Да, такие вот реалии...
Я, как мама Тани и папа Васи)) в одном лице))
|
Да, такие вот реалии...
Я, как мама Тани и папа Васи)) в одном лице))
А я как "мама Златы")))))
Весёлый нрав и доброе сердце - залог не быть одиноким!
А я Мама Кати и в реальности тоже)))
В 9м лицее также четкое расписание уроков в zoom. Довольно быстро наладили это дело.
прикольный род.чат)))
узнала маму Вити в себе))
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2620642111546052&set=a.138178539543 1736&type=3&theater
УВАГА❗ Прошу ПЕРЕПОСТУ❗
Отримали відповідь від Міністерства Охорони Здоров'я України.
Прошу подивитись. В мене є деякі думки з цього приводу.
- Санітарний лікар Ляшко, не надавав в Кабмін висновку про карантин, а тому не було законих підстав його вводити , та повідомляти про надзвічайну сітуацію.
Що Ми будемо робити❓
- Завдяки незаконим діям, український народ поніс великі збитки, як моральні та і матеріальні!
ТОМУ:
1. Ми вже подали заяву про злочин та державну зраду, відносно посадових осіб КМУ
2. Ми вимагаемо негайно відсторонити уряд КМУ, та розпочати службову перевірку.
З. Кожен українець, що поніс збитки, повинен звернутись до суду про відшкодування.
Боротьба триває❗ Тримаємось разом❗ Дмитро Павліченко
![]()
Конечно можно, когда хоть кто то из родителей дома весь день или хотя бы пол дня. У меня дети весь день с ума сходя, чтоб кому то из них позаниматься нужно отвлечь второго ребёнка, но того, кто занимается тоже нужно контролировать, мало того ещё и пояснять что к чему. На учёбу нужно время и столько, сколько учёбе уделяют в Школе дома у нас точно нет. Каждый родитель старается в меру своих возможностей, но возможности ограничены. Действительно много интерактивных сайтов программ, но без контроля взрослых это не учёба, а всего лишь игра.
Охотно верю!!!
Ну вот такая ситуёвина в каждой второй семье сейчас, если не чаще)))
Последний раз редактировалось Min Ah; 15.04.2020 в 17:06.
В Германии с 4 мая выходят в школу только выпускники, я вот думаю это выход, вышли в школу - досдали, пересдали, написали зно и гудбай
Помочь можно день, два.... Столько времени в таком режиме сложно даже родителям, не говоря уже о дедушках с бабушками.... (((
Міністерство освіти і науки запустило єдиний сайт про зміни в навчальному процесі, на які вплинув карантин.
Як повідомляє Камбинет міністрів, на сайті mon-covid19.info буде розміщуватися інформація про зміни в роботі дитячих садків, шкіл, ПТУ, коледжів, університетів та інститутів.
На сайті можна буде дізнатися про дистанційне навчання, завершення навчального року у школах, Зовнішнье незалежне оцінювання та вступні іспити. Більш детальна інформація буде публікуватися на сайті Міносвіти.
На сайті зібрані контакти установ і служб, де можна уточнити інформацію. Також він містить дані для педагогів — про режим роботи, зарплати, відпустки, атестації, заповнення класних журналів, інструментів для дистанційного навчання, тощо.
https://thebabel.com.ua/news/42075-v...alnomu-procesi
Ищу хоть какую-то информацию по дате окончания учебного года... Везде только фраза "все, кроме одиннадцатых классов закончат не позже 1 июля".... А 11е то когда????
И домашние задания будут до этого времени!?))))))
Социальные закладки