Тема: Партия "Свобода" и Тягнибок

Ответить в теме
Страница 2825 из 4515 ПерваяПервая ... 1825 2325 2725 2775 2815 2823 2824 2825 2826 2827 2835 2875 2925 3325 3825 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 56,481 по 56,500 из 90292
  1. Вверх #56481
    Политический аналитик
    Цитата Сообщение от Shamrock Посмотреть сообщение
    Ще один кулуарний коментатор?
    Цитата Сообщение от RаntаN Посмотреть сообщение
    Шо ж Вы всё время на лай-то срываетесь?
    Взрослые же люди вроде, оба.
    Что, спокойно нельзя?
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

2. Вверх #56482
    User banned
    Цитата Сообщение от RаntаN Посмотреть сообщение
    а разве было интервью со словами о смене идеологии?
    Стривай голуб сизий, ось твоя теза цитую:
    а Тягныбок утверждает обратное.
    Тож доведи це твердження. Аргументовано обґрунтуй на прикладі з першоджерела (інтерв'ю, чи офіційна заява), якщо звісно це не твоя фантазія і ти впевнений, що він дійсно про таке казав, що він нібито "соціал-націоналіст".
    Шо ж Вы всё время на лай-то срываетесь?
    Тож слідкуй спочатку за тим, який словесний оберт ти використовуєш, коли мені пишеш і не буде таких речей у відповідь.
    Последний раз редактировалось Shamrock; 17.12.2012 в 23:52.

3. Вверх #56483
    Не покидает форум Аватар для Гудвин
    Только ДЕГЕНЕРАТЫ могут голосовать за фашистов из во"свобода" скандировавших подобное гавно

Последний раз редактировалось Гудвин; 17.12.2012 в 23:54.
    Да, это не Рио-де-Жанейро!

4. Вверх #56484
    Политический аналитик
    Тож доведи це твердження. Аргументовано обґрунтуй на прикладі з першоджерела
    Оф. сайт устроит? Полагаю, что да.

Андрій Іллєнко: Соціал-націоналізм і революція
    2 березня 2011

Політичні перемоги "Свободи" та стрімке зростання популярності ідей соціального націоналізму викликають у панівної лжееліти істеричний страх. І це цілком логічно – адже вони знають, яких людей та яких ідей їм варто боятися.
    http://www.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/019904/

Вполне однозначно, как на мой взгляд.

Соціальний та національний аспект ідеології соціал-націоналізму логічно та гармонійно доповнюють одне одного. Якщо сказати коротко, то національне – це мета, а соціальне – шлях до мети. Тобто саме національне почуття штовхає нас до ідеї соціальної справедливості, саме в ім'я та заради нації її варто здійснити.
    Ця позиція повністю продовжує ідеологічну лінію українських націоналістів минулого:
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

5. Вверх #56485
    User banned
    Цитата Сообщение от Sklif Посмотреть сообщение
    Я говорил о тех разногласиях, которые фактически развалили луганский осередок и добивают сумской.
    Это, впрочем, долгая тема.
    а я - о партии в целом.
    Имхо, смягчение риторики не поможет.
    поможет. Не так много людей серьезно вникают в политику и историю
    . Заткните сейчас рты основным радикалам от "свободы", большинство уже через месяц будут думать что основная цель этой партии - дать всем по палке колбасы.
    И, думаю, в снпу-свободе это многие понимают.
    они понимают обратное. Я где-то встречал вопрос почему газета "свободы" недостаточно радикальна и в полной мере не отражает идеологию этой партии, и ответ - потому что газета распространяется не только на ЗУ.
    А шо, есть информация? ))
    кой-какая... Но я это приберегу для... другого случая.
    Собственно даже тех сканов со словами что устав партии "свобода" пишется для минюста, а в "программе защиты украинцев много недосказано", достаточно. Тем более что это слова нерядового члена.

6. Вверх #56486
    User banned
    Оф. сайт устроит? Полагаю, что да.

http://www.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/019904/

Вполне однозначно, как на мой взгляд.
    Почекай, поки що мова йде про Тягнибока і його нібито твердження, про яке заїкнувся і тепер мовчить, як партизан, пан Rantan.
    Потім дійдемо і до Іллєнка.

