Тема: Вместе мы сила !Создание альтернативного управления города

Ответить в теме
Страница 3 из 5 ПерваяПервая 1 2 3 4 5 ПоследняяПоследняя
Показано с 41 по 60 из 83
  1. Вверх #41
    User banned
    Цитата Сообщение от Pablo Escobar Посмотреть сообщение
    Да все тут зрозуміло: це такий собі прояв ксенофобії. А з ксенофобами ми не зможемо побудувати квітуче місто та державу. Треба бути толернатнішими, але лише там, де це потрібно.
    Хоча.....щодо аватари....дійсно вона якась дивна....А кого це взагаллі на неї зображено?

2. Вверх #42
    Новичок Аватар для SilverFlash
    Цитата Сообщение от Desdichado Посмотреть сообщение
    Розумію Ваші почуття, але ж і Ви, будь ласка, спробуйте зрозуміти і мене. В мене батько - росіянин за походженням, мама - українка із Заходу. Що ж мені робити, якщо моя свідомість - це переплетіння двох подібних, але й дещо відмінних одна від одної культур?? Мені подобається українська мова, мені легше розмовляти українською, і, вважаю, саме цей останній факт може стати фінальним аргументом, бо коли я висловлююсь українською мовою, мене краще розуміють навіть ті люди, у кого рідна мова - російська.
    У нас в стране демократия и свобода выбора)))Так что дело Ваше,возражать не буду .

3. Вверх #43
    И так НАРОД !Кроме дисскусий и критики,хочу услыщать ваше мнение по данному вопросу !А так же жду ваших вопросов и конструктивных предложений .

4. Вверх #44
    User banned
    Цитата Сообщение от SilverFlash Посмотреть сообщение
    И так НАРОД !Кроме дисскусий и критики,хочу услыщать ваше мнение по данному вопросу !А так же жду ваших вопросов и конструктивных предложений .
    Мене в першу голову цікавить спосіб, у який буде визначено лідера руху. Але й дуже важливим, імхо, є питання: як багото (чи не дуже багато на початку) людей, не знайомих один з одним взагаллі, зможуть щось зробити у головному напрямку??? Як проводити ....відбір людей, адже легко може статися так, що новий рух буде знищений на корню із середини, завдяки засланим провокаторам..

5. Вверх #45
    User banned Аватар для Rozik
    Маю дійсне бажання бути заступником кривавого диктатора Одеської губернії в стані Созу Незалежних Сполучених Штатів Мексікі та Зімбабве .
    Моє політичне кредо: "Завжди!"
    Вмію красти не тільки руками але й ногами, ротом, вухами. Вмію не красти, але не можу стриматися.
    Принципово аполітичний.
    Я найкращий, совсім інший на відміну від..., порядливий, принциповий, зголоднілий, ненажерливий, за росіян, проти москалів, ненавиджу расизм і негрів.
    Обрізаний православний вудуіст .
    "Світу - мир! Одесі - цукор!"

6. Вверх #46
    СуперПабло
    Alfa-самец
    Спочатку потрібно визначитися з цілями та задачами. Які в нас цілі? Звісно, дешева колбаса - це не ціль (але теж непогано). "Щоб усім було добре" - ціль, але утопічна: всім добре бути не може, адже декому, коли всім добре - погано. Тож чекаю на визначення.
    Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».

7. Вверх #47
    СуперПабло
    Alfa-самец
    Цитата Сообщение от Rozik Посмотреть сообщение
    Маю дійсне бажання бути заступником кривавого диктатора Одеської губернії в стані Созу Незалежних Сполучених Штатів Мексікі та Зімбабве .
    Вмію красти не тільки руками але й ногами, ротом, вухами. Вмію не красти, але не можу стриматися.
    Принципово аполітичний.
    Я найкращий, совсім інший на відміну від..., порядливий, принциповий, зголоднілий, ненажерливий, за росіян, проти москалів, ненавиджу расизм і негрів.
    Як вам посада міністра пропаганди?
    Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».

8. Вверх #48
    User banned Аватар для Rozik
    Як вам посада міністра пропаганди?
    Ні.
    Хочу пити кров християнських младенців

9. Вверх #49
    Лидером ,пусть даже путем голосования могу быть и я !Тк как именно я *заварил всю эту кашу*)))Другой вопрос что нам нужен оратор,поддержка СМИ и желательно люди разбирающиеся в политтехнологии и юридических аспектах данного вопроса !Вот для этого то и нужна организованность !Каждый вложит лепту в данном вопросе и будет толк !А по одиночке ни кто никогда и ничего не решит !Пусть даже он будет *семь пядей во лбу*.Как говориться-один в поле-не воин !

10. Вверх #50
    Цитата Сообщение от Rozik Посмотреть сообщение
    Принципово аполітичний.
    Прошу клоунов покинуть данный топик !Для подобного контингета существуют специализированные ресурсы в Сети !!!

11. Вверх #51
    User banned
    Спочатку потрібно визначитися з цілями та задачами. Які в нас цілі? Звісно, дешева колбаса - це не ціль (але теж непогано). "Щоб усім було добре" - ціль, але утопічна: всім добре бути не може, адже декому, коли всім добре - погано. Тож чекаю на визначення.
    Оце - в саме яблучко! Цілі, братці, цілі у вас які??? Не буде цілі - буде топтання на місці і демагогія!

