|
Позвольте полюбопытствовать, за счет чего экономика Украины станет одной из самых мощных? (я правильно перевел, это не от слова "потуги"?)... Шо ж такого случится? Заводы заработают? Нефть найдут? Или заробитчане все деньги залпом домой переведут?
Позвольте узнать Ваш прогноз также относительно количества населения страны и средней продолжительности жизни...
жажду узнать Ваш возраст... уж очень пионерское мировоззрение
Я не червонец, чтобы всем нравиться
А мне кажется, что самый отъявленный борец за независимость Украины - это Ромко! Украина уже 17 лет независима, а до сих пор чьи-то происки мерещатся...
Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.
Как же не внимательно ты всё-же читаешь.
парабеллум:Але ж то як сильно потрібно вам вороги. Добре можу привести список .
Богдан Хмельницький - ляхи ,татари
Іван Виговський - росіяни (битва під Конотопом) 1659 рік
Іван Сірко - поляки,татари,турки
Іван Мазепа - росіяни
Іван Гонта - польська шляхта
Євген Коновалець - поляки
Ярослав Стецько - німці,поляки,росіяни,мадяри
Вячеслав Чорновіл - окупаційний радянський режим
Леонід Кравчук - один із "могильщиків" радянського союзу за що і увійшов в історію
Левко Лукяненко - окупаційний радянський режим
Василь Стус - окупаційний радянський режим
Тарас Шевченко - російська імперія
Ну вообще то враги приведены в правой колонке. Становится понятным, что ты не знаешь против чего боролись люди, означенные в левой колонке.
Голословное предполажение. Они всего лишь хотели обагатиться да и вообще они к политике никакого отношения не имеют.
Ха, ну с таким подходом можно какое угодно формирование бандой назвать, чем пропагандисты и пользовались в советское время. Это как разведчик и шпион, если он за нас шпионит, то разветчик, если против, то шпион.
Последний раз редактировалось RaverOleg; 17.05.2008 в 10:03.
Все понятно....
предполажение
разветчик
дилетант и пионер.... наслушавшийся швондеровской идеологии.
Я не червонец, чтобы всем нравиться
Будь-ласка . За рахунок величезних зимельних ресурсів які по своїй якості є одними з найкращих у світі . Сам Бог нам велів стати провідною аграрною країною . За рахунок зручного розташування ресурсів залізної руди,вугілля в тому числі високоякісного коксівного ми можем посісти одне з чільних місць в Європі у важкій промисловості .Є в україні і рідкозимельні рисурси такі як марганець, титанові руди, золото, уран.
І нафта з газом у нас є на шельфі чорного і азовського морів. Зараз видобуток їх є економічно високозатратним однак через років 15-25 коли ціни підскочуть до захмарних висот на ці ресурси ,цей видуботок буде цілком економічно рентабельним .
Найголовніше. Щоб запрацювали усі ці природні багатства потрібно нам визначитись з новою українською національною ідеєю що згуртує націю ,дасть її сили і наснагу до розбудови єдиної соборної незалежної України . Я переконаний що таке визначення прийде у найблищі роки .
Ми Українці ! Єдина нація ,єдиний народ ! Слава Україні !
Социальные закладки