|
Ну так согласно этим же Законам в Одессе нет на сегодняшний день никакого спроса на обучение на украинском языке, а тем более, на применение его в разговорном жанре.
Пока что нас ВЫНУЖДАЮТ говорить и писать на украинском в судах, жеках и прочих увеселительных заведениях.
Например, две недели назад у меня отказались принимать заявление на регистрацию на русском языке, пришлось поскандалить и потребовать переводчика. ЖЕКовская паспортистка чуть не расплакалась, короче. смешная история.
Не вынуждайте и спроса не станет вовсе.
Или признайте, что до демократии и Европы мы так никогда и не дойдём с Вашим шовинизмом.
Товарищ Сталин лично дал приказ
Слава українським українцям української України!
[QUOTE=Olivi@;15253359]При чем тут Оливия? Это же тебе надоїло))[/QUO
Спілкування з тобою це для мене суцільна насолода. Сміх продовжує життя.
Я вже писала:проблема економічна. І не тільки моя, але й ваша. Дублювання документації на двох мовах це велика затрата коштів, на технічні необхідності, на підготовку спеціалістів, на оплату праці цих спеціалістів. І все це піде з б'юджету, а він наповнюється громадянами України, не депутатами, і не тільки Одеситами. Відповідно постраждають економічно від цього всі, і ви в тому числі.
Ох... Знов те саме. Що ж ви всі такі однакові? З якого дива така впевненість, що опоненти української не знають? Вас читають, вам відповідають... Хоча, чесно кажучи, спонукою навряд чи є насолода інтелектуального спілкування. Занадто вже передбачувані ваші аргументи...
Втім, спробую і я. Чим особисто вам так дошкуляє сама ідея про те, що мова, рідна для мільйонів ваших співгромадян у багатьох поколіннях, отримає офіційний статус? У вас, перепрошую, борщ від того скисне?)
И это пройдет.
Мадаме "кагбе" намекают об идиотизме ея постов (думал в начале, что это определённый проект, в духе jeef, но ошибся. Дубняк на полном серьёзе) о тупости их идеологических начальников, о несостоятельности их идеологии, но мадам прикидывается (?) клинической идиоткой, и напрочь не понимает ни одного (!) аргумента.
Вывод: Порошок "зомби" применён успешно.
Слава українським українцям української України!
Социальные закладки