| ||
Не трогайте Табачника - единственный приличный министр в кабмине!![]()
О том, что повысят мы знали еще до этих профсоюзных "акций протеста"
Азаров заробив оплески за "бєрі шинель - іді домой" Табачнику, але дав тому "ще термін"
24 Березня, 2011 - 14:04
Прем'єр Микола Азаров заявляє, що не буде захищати міністра освіти Дмитра Табачника, якщо той не виправить ситуацію у своїй галузі.
Табачника зіллють зовсім скоро. Максимум півроку. Якщо ні, то йому допоможуть піти.
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Табачник - це та фігура, якою регіони можуть пожертвувати не тільки в угоду ЗУ. Нелюбов до Табачника стала згальноукраїнським явищем. Навряд чи хтось в партії заступиться за нього. Колєсніков?)) Азаров тільки підтвердив мою думку. Зіллють одну "ідеологічну" фігуру, а другу - пов`язану з економічними та соціальними питаннями.
ПС: я не Глоба, це досить логічний хід. Хоча я думав, що це станеться раніше, а вони віришили відстрочити цей хід, затіявши цей фарс-показуху з Кучмою.
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Это передергивание и весьма сильное преувеличение. Не стоит организованные и во многом проплаченные протестные акции выдавать за общеукраинское явление. Да, кое-кто Табачника сильно не любит (и я понимаю, кто и за что), но они - далеко не вся Украина даже близко. Так что не следует выдавать желаемое за действительное.
Социальные закладки