Тема: Коронавирус. Новый вирус из Китая *

Ответить в теме
Страница 3713 из 7817 ПерваяПервая ... 2713 3213 3613 3663 3703 3711 3712 3713 3714 3715 3723 3763 3813 4213 4713 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 74,241 по 74,260 из 156329
  1. Вверх #1
    Постоялец форума Аватар для Шаки

По умолчанию Коронавирус. Новый вирус из Китая *

Рекомендации ВОЗ для населения в связи c распространением коронавирусной инфекции (COVID-19)

Украина:
    Коронавірус в Україні. Офіційний інформаційний портал Кабінету Міністрів України
    МОЗ. Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції 2019-nCoV
    ЕПІДЕМІЧНА СИТУАЦІЯ ЩОДО COVID-19 У РЕГІОНАХ УКРАЇНИ
    Апарат РНБО України. Система моніторингу поширення епідемії коронавірусу
    Візуалізація епідемічних показників на рівні районів та міст обласного значення

Одесса:
    Одесса. COVID-19. АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Ход вакцинации от коронавируса в мире

Актуальные статистические данные по заболеваемости:
    - Worldometers
    - Johns Hopkins University

Если есть врачи, кому нужна помощь добраться с/на работу или водители, готовые помочь врачам, присоединяйтесь к чату: https://t.me/HelpDoctorOd

Запись на вакцинацию по телефонам:

788-97-04

Запрет на общение в теме ФРОЛЯ
    Запрет на общение в теме БАР-КАС
    Запрет на общение в теме vsegdaodin2016
    Запрет на общение в теме Buzza
    Запрет на общение в теме Бозон
    Последний раз редактировалось Вселенская скорбь; 12.10.2021 в 10:33.

2. Вверх #74241
    Не покидает форум Аватар для casel
    Цитата Сообщение от Viki30 Посмотреть сообщение
    Это не я кричу что всё пропало! Это не я рассказываю о полной жопе в городе и стране. Так что это не ко мне. А кричать умеет каждый. Толку от этого? Никакого! О чём я и говорю.
    Не пропустите следующий выпуск с цифрами.
    Так чего вам вообще переживать тогда? Я же вам приводил пример с градусником, 36.6 или 0, какая разница то? Все это эфемерные цифры, суета сует.

3. Вверх #74242
    Живёт на форуме
    Цитата Сообщение от casel Посмотреть сообщение
    Мои слова относятся к конкретному оратору.
    Извините, я как раз того оратора и хотела процитировать и промахнулась

4. Вверх #74243
    Живёт на форуме Аватар для Viki30
    Цитата Сообщение от Net worth Посмотреть сообщение
    От правительств кетая и раши они напрямую себе в карман деньги получают.
    Фармакологическим компаниям наВОЗ насрать.
    Сказочник! Сам в состоянии прочитать или тебе скопировать?

http://https://www.who.int/workforcealliance/members_partners/foundations/en/

http://https://www.who.int/workforcealliance/members_partners/partners/en/

5. Вверх #74244
    13 md house Аватар для Don Juan
    Так чего вам вообще переживать тогда? Я же вам приводил пример с градусником, 36.6 или 0, какая разница то? Все это эфемерные цифры, суета сует.
    если на это нельзя повлиять, то да суета.
    Врачам платить нужно лучше и больницы оснащать, а не только статистику делать.

6. Вверх #74245
    Не покидает форум
    Это не я кричу что всё пропало! Это не я рассказываю о полной жопе в городе и стране. Так что это не ко мне. А кричать умеет каждый. Толку от этого? Никакого! О чём я и говорю.
    Не пропустите следующий выпуск с цифрами.
    А что у нас в городе все прекрасно и больные обеспечены лекарствами для лечения.
    Вы почитайте Фейсбук, там за последнюю неделю куча сообщений и и видео из больниц.
    И это не *опа.? Когда больного с температурой 39 и сатурация 88 выводят на улицу , чтобы ждал скорую .
    Это нормально?
    А то , ,что мэрия перед выборами не хочет себе фейс портить ,так это и ежу понятно. И поэтому они будут рассказывать своему лохторату- все хорошо прекрасная маркиза.

7. Вверх #74246
    Ковидофил

УВАГА!!! АНОНС НОВОГО ВІРУСУ - ВІРУСУ ГРИПУ!!!

