дуже гарно виглядає)) якщо ближче не розглядати))..і за цю халтуру німці платять 85 євро!! За метр..Нам платять 15 без фугі..потрібно укласти 6-8 а краще 10-12 метрів за день)) уявляєш який навар має посередник!??)) Андрюза , ти б озолотився!! Вивчай мову і давай до НАТО)) але краще французьку вивчай, у Бельгії дуже полюбляють цей клінкер)) та. І більше платять..
Последний раз редактировалось Саня-городок; 26.09.2021 в 16:35.
Ви живете так, як обирали вчора...
Я с детства знаю немецкую и французскую мовы!
Хенде хох
Нихт шисен
Гитлер капут
Шершеля ля фам
Алягер ком алягер.
С Бельгией там траблы!(( Фламандское наречие сложно(( Как в Китае дунганский или как в Индии куча наречий.
Даже в Великобритании разница: в Англии на маленький автобус говорят бАс, но в Ирландии бУс. Как в Одессе: Бусик))
Последний раз редактировалось Frage?; 26.09.2021 в 18:04.
Та ні..Фігня це все..Щоб тут адаптуватись та заробляти пристойні гроші чистими, потрібно заїхати на рік мінімум..Тоді ти обростаєш досвідом, клієнтурою, починаєш розуміти як працює тут ринок праці, технологічні якись процеси і таке інше..Їхати на 3-4 місяці ,потім повертатись, знову приїхати ,немає ніякого сенсу..Я не знаю чи ще приїду сюди..Ностальгія страшна, даже по нашим клієнтам та роботі..Якщо і поїду то скоріше у Данію, Бельгію голландію можливо і то щоб було безкоштовне житло та проїзд, бо якщо ти витрачаєш свої на це,. то ти постійно у стресі)).. я думаю що вдома хоч і меньше звичайно заробляєш, але то вдома!!.. Їхати можна хоча б близькою людиною, воно не так гребе психологично..Німеччина дуже забита посередниками, ринок роботи великій, кідалова багато, ціни дуже занижені..якось так..Я не зміг адаптуватись тут...)) Так що вдома ч таки буду працювати)) а досвід доволі цікавий. Але гадаю що у нас він не буде дуже корисний) хіба що гідроізоляцію у душових, я тепер буду рахувати окремо і буду намагатись доводити замовникам що це гарна та потрібна справа))..
Рахував) але то була дитяча забавка)) зараз гідра у душові буде рахуватись як по серьойозному)) ну зазвичай якщо заходять купити те що я замовлю і з гарантією 5 років!!)) Тут така гарантія..якщо з,явиться грібок або у сусіда якась пляма і комісія дійде висновку що гідра була порушена у процесі укладання, або зроблена неналежним чином, всі збитків та переробку сплачує фірма..Все серьойозно)).. а по плитці вони ще салагі з нами тягатись по естетиці та якості)) не скажу що там прямо все погано, але у нас би забракували половину тих робіт по плитці)) Тут працює тільки укладання на швидкість з якістю)) притому катастрофічно потрібні СВП)) а це дорого..Вони важають що можна і без них обійтись))..Що ще мені сподобалось це те що замість дистанційних хрестиків використовують плашкі 2 мм..плитка не продавлює якщо нагрузиш зразу 5-6 рядків, все чітко..Я собі замовлю у неті обов,язково..І ще сподобалось що починають укладати з першого ряду, а плиткою підлоги підходять до стіни на 2-4 мм, потім стягують силіконом, так краще пасує ніж як ми підрізаем та накриваємо першим рядом підлогу у кінці..Але боюсь що наші замовників не дочекаються кінцевого результату, почнуть писати у Чорний список тут)))мов плитку спаплюжили демони!!!!))
І малярка сподобалась)) просто і якісно..ніхто не шпаклює під лампу до поминання!!.. на гіпсокартон клеять склотканину, або звичайні шпалери під фарбу і задувають!! Кути стягують акрілом у кінці ...У нас мабуть не захотять, але частково може знадобитись такий досвід..
Социальные закладки