|
та не , це хлопцi в пейтбол грали посеред хрещатика , а клятi журналюги казалы шо це снайпериА на снимки попали фоторужья..
=================
после этого видео вообще не стоит обсуждать этого клоуна
Последний раз редактировалось DUO; 12.10.2011 в 14:55.
Да чего вы ко мне привязались, сидите себе.Вы меня даже в одном посте умным назвали. Мерси за комплеман.
Ответить тем же я вам, увы, не смогу, но предположу, что вы любящая жена и заботливая мать, а это уже весьма немало. Я сейчас абсолютно серьезно.
А ваша фанатичная любовь к Тимошенко - ваш маленький каприз и недостаток, на который имеет право каждая женщина.
А вот глумиться, как вы выразились, над Тимошенко вы мне помешать никак не можете. Так что терпите молча, стиснув зубы. И страшить и совестить меня не надо - это глупо.И глумится над Тимошенко не стоит, бумеранг вернет все на место.
А ваша кумирша в темнице. А коса на улице.![]()
Я уже писал раньше об этом, так меня заклевали, мол чего й то я за него так переживаю.
Последний раз редактировалось senbernar; 12.10.2011 в 15:08.
Не забудьте упомянуть ЧЬЕ фактически правительство было сформировано после выборов 2005.
Если уж говорить о наибольшей ответственности, то вину можно разделить лишь между Ющ и Тим. Заметьте также что переход Межигорья осуществлялся по свежеподписанному указу, а кто готовит подобные законодательные акты?
P.S. Если говорить о незаконности приватизации Межигорья, то надо говорить о том кто готовил и подписывал документацию, принимал указы, позволившие эту приватизацию провести.
Да и толку будет мало, поскольку фактов о том что приватизация проводилась с нарушением действовавшего тогда законодательства нет, а если были приняты "незаконные законы" (о как, у нас и такое бывает!), то вступает в силу норма "закон обратной силы не имеет".
P.P.S. К слову о "битой карте" - если Тимошенко посадили, то это не значит что ответственность за её делишки и их последствия, следует перекладывать на других. Можно лишь говорить об ответственности за ликвидацию последствий "работы Тимошенко".
Милайй Соломон кИзевич иди проспись! Если бы такое было, то ей эту статью точно пришили-бы.
А вообще ты обещал свалить отсюда в ветку Януковича и "гневно клеймить" его, но надолго тебя не хватило.
В той ветке ты только отметился, а потом "переполз" обратно, так что давай - ползи взад!
загнали себя в ловушку. и посадить стремно и выпустить теперь, значит подтвердить что дело было гнилое.
Воздух выдержит только тех кто верит в себя...
Вот золотые и мудрые слова, которые почему-то не всем понятны
Тут и копья в теме ломают, и грудью ложатся на рельсы ради людей, которым вообще насрать на всех борцов-форумчан, вместе взятых.
Той же Юле вообще насрать на всё, кроме пути достижения власти, т.е. относительно остальных людей её волнуют только показатели рейтинга в гонке за президентский пост. И остальным, уверен, тоже.
Взад сами себя....Без моего участия, если не затруднит.
Если есть силы, желание и немного мозгов - почитайте ранее. Я выкладывал результата экспертизы мерьканской фирмой, нанятой лично ВОНОЙ. Там есть цифирьки и буковки. Надеюсь, хватит мозгов понять?
На ветке Яныка пока пустовато. Нет синеглазок, не время еще. Но я там есть и буду, не переживайте.
А может таки начнете искать правду?
За то, "кто продал" тоже нужно Януковича судить, потому что по сути - он украл у государства Украина.
Я уже давал ссылку на это расследование, но если бы Вы умели читать до конца и внимательно, то не пропустили бы этого.Але повертаємося до "Межигір'я".
Фірма "Танталіт" отримала 129 гектарів у "Межигір'ї" після того, як начебто на вторинному ринку придбала майно державної резиденції.