7. Вверх #56487
    Не покидает форум Аватар для bobbob
      Показать скрытый текст
    офф
    Я хотів би Вас підтримати, стосовно термінів "соц" або "нац". Всім відома назва партії Леніна РСДРП,яка дуже співзвучна, відомій NSDAP(Націонал-соціалістична робоча партія німеччини), але це зовсім не є ознакою якоїсь тотожності ідеологій. Хоча необхідно відзначити деякі схожі принципи тоталітаризму. У 1935-му році(13 вересня), доктор Геббельс виголовив на партійному зібранні відомі тези проти статті англійського журналіста, під назвою "«Дві диктатури», де довів принципові розбіжності між коммунізном та націонал-соціалізмом. Намагання прив'язати ідеологічно назву партії до принципово різних ідеологічних засад, керуючись тільки схожістю їх назв, є невігластво і блюзнірство. Ба більше.. Людина, яка це проголошує,взагалі не володіє темою, як такою. Тому сперечатися з нею не продуктивно і не принципово. Облиште це і не переймайтеся. Воно того не варто.
    Последний раз редактировалось bobbob; 18.12.2012 в 00:02.
    Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.

8. Вверх #56488
    Политический аналитик
    Почекай, поки що мова йде про Тягнибока і його нібито твердження, про яке знає і мовчить пан Rantan.
    Потім дійдемо і до Іллєнка.
    А какая разница?
    Это оф. сайт, отражающий официальную политику партии и ее лидеров.

9. Вверх #56489
    User banned
    Нагадаю шановному товариству, що Соціал-Національну партію України, з 1991 до 2004 року очолював пан Ярослав Андрушків.
    Олега Тягнибока, до речі, обрали головою вже ВО Свободи, а не СНПУ, тільки після об’єднання активістів націоналістичних громадських організацій "Варта Руху", "Студентське Братство", ОУМ "Спадщина", "Українські Ветерани Афганістану".

10. Вверх #56490
    Политический аналитик
    Цитата Сообщение от bobbob Посмотреть сообщение
    У 1935-му році(13 вересня), доктор Геббельс виголовив на партійному зібранні відомі тезиси проти статті англійського журналіста, під назвою "«Дві диктатури», де довів принципові розбіжності між коммунізном та націонал-соціалізмом.
    bobbob, вот Вы ни разу с Геббельсом не палитесь ) не отбирайте корм у Михальчишина, это его корова и он ее доит.

11. Вверх #56491
    Политический аналитик
    Нагадаю шановному товариству, що Соціал-Національну партію України, з 1991 до 2004 року очолював пан Ярослав Андрушків.
    Олега Тягнибока, до речі, обрали головою вже ВО Свободи, а не СНПУ, тільки після об’єднання активістів націоналістичних громадських організацій "Варта Руху", "Студентське Братство", ОУМ "Спадщина", "Українські Ветерани Афганістану".
    Товариство в курсе.
    Товариство также в курсе, что в 1998 и 2002 годах г-н Тягныбок становился депутатом Верховной Зрады, будучи функционером СНПУ.

12. Вверх #56492
    User banned
    Стривай голуб сизий
    [/QUOTE]
      Показать скрытый текст
    Офф
    ось твоя теза цитую:

Тож доведи це твердження. Аргументовано обґрунтуй на прикладі з першоджерела (інтерв'ю, чи офіційна заява), якщо звісно це не твоя фантазія і ти впевнений, що він дійсно про таке казав, що він нібито "соціал-націоналіст".
    а разве в социал-националистической партии состоят (я даже не говорю - возглавляют) члены других взглядов? Это просто по логике вещей, даже без ссылкок, которые Вам уже привели.

Тож слідкуй спочатку за тим, який словесний оберт ти використовуєш, коли мені пишеш і не буде таких речей у відповідь.
      Показать скрытый текст
    Офф

13. Вверх #56493
    User banned
    А какая разница?
    Это оф. сайт, отражающий официальную политику партии и ее лидеров.
    Хіба Іллєнко - це Тягнибок? Звісно ж що ні. Тим більш в роки СНПУ він ще у школі навчався...
    Що стосується приведеного, то я вважаю, що це особиста думка молодого політика, а не ідеологічна позиція всієї партії. Коментувати її не буду.
    Спростить про це краще самого Андрія. Він є у всіх соц. мережах. Він вам надасть чітку відповідь стосовно цього. Вважаю, що це буде коректно.
    Последний раз редактировалось Shamrock; 18.12.2012 в 00:35.