Не підготував воза влітку, хоч восени вакцинуйся

Багато країн розуміють, що скоро «паркомісця» будуть зайняті не лише ковідом, а й грипом чи дивовижним коктейлем Молотова з обох

Як ви подбали про вакцинацію від грипу 2020? А чи знаєте, що в цьому році все трохи по-іншому? Пандемія COVID-19 призвела до різкого зростання попиту на вакцини від грипу на глобальному рівні. Попит настільки великий, що деякі виробники збільшили потужності на 20% і вище, практично вичерпавши свої ресурси. Однак навіть такі чималі заходи все ще не відповідають силі запиту.

Багато країн збільшили квоти і замовили вакцину від грипу заздалегідь. Наприклад, Литва з 2008 року, тобто вже понад десять років, за рахунок держави покриває щеплення від грипу людям з хронічними захворюваннями і 65+, вагітним жінкам, медпрацівникам, а також людям в будинках для літніх та хоспісах. Звичайний обсяг закупівель вакцин від грипу Литви становив трохи більше 100 000, але в 2020 вони замовили вдвічі більше.

Реальною цінністю під час пандемії є не просто лікарняні ліжка, а доступ до кисню. Як каже моя близька людина, треба нарешті обговорювати «паркомісця». Багато хто розуміє, що скоро вони будуть зайняті не лише ковідом, а й грипом чи дивовижним коктейлем Молотова з обох. Тому передусім вакцина від грипу потрібна медпрацівникам, щоб продовжувати рятувати від COVID-19, вагітним жінкам, людям з хронічними захворюваннями, дітям до двох років, а також дорослим і дуже дорослим. Ці категорії громадян є групою ризику за обома інфекціями. Однією із дуже важливих груп є також вагітні жінки, які можуть потрапити у відділення реанімації у 7−10 разів частіше, ніж інша людина, яка захворіла на грип. Вони мають вакцинуватися на будь-якому терміні вагітності.

А що ж ми? Охоплення вакцинацією від грипу в Україні «героїчно» коливається від піввідсотка до 3%. Медичні працівники почасти обходять це некомфортне для себе питання, серйозно розмірковуючи про те, що «штами не збігаються», «вакцина не допомагає», а також про «чужорідний білок» і про «аутоімунні захворювання».

Вакцина від грипу буває проти трьох або чотирьох його штамів. У цьому сезоні в Україні очікуються вакцини трьох виробників, і серед них будуть і ті, й інші.

На початку жовтня в Україні з’явилася невелика партія однієї з трьох очікуваних вакцин. 5 жовтня прищепилася нею і я. Коли мене запитують, яка вакцина краща, я завжди відповідаю: «Перша, яку ви змогли схопити». Адже на вироблення імунітету піде, як мінімум, два тижні.

За роки роботи Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні об'єднав прогресивних лікарів і медсестер, які вакцинуються від грипу самі й формують попит у пацієнтів. Однак до цього часу є значна група «героїв», які намагаються із крижаним виразом обличчя в столиці нашої Батьківщини відволікти пацієнта від цього, на їхню думку, «непотрібного рішення» і, скажімо, досхочу покористуватися «імуномодуляторами».

Особливо я люблю рекомендації для людей дуже дорослих у стилі «вам уже не треба», «куди вже», «вам пізно — цвинтар он там».

Окремою темою є «доступ до послуги». Цей холодний скреготливий термін асоціюється зазвичай із грошима. А я поки взагалі не про гроші. Я виключно про фізичну доступність. Якщо ви живете в Києві або в будь-якій з обласних «столиць», у вас є шанси на перемогу.

Якщо ви живете в місті невеликому, наприклад, у Косові, Коломиї, Бахмуті, Переяславі, то ваші шанси на успіх безпосередньо залежать від пристрасті лікарів і медсестер та їхньої відданості вакцинації. Якщо вони — фанати щеплень від грипу, домовилися з постачальниками / аптекою, оцінили потреби колег / пацієнтів, «заморочилися» логістикою, то скромні шанси захиститися від смертельно небезпечної інфекції у вас з’являються.

Як кажуть у нас в Одесі: «А так, щоб узагалі, так ні». Шанси на доступ до подібної послуги в селі, де, до речі, багато людей із груп ризику, а саме людей дуже дорослих, людей із хронічними захворюваннями, дітей до двох років і вагітних жінок, наближаються до нуля.

Щороку я перебуваю в якомусь дитячому передчутті, що ось нарешті почнеться суспільна дискусія на цю тему. Громада збереться, щоб обговорити, як же організувати фізичний доступ до вакцини і, можливо, фінансово підтримати тих, хто не може її купити сам, але цю дискусію завжди підмінює якась інша. Мабуть, нагальніша. Про місцеві вибори, наприклад.

Але повернімося до більшої картини. Інформація на початок жовтня: дистриб’ютори поставлять в Україну менше мільйона доз вакцин від грипу. Швидше за все, всі вони потраплять на приватний ринок.

Що таке приватний ринок? Це коли ви купуєте вакцину в аптеці або робите щеплення, оплачуючи його в приватній або державній клініці. Або ви — медпрацівник, для вас цю вакцину купив головний лікар або, можливо, військовий, і таку закупівлю зробило Міністерство оборони.

Вакцинація проти грипу не є в Україні складовою календаря щеплень, не покривається державою. У зв’язку з COVID-19 Міністерство охорони здоров’я кілька разів висловлювало намір закупити вакцину від грипу для медпрацівників. Особисто я всіма фібрами душі за і хочу, щоб так сталося в цьому сезоні хоча б в якійсь кількості.

Поки ж, чого бажаю вам. Передусім визначитися у своєму намірі вакцинуватися.

Якщо ви підписали декларацію із сімейним лікарем — зателефонуйте йому негайно і повідомте про своє палке бажання прищепитися від грипу. Обговоріть, як саме сімейний лікар допоможе вам у цьому. Якщо ви — «прихожанин» приватної клініки, зателефонуйте, будь ласка, на ресепцію або до свого лікаря і обговоріть, коли вакцинуватися від грипу. Якщо ви — головний лікар «ковідной лікарні», втім, будь-якої лікарні та поліклініки, терміново визначтеся, якою буде потреба у вакцинації для вашого персоналу і як саме ви зможете її задовольнити. Якщо ви — голова підприємства, банку або будь-якої іншої приватної структури, яка в мирний час сприяла організації щеплень, спонсорувала або співфінансувала їх для своїх працівників, почніть опікуватися цим питанням негайно, тому що вам може і не вистачити. Якщо ви — «громада», то сядьте і обговоріть оце все. Якщо ви — адепт вакцинації від грипу, робіть усе можливе, тільки не справляйте сидні. Бажаю успіхів у цьому захопливому квесті.
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

8. Вверх #74247
    Цитата Сообщение от Alfa-omega Посмотреть сообщение
    А что у нас в городе все прекрасно и больные обеспечены лекарствами для лечения.
    Вы почитайте Фейсбук, там за последнюю неделю куча сообщений и и видео из больниц.
    И это не *опа.? Когда больного с температурой 39 и сатурация 88 выводят на улицу , чтобы ждал скорую .
    Это нормально?
    А то , ,что мэрия перед выборами не хочет себе фейс портить ,так это и ежу понятно. И поэтому они будут рассказывать своему лохторату- все хорошо прекрасная маркиза.
    Так чего мы сидим? Чего ждём?

9. Вверх #74248
    Так чего мы сидим? Чего ждём?
    Так конкретно вы что предлагаете то? Ну кроме письма в ВОЗ...

10. Вверх #74249
    Айболит форума

Цитата Сообщение от Alfa-omega Посмотреть сообщение
    Это нормально?
    Так чего же главврачи ,начмеды ,заведующие отделений опорных больниц молчат ? Пусть идут и бьют во все колокола . Идут к Труханову ,идут к губернатору,едут к Степанову ,пишут жалобы в НСЗУ .

11. Вверх #74250
    Не покидает форум
    и они быстро потеряют места главврачей

12. Вверх #74251
    Не покидает форум Аватар для Одессит007
    Цитата Сообщение от Sable1985 Посмотреть сообщение
    Я бы все старшие классы увела на дистанционку, за пол года никто не погибнет и вот эти вот крики, что дети не учатся. Кто хочет, тот учиться будет и удаленно, кто не хочет, того никто не заставит. С малышами да, сложно, а те дети, которые могут сами находиться дома пусть лучше дома и сидят, безопаснее для всех ИМХО
    Данные как раз указывают, что дети практически сами не болеют и не распространяют ковид. Сходить взрослому на работу или в магазин куда опаснее.
    Я бы их не трогал до каникул зимних, когда будут вспышки гриппа.
    Это снова вопрос вероятности )

13. Вверх #74252
    Айболит форума

Цитата Сообщение от montana27 Посмотреть сообщение
    Ну сейчас очень много непорядочных главврачей ,которые набивают карманы на данной ситуации....покупают костюмы по 100 гр ( оптом )а пишут по 700. А эти костюмы рвутся сразу на медработниках .

14. Вверх #74253
    Живёт на форуме
    Цитата Сообщение от Одессит007 Посмотреть сообщение
    Данные как раз указывают, что дети практически сами не болеют и не распространяют ковид. Сходить взрослому на работу или в магазин куда опаснее.
    мне интересно, до какого возраста дети не распространаяют его активно . Старшые классы это 16-17 лет, не совсем маленбкие уже

15. Вверх #74254
    Постоялец форума Аватар для ttodessa100
    Так конкретно вы что предлагаете то? Ну кроме письма в ВОЗ...
    вариант первый - нереальный
    полная изоляция Украины
    1-Больные и их родственники находясь в одном помещении вылечатся ...или нет( медики по причине отсутствия финансирования не смогут помочь в любом случае)
    2-отсеяться те, у которых нет денежного запаса( при изоляции всё не будет работать или будет работать только торговля продуктами и аптеки)

вариант второй-который сейчас происходит
    1-Слушать жалобы-обвинять "папередников" , народ, путина, пришельцев и труханова
    2-ничего не делать
    3- ждать -к чему это приведет

А пищу для размышлений долго искать не нужно - Правящая партия выдвигает депутатом министра здравоохранения на выборы в облсовет первым номером( хотя и партия и министр должны нести ответственность и оставаться у руля, дабы самим потом не превратится в "папередников")
    Мне кажется что проблемы индейцев шерифа... ну вы поняли

Что нам делать?- все просто в 2021 над коронавирусом будут смеяться.... возможно не все..

16. Вверх #74255
    Не покидает форум
    но дети прекрасно разносят болячку, принося ее в общий коллектив. они могут не болеть или болеть бессимптомно, перенести легко, но это не делает их безопасными в цепочке передачи вируса. в марте поэтому школу и закрыли

17. Вверх #74256
    Постоялец форума Аватар для PhD
    Ваш пазл складывается независимо от вводных данных всегда только в одной конфигурации- заговор рептилоидов. Так что это скорее не пазл, а маразм
    Вы с Русом одной конфессии адепты? Верующих в незаговор и естественное течение жизни. Пускай - дело ваше. Но скажите, у Вас в секте верят ещё и в то, что коррупции в мире не существует?

18. Вверх #74257
    Цитата Сообщение от PhD Посмотреть сообщение
    Вы с Русом одной конфессии адепты? Верующих в незаговор и естественное течение жизни. Пускай - дело ваше. Но скажите, у Вас в секте верят ещё и в то, что коррупции в мире не существует?
    Есть небольшая разница между верить в коррупцию и притягивать ее за уши по поводу и без. Как например в приведенном вами же примере про хладагенты и Дюпонт. Вы где то на помойке прочитали историю очередных конспиролухов и радостно побежали разносить ее дальше. Не вникая при этом в детали.

19. Вверх #74258
    Цитата Сообщение от montana27 Посмотреть сообщение
    Т.е. им их место важнее жизни людей? О чём тогда вообще тут говорить?

Днище полное!!!

20. Вверх #74259
    Живёт на форуме
    Т.е. им их место важнее жизни людей? О чём тогда вообще тут говорить?

Днище полное!!!
    А для Вас наше днище было тайной до этого? (( К сожалению, пропорционально увеличению денег у некоторых , снжается эмпатия

21. Вверх #74260
    Не покидает форум Аватар для Net worth
    https://news.harvard.edu/gazette/sto...of-sars-cov-2/

“I was surprised by the high levels of virus we found in children of all ages, especially in the first two days of infection,” says Lael Yonker, director of the MGH Cystic Fibrosis Center and lead author of the study. “I was not expecting the viral load to be so high. You think of a hospital, and of all of the precautions taken to treat severely ill adults, but the viral loads of these hospitalized patients are significantly lower than a ‘healthy child’ who is walking around with a high SARS-CoV-2 viral load.”

Ответить в теме
Страница 3713 из 7817 ПерваяПервая ... 2713 3213 3613 3663 3703 3711 3712 3713 3714 3715 3723 3763 3813 4213 4713 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права