П.С. Міністр пропаганди вже може приступати до виконання обов язків, але не тут, а у Парламенті. Серйозніше, панове, будьласка!

12. Вверх #52
    User banned
    Лидером ,пусть даже путем голосования могу быть и я !Тк как именно я *заварил всю эту кашу*)))Другой вопрос что нам нужен оратор,поддержка СМИ и желательно люди разбирающиеся в политтехнологии и юридических аспектах данного вопроса !Вот для этого то и нужна организованность !Каждый вложит лепту в данном вопросе и будет толк !А по одиночке ни кто никогда и ничего не решит !Пусть даже он будет *семь пядей во лбу*.Как говориться-один в поле-не воин !
    Вибачайте, але це якось по-дитячому: "лідером можу бути я!". Раджу спочатку визначитись, чи Ви тільки взмозі бути лідером, чи Ви бажаєте цього і розумієте, який це виклик для звичайної людини, яке це випробування і який це тяжкий труд?

Тобто на мій погляд, Вам потрібно визначитись із відповідью на гамлетовське "Купатись чи - не купатись?"
    Последний раз редактировалось Desdichado; 24.08.2009 в 15:47.

13. Вверх #53
    User banned
    Да все тут зрозуміло: це такий собі прояв ксенофобії. А з ксенофобами ми не зможемо побудувати квітуче місто та державу. Треба бути толернатнішими, але лише там, де це потрібно.
    ни чего вы здесь будувати не будите
    пишите письма...

14. Вверх #54
    СуперПабло
    Alfa-самец
    Прошу клоунов покинуть данный топик !Для подобного контингета существуют специализированные ресурсы в Сети !!!
    До речі, Ви даремно ображаєте людину, називаючи її блазнем. На відміну від Вас, шановний, користувач Rozik чітко сформулював цілі. Інше питання, чи є ці цілі сумісними з моїм та Вашим світосприйняттям, але ж вони є.

15. Вверх #55
    СуперПабло
    Alfa-самец
    Цитата Сообщение от Makso Посмотреть сообщение
    ни чего вы здесь будувати не будите
    пишите письма...
    Шановний, навіщо лаятися? Ми ще можемо з Вами дійти згоди.

16. Вверх #56
    Цитата Сообщение от Desdichado Посмотреть сообщение
    Оце - в саме яблучко! Цілі, братці, цілі у вас які??? Не буде цілі - буде топтання на місці і демагогія!

П.С. Міністр пропаганди вже може приступати до виконання обов язків, але не тут, а у Парламенті. Серйозніше, панове, будьласка!
    Наша цель на данном этапе !Создание организации из ряда людей для входа в городской совет как оной политической власти !В этом процессе нам понадобятся люди разных знаний и профессий !где каждый сможет помочь и делом и советом !Цель-вход в горсовет как полит движение !

17. Вверх #57
    СуперПабло
    Alfa-самец
    Наша цель на данном этапе !Создание организации из ряда людей для входа в городской совет как оной политической власти !В этом процессе нам понадобятся люди разных знаний и профессий !где каждый сможет помочь и делом и советом !Цель-вход в горсовет как полит движение !
    Не розумію. Ціль - це потрапляння у міськраду? Мені завжди здавалося, що це - лише одна з задач, яку необхідно виконати для досягнення якоїсь мети. А якщо у вас самоціль - потрапляння до міськради, то пробачте - у нас з Вами інші шляхи.

18. Вверх #58
    User banned
    Але ж це не є ціллю. Це можна назвати засобом досягнення цілі. Я маю на увазі - вхід до міськради. А яка ціль??? Що ви хочете зробити для цієї країни?? Щоб відповісти не це питання, вважаю, треба мати хоча б базові знання в економіці, юриспруденції, політології...Чи володієте Ви таким багажом?

!!! Так що б Ви відповили на гамлетовське: "Купатись чи не купатись?"

19. Вверх #59
    Не розумію. Ціль - це потрапляння у міськраду? Мені завжди здавалося, що це - лише одна з задач, яку необхідно виконати для досягнення якоїсь мети. А якщо у вас самоціль - потрапляння до міськради, то пробачте - у нас з Вами інші шляхи.
    Я сказал ,что это первоначальная цель ,достижение которой позволит нам закрепиться на пути к общей цели !Создание нового правительства и изменения жизни города и страны в лучшую сторону

20. Вверх #60
    СуперПабло
    Alfa-самец
    Я сказал ,что это первоначальная цель ,достижение которой позволит нам закрепиться на пути к общей цели !Создание нового правительства и изменения жизни города и страны в лучшую сторону
    Добре, я зрозумів. Але Ви дещо не розумієте термінологіі. Ціль - вона єдина: покращити життя міста та держави на краще. Те, що для того потрібно зробити - це задачі (їх може бути декілька). Те, що Ви плануєте для цього використати - це ресурси. Але... проїхали.
    Мене цікавить ще дешо: яке Ваше бачення кращого життя?

Ответить в теме
Страница 3 из 5 ПерваяПервая 1 2 3 4 5 ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права