|
что характерно: шмидт из темы слился.
как считаете, сколько времени должно пройти, чтобы с полным основанием по его же определению считать его "дебилом и выродком"?
Прошу подсказать, на каком языке был написан текст на этом куске мрамора?
Само событие обсуждается здесь - https://forumodua.com/showthread.php?t=54056&p=16308079&viewfull=1#post1 6308079
... подобный /Узору надписи надгробной/ На непонятном языке... (с) Наше все.
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
драконы всегда ставят на детей...
Показать скрытый текст
Бжилкия
Чим більш людина углюблюється в "Глибину Суть'' життя, тим більш углублюється в минуле історичне, і тим більше відсторонюється від сучасності , то і розуміння пізнання майбутнього. Бо всі чітко уявляють собі, що минулого не вернеш і тим більш і не зміниш. А вже фальсіфікувати минулу історію тут роздольє для шахраїв. І "Россія" з її царями і правителями займає мабуть перше місто в світі в цьому напрямку. Тому всі мої зусилля направлені на розуміння і пізнання майбутнього, керуючись тільки Біблією т.т . "Висотною Суттю" в моєму розуміні.
Мене дивує, що практично всі мої опоненти займаються перекрученням моїх повідомлень, точніше фальсіфікацією як і історією Русі , царі і правителі "России".
Які не можуть розібратись де Руська мова, а де " Русский язык' чи "Российское язычество"? Чому Православних приходів в Україні більше чим в Росії?
Мене дивує поведінка провокаторів і зрадників проти Української мови в державі Україїна на цьому форумі, які дозволяють собі висловлювати думки , які не відповідають Християнському вченю? Про які домовленності, компроміси та інше може йти мова між добром і злом? Хіба не сказано: "Не впрягайтесь у чуже ярмо з невірними; що спільного між праведністю та беззаконням? Або що спільного між світлом і темрявою? Яка згода між Христом і веліаром? Або яка співучасть вірного з невірним?" (2. Кор. 6: 14 – 15). Хіба вже забули, що коли В,Ющенко пішов на домовленності і компроміси з В.Януковичем, відразу став зрадником!?. Хіба Ю.Тимошенко яка пішла на домовленность і компроміси знову з тим же В.Януковичем , стала зрадницею. Не хвалюсь, але я їх попереджав обох. Пам'ятаєте, "Жираф большой" В.Висоцкий.
о. форумное интернет-радио "Возрадуйся!" включилось.
оно бы еще абзацы умело ставить - цены б ему не было.
Может назовёте хоть одного?
А поподробнее?які дозволяють собі висловлювати думки , які не відповідають Християнському вченю?
Для Вас добро - это видимо фарион, а девочка Лиза и другие, из детского садика - зло.Про які домовленності, компроміси та інше може йти мова між добром і злом?
Мда.....
Жалко Вас......
Да, это не Рио-де-Жанейро!
не послушались?Не хвалюсь, але я їх попереджав обох.![]()
Социальные закладки