Як уже багаторазово писалося, це була багатоходова комбінація. Вона почалася з того, що в 2007 році уряд Януковича включив "Межигір'я" до статутного капіталу національної компанії "Надра України", яка тут же через договір міни здійснила відчуження резиденції донецькій фірмі "МедІнвестТрейд".
Але "МедІнвестТрейд" відігравав роль лише буферної фірми. Вона продала "Межигір'я" фірмі "Танталіт", яка стала "добросовісним правонабувачем" і позбавилася юридичних проблем, що могли виникнути в зв'язку з загарбанням резиденції.
Оскільки "Танталіт" придбав лише майно резиденції "Межигір'я", то землю довелося орендувати. Але договір оренди... зник. Минулого року його вилучила слідча комісія Верховної Ради під керівництвом регіонала Миколи Джиги. Це було зроблено на випередження подій, адже уряд Тимошенко збирався через суд розірвати цю угоду.
І тільки нещодавно "Українська правда" отримала змогу познайомитися з першоджерелом - договором оренди 129 гектарів землі у "Межигір'ї".
Договір оренди, який "Танталіт" підписав з Вишгородською районною адміністрацією, датований 2 жовтня 2008 року та укладений на 49 років. Тобто до 2057 року, тобто коли Віктору Януковичу має виповнитися 107 років.
За договором оренди, річна орендна плата була встановлена в розмірі 12% від номінальної грошової оцінки ділянки.
вот еще доказательства
Не путайте грешное с праведным"коли Янукович вперше став
прем’єром у 2002 році, йому дали будинок номер 20 на території
резиденції "Межигір’я", що в селищі Нові Петрівці Вишгородського району
Київської області… "Межигір’я" за радянських часів перебувало на
балансі ЦК Компартії УРСР. У 1990 році було видано розпорядження, за
яким "Межигір’я" перейшло Раді міністрів Радянської України, щоб тут
створити заміську резиденцію для прийому іноземних делегацій. У часи
незалежності будинок номер 20 віднесли до державних резиденцій. (…)Не
встиг Янукович пробути три місяці перший раз прем’єром, як змінив
статус "Межигір’я" з "державної резиденції" на "державну дачу".
У
тексті публікації також йдеться про те, що "1 квітня 2003 року Янукович
через донецький благодійний фонд із пафосною назвою "Відродження
України" взяв в оренду будинок номер 20 і три гектари навколо нього. За
договором оренди, держава здала це майно із благородною метою – "для
здійснення орендарем заходів щодо сприяння реалізації загальнодержавних
і міжнародних програм, спрямованих на поліпшення соціально-економічного
становища"... Оренду було оформлено до 2051 року, коли Януковичу мав би
виповнитися 101 рік".
Річ у тому, що таку схему йому вдалося
пропрацювати шляхом призначених ним же осіб на відповідні посади. Так,
"Надра України" входять у сферу відповідальності Міністерства екології.
"І коли у 2006 році Янукович повернувся у крісло прем’єра, портфель
міністра екології отримав його близький товариш, начальник виборчого
штабу Василь Джарти. А той у свою чергу, ставши міністром екології,
пролобіював на посаду голови правління "Надра України" Едуарда
Ставицького, який поставив усі підписи, потрібні для виведення об’єктів
із державної власності", - зазначає видання.
Нагадаємо, в липні
2007 року уряд Януковича передав усю резиденцію "Межигір’я" до
статутного фонду компанії "Надра України", якою керував згаданий Едуард
Ставицький.
Вот тут и документы все прилагаются, как положено. Смотрите внимательно
Последний раз редактировалось senbernar; 12.10.2011 в 15:28.
Дык, это выбор КАЖДОГО. Я никого не агитирую ни за одного политика. Свой выбор я имею, как и ежедневную курочку. Вы тоже хотите на мой выбор? Купите себе курочку
Социальные закладки