|
Навіщо вам мій вік? Все одно це не має значення.
Так от, не голосуйте за "свободу". Якщо вони прийдуть до влади, то це буде катастрофа. Це організація нацистського спрямування. Щоб краще про них взнати, то почитайте про ОУН(б) та Бандеру. Це їх кумири та ідеологічні натхненники.
Краще за Кличка, хоча він повний нуль у політиці. Або за незалежного кандидата, котрий буде ні з якої партії, за самовисуванця. Не голосуйте за ПР, якщо не хочете, але вони повернули змішані виборі і ви можете проголосувати за того, хто вам сподобається, але не за нацистів.
Последний раз редактировалось George_S; 16.03.2013 в 20:38.
Саме вік мае значення? Хто голусуе за комуняк люди яким за 60 або дегенерати.Що ви заладили з одної сторони Бандера з іншої Сталін попустіця потрібно дивитись в перед або принаймі на теперішні справи в країні ,а що ви бачите? А на мою думку партія Свобода може дати сприятливе підгрунття для приходу до влади людей які дісно будуть слугами народу(принаймі е шанс) .
Сынку, на считай себя умнее за одесского раввина. А на форуме много чего интересного есть. Кто там у вас всегда был в фаворе? Народний Рух України?) А рассекреченное личное дело №339 не о чем не говорит? Очень занимательное чтиво, должен заметить.)Показать скрытый текст
Тут фрагмент первой страницы. Начнешь читать, не оторвешься.)
Только вот - это демократия по бандеровски ... свобода волеизъявления - слышал за такое слово ... или снова украинофоб ...
Сволота - усовершенствует виселицы, даст шанс народу ... Я так, думаю! (с)А на мою думку партія Свобода може дати сприятливе підгрунття для приходу до влади людей які дісно будуть слугами народу(принаймі е шанс)
Социальные закладки