14. Вверх #56494
    Не покидает форум Аватар для bobbob
    bobbob, вот Вы ни разу с Геббельсом не палитесь ) не отбирайте корм у Михальчишина, это его корова и он ее доит.
    Как-то не доводилось слышать у Михальчишина геббельсовские тезисы( может пропустил что-то), да и не уверен, что он вообще их читал когда нибудь=)
    Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.

15. Вверх #56495
    User banned
    .Товариство также в курсе, что в 1998 и 2002 годах г-н Тягныбок становился депутатом Верховной Зрады, будучи функционером СНПУ.
    Це так, але на той час він не був ідеологічним лідером, або засновником СНПУ, лише партійним діячем, якого громада (політрада) висунула у депутати як свого представника.
    Последний раз редактировалось Shamrock; 18.12.2012 в 00:17.

16. Вверх #56496
    User banned
    Цитата Сообщение от Vertep Посмотреть сообщение
    Коли вона доросте до прем’єр міністра, може й газ буде для нас дешевшим)))))))
    Угу, думаю, его вообще не будет тогда.

17. Вверх #56497
    User banned
    По-друге, я запросив відповідь і до речі не в вас, бо конкретний наклеп на мою адресу щодо якихось нібито нав'язувань, виходив з боку користувача Soital.
    И когда я Вас оговорила? Вы не помните, что Вы писали в соседней ветке? Так Гринок меня опередила. Я хотела услышать от Вас, относятся ли заявления ваших пламенных сторонников в отношении уничтожения опред. нации к нацистским действиям, но Вы красиво отмахнулись от этого вопроса.
    Только что закончилась передача у А. Куликова, где последним выступал Михальчишин. И вопросы ему задавали такие же как и мы Вам. Завтра, я думаю, Вертеп быстро выложит нарезки с этой передачи. Так же хочу понять,что значит не уважать титульную нацию. Я впервые с таким сталкиваюсь.Можно не уважать людей за определенные поступки, но что означает не уважать представителей титульной нации,я не понимаю. Я постоянно от ваших ярых сторонников слышу "это их земля, вы здесь гости" и т.д.и т.п.Ваш форумный друг Арканум уже определил какими именами мы имеем ПРАВО называть детей, какими нет. Я очень хочу услышать конкретные ответы на мои вопросы. И очень прошу Вас, без злости.

18. Вверх #56498
    User banned
    Как-то не доводилось слышать у Михальчишина геббельсовские тезисы( может пропустил что-то), да и не уверен, что он вообще их читал когда нибудь=)
    Если я правильно поняла из его ответа на передаче у Куликова, то читал.

19. Вверх #56499
    Политический аналитик
    Що стосується приведеного, то я вважаю, що це особиста думка молодого політика, а не ідеологічна позиція всієї партії.
    Простите, но это невозможно.
    Спростить про це краще самого Андрія.
    Я достаточно терпим в общении, но не до такой степени.
    Вы пропустили массу интересного - в частности, теоретические труды этого гопнэга. Очень даже шустро он там ссылается на Геббельса и т.п.
    Полистайте, получите массу лулзов.
    Це так, але на той час він не був ідеологічним лідером, або засновником СНПУ, лише партійним діячем, якого громада (політрада) висунула у депутати як свого представника.
    Заметьте, он единственный (!) дважды (!) прошел в Зраду от СНПУ.
    Вы верите в чудеса? Я - нет.

20. Вверх #56500
    User banned
    Цитата Сообщение от alinaz8 Посмотреть сообщение
    батько Іллєнка - свободівця відомий кінореживер і оператор

Іллєнко усього 24 роки... А потенціал величезний... так тримається на політичних програмах...вчора на пятому каналі Присяжнюка молодого комуняку (до речі сина міністра Присяжнюка) присадив добре "Це якийсь маразм