|
Вы все время съезжаете на какой-то дурацко-шутливый тон. И смайлы в ваших постах никак не добавляют им мысли, поверьте. Спор этот бесплоден так же, как спор про Шевченко. Вы обижаетесь на любое нелицеприятное высказывание, даже подкрепленное фактами. У Табачника наверняка были основания говорить то, что он сказал - обращайтесь к нему за разъяснениями и с претензиями. Чтоб вы успокоились, я лично не считаю западенцев склонными к убийствам. А у вас ничего нет общего с нацистами, у тех, кто проводит похороны в форме СС, а также у тех, кто их оправдывает, говоря о том, что это "просто похороны" и "у них была своя правда"? Ведь своя правда была и у Гитлера с нацистами и (о,ужас) даже у Сталина.
У дураков две беды - дороги и Россия.
Ну смайлики я вже за звичкою ставлю. Сприймаю всі ці суперечки з іронією. Якби не сприймав з іронією вже давно б вступив в ВО "Свободу"Мені дуже шкода що ви вважаєте що в Табачника були "основания" так вважати. А тому мої висновки що в подібних заявах та поглядах більше нацизму ніж в похоронах цього чоловіка, залишаються в силі, він своє вже віджив. А Табачник то живий і "книжечки" випускає і в "фільмах" виступає. І це без іронії.
Вы там возле гроба умершего живых не видели? Нацепивших форму СС. Странно, люди в основном довольно молодые и достаточно упитанные. Что ж вам все Табачник покоя не дает... Не согласны? Не обращайте внимания. Он же пока не напялил форму СС. Тогда это бы было трудно толковать двузначно.
В нас в Луцьку 9 травня святкується на цілком на пристойному рівні. В свої свята ветерани УПА проводять свої якісь заходи. Ніхто мордобоїв між собою не вчиняє і сприймається це цілком спокійно. Навіть більше на Театральному майдані стояла передвиборчі палатки Комуністичной партії і ВО "Свободи" і тут ніхто ні з ким не бився. Половина жителів відносяться УПЦ КП інша до УПЦ МП, а ще є католики з греко-катликами і тут ніхто один одному морди не б"є. Якщо були у всіх цих протиборчих сторін якісь конфлікти то вони давно вичерпались в середині 90-х. От такі тут жителі, що ж можливо це і не правильна точка зору. Можливо потрібно все вирішувати танками
мне тебе напомнить этот твой пост, когда ты в следующий раз начнешь упрекать в том, что кто-то не видит разницы между УПА и СС "Галичина"?
повторяю для танкистов из Луцка: хоронят - сс-овца (хотя может он и в упе отметился, с этих станется), люди, которые несут гроб - одеты в форму СС.
и это - не театрализованное представление, не историческая реконструкция.
легко могу себе представить, что произошло бы с этими ублюдками, если бы они на свою беду вздумали в таком виде прогуляться по улицам Одессы.
Ви впевнені що абсолютна більшість "западенцов" так вважає? Чи по АТВ (чи як той канал називається) сказали? І я навіть не це мав на увазі. Я мав на увазі що ви вважаєте жителів Західної України гіршими за себе в чисто людському та моральному плані. Звичайно тут є погані люди як і скрізь. Проблема в тому що ви приписуєте ці негативны якості всім західнякам. Схочете пошукайте наіть тут про "западенцев двуличных лентяев, нахлебников и чуть шо ножом по горлу" А це вже щось схоже на "евреи пожиратели младенцев"
Социальные закладки