|
Стривай голуб сизий, ось твоя теза цитую:
Тож доведи це твердження. Аргументовано обґрунтуй на прикладі з першоджерела (інтерв'ю, чи офіційна заява), якщо звісно це не твоя фантазія і ти впевнений, що він дійсно про таке казав, що він нібито "соціал-націоналіст".а Тягныбок утверждает обратное.
Тож слідкуй спочатку за тим, який словесний оберт ти використовуєш, коли мені пишеш і не буде таких речей у відповідь.Шо ж Вы всё время на лай-то срываетесь?
Последний раз редактировалось Shamrock; 17.12.2012 в 23:52.
Только ДЕГЕНЕРАТЫ могут голосовать за фашистов из во"свобода" скандировавших подобное гавно
Последний раз редактировалось Гудвин; 17.12.2012 в 23:54.
Да, это не Рио-де-Жанейро!
Оф. сайт устроит? Полагаю, что да.
http://www.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/019904/Андрій Іллєнко: Соціал-націоналізм і революція
2 березня 2011
Політичні перемоги "Свободи" та стрімке зростання популярності ідей соціального націоналізму викликають у панівної лжееліти істеричний страх. І це цілком логічно – адже вони знають, яких людей та яких ідей їм варто боятися.
Вполне однозначно, как на мой взгляд.
Соціальний та національний аспект ідеології соціал-націоналізму логічно та гармонійно доповнюють одне одного. Якщо сказати коротко, то національне – це мета, а соціальне – шлях до мети. Тобто саме національне почуття штовхає нас до ідеї соціальної справедливості, саме в ім'я та заради нації її варто здійснити.
Ця позиція повністю продовжує ідеологічну лінію українських націоналістів минулого:
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
а я - о партии в целом.
поможет. Не так много людей серьезно вникают в политику и историюИмхо, смягчение риторики не поможет.
. Заткните сейчас рты основным радикалам от "свободы", большинство уже через месяц будут думать что основная цель этой партии - дать всем по палке колбасы.
они понимают обратное. Я где-то встречал вопрос почему газета "свободы" недостаточно радикальна и в полной мере не отражает идеологию этой партии, и ответ - потому что газета распространяется не только на ЗУ.И, думаю, в снпу-свободе это многие понимают.
кой-какая... Но я это приберегу для... другого случая.А шо, есть информация? ))
Собственно даже тех сканов со словами что устав партии "свобода" пишется для минюста, а в "программе защиты украинцев много недосказано", достаточно. Тем более что это слова нерядового члена.
Я хотів би Вас підтримати, стосовно термінів "соц" або "нац". Всім відома назва партії Леніна РСДРП,яка дуже співзвучна, відомій NSDAP(Націонал-соціалістична робоча партія німеччини), але це зовсім не є ознакою якоїсь тотожності ідеологій. Хоча необхідно відзначити деякі схожі принципи тоталітаризму. У 1935-му році(13 вересня), доктор Геббельс виголовив на партійному зібранні відомі тези проти статті англійського журналіста, під назвою "«Дві диктатури», де довів принципові розбіжності між коммунізном та націонал-соціалізмом. Намагання прив'язати ідеологічно назву партії до принципово різних ідеологічних засад, керуючись тільки схожістю їх назв, є невігластво і блюзнірство. Ба більше.. Людина, яка це проголошує,взагалі не володіє темою, як такою. Тому сперечатися з нею не продуктивно і не принципово. Облиште це і не переймайтеся. Воно того не варто.
Последний раз редактировалось bobbob; 18.12.2012 в 00:02.
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Нагадаю шановному товариству, що Соціал-Національну партію України, з 1991 до 2004 року очолював пан Ярослав Андрушків.
Олега Тягнибока, до речі, обрали головою вже ВО Свободи, а не СНПУ, тільки після об’єднання активістів націоналістичних громадських організацій "Варта Руху", "Студентське Братство", ОУМ "Спадщина", "Українські Ветерани Афганістану".
[/QUOTE]Показать скрытый текст
Оффа разве в социал-националистической партии состоят (я даже не говорю - возглавляют) члены других взглядов? Это просто по логике вещей, даже без ссылкок, которые Вам уже привели.ось твоя теза цитую:
Тож доведи це твердження. Аргументовано обґрунтуй на прикладі з першоджерела (інтерв'ю, чи офіційна заява), якщо звісно це не твоя фантазія і ти впевнений, що він дійсно про таке казав, що він нібито "соціал-націоналіст".
Тож слідкуй спочатку за тим, який словесний оберт ти використовуєш, коли мені пишеш і не буде таких речей у відповідь.Показать скрытый текст
Офф
Хіба Іллєнко - це Тягнибок? Звісно ж що ні. Тим більш в роки СНПУ він ще у школі навчався...![]()
Що стосується приведеного, то я вважаю, що це особиста думка молодого політика, а не ідеологічна позиція всієї партії. Коментувати її не буду.
Спростить про це краще самого Андрія. Він є у всіх соц. мережах. Він вам надасть чітку відповідь стосовно цього. Вважаю, що це буде коректно.
Последний раз редактировалось Shamrock; 18.12.2012 в 00:35.
И когда я Вас оговорила? Вы не помните, что Вы писали в соседней ветке? Так Гринок меня опередила. Я хотела услышать от Вас, относятся ли заявления ваших пламенных сторонников в отношении уничтожения опред. нации к нацистским действиям, но Вы красиво отмахнулись от этого вопроса.
Только что закончилась передача у А. Куликова, где последним выступал Михальчишин. И вопросы ему задавали такие же как и мы Вам. Завтра, я думаю, Вертеп быстро выложит нарезки с этой передачи. Так же хочу понять,что значит не уважать титульную нацию. Я впервые с таким сталкиваюсь.Можно не уважать людей за определенные поступки, но что означает не уважать представителей титульной нации,я не понимаю. Я постоянно от ваших ярых сторонников слышу "это их земля, вы здесь гости" и т.д.и т.п.Ваш форумный друг Арканум уже определил какими именами мы имеем ПРАВО называть детей, какими нет. Я очень хочу услышать конкретные ответы на мои вопросы. И очень прошу Вас, без злости.
Простите, но это невозможно.
Я достаточно терпим в общении, но не до такой степени.Спростить про це краще самого Андрія.
Вы пропустили массу интересного - в частности, теоретические труды этого гопнэга. Очень даже шустро он там ссылается на Геббельса и т.п.
Полистайте, получите массу лулзов.
Заметьте, он единственный (!) дважды (!) прошел в Зраду от СНПУ.
Вы верите в чудеса? Я - нет.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Социальные закладки