|
Ну що ж, пройдусь бульваром по здибнкам.
Здибанка Рождика і Геймерши ... ну не знаю, дві людини на воклазі випадково проводять час разом. Розмова ні аб чОм. Рожден старався як міг викликати Геймершу на якусь розмову, на якісь реально цікаві теми, але очевидно Геймерша не тянєть такого спілкування. Звідси і відчуття у Рождика, що з нею можна говорити лише про ігри. Мені було не цікаво.
Здибнка чотирьох... сподаболось спілкування Гані. Аріна перемудрила сама себе. Яжемать - все дуже примітивненько: зупини машину, вийду а ти швиденько за мою, я заплачу, а ти втішай..... це так банально і тупо. ХаліГалі ... чому у мене таке відчуття, що я чогось не знаю, що я щось пропустила? Її претензії як до лохостяка так і до дівуль не зрозумілі, якби я не знала, що вона побєділка, то я б взагалі не звернула б на неї уваги на стільки вона порожнє місце.
Здибанка з Іванкою - в цілому мені сподобалась. Мені сподобався квест, можливо не дуже досконало і продумано організований, але це ж так цікаво. І погоджуюсь, що він мав би знаходити різні цікавинки, десь під лавочкою, під деревом. І в цих записульках якесь пояснення того, що відбувається і чого від нього чекають. Іванна недоопрацювала. Але і Рожден повів себе дуже грубо. Якщо йому це було не цікаво, то потрібно було перехватити ініціативу (він жеж такий ініціативний!). Наприклад, можна було б сказати, що тіпа от я заблукав, а ти мене краще пошукай у цьому парку. Я думаю, що Іванна б погодилася б. Мовчати , що тобі щось не подобається не обов"язково, але форма подачі свого невдоволення має бути , як мінімум, доброзичлдивою, ане дратівливою.
Скажемо так, якби раптом, суто гіпотетично уявити, що це не Іванка квестить, а людина, від якої залежить його кар"єра співака. Як би він себе повів? Маубть і стриманість в собі знайшов би, і ввічливість, і терпимість.... А раз може, то чому не проявив до Іванни. Це була з його боку прояв неповаги.
А у меня вот какая беда - все не могу вечером красиво уйти, пожелав всем спокойной ночи и спасибо за просмотр. Вечно меня Морфей уносит неожиданно, посреди рекламы....
Нашла тут одно забавное видео про Рождена. Может быть его уже выкладывали до того, как начались эфиры, я тогда форум не читала, так что сорри, если что. Здесь о детстве, о родителях и так далее.
О, человек, помоги себе сам! (Л.Бетховен)
Кларисс, заглянь в инсту Оли...
Там и эротика, и драма, и сверхестественные способности... Типа "факты обо мне"...
Дефочка и правда странная...
Все выше написанное - исключительно ИМХО!))
Спасибо))
У нас Исчо одна недоизносилованная... Тока эта из "Людей Х"...
Все выше написанное - исключительно ИМХО!))
Социальные закладки