| ||
тогда в чем ваша проблема?
кто, воны? и что там насчет оскорблений, осталось за бортом?2.У вас же на лобі не написано, а якщо вони до тебе говорять українською, а ти відповідаєш російською, звідки ж їм розпізнати в тобі українку?
на что не имеют права? не знать украинский? где это написано?3.Зараз права не мають, хоч говорять і є громадянами України.Просто через таку проблему в суд не варто йти.(не зачіпай ..... не буде смердіти)
обрати внимание, я уже в третий раз задаю одни и те же вопросы.
Ти така смішна, ну чисто як на аватарці.
-Я що тобі писала, що в мене проблема?
-Ти ж сама питала про свободівців, от я і написала вони.Відносно образ я їх нечула і про можливі( з мого погляду висказалась)
-Наразі в Конституції України державною мовою є українська і її повинні використовувати у діловеденні, а отже розуміти повинен кожен громадянин держави Україна.
если нет проблем, что ты имеешь против русского языка в качестве второго госа?
со свободовцами не общаюсь в реале, Бог миловал. ваша фарионша оскорбляет всех русскоязычных украинцев. цитату привести или знаешь, о чем речь?-Ти ж сама питала про свободівців, от я і написала вони.Відносно образ я їх нечула і про можливі( з мого погляду висказалась)
в конституции написано, что страна занимается развитием русского языка и языков всех нацменшинств.-Наразі в Конституції України державною мовою є українська і її повинні використовувати у діловеденні, а отже розуміти повинен кожен громадянин держави Україна.
так где закон о языковой повинности?
из филантропии рекомендую не искать
НЕТ такого закона
Слава українським українцям української України!
Социальные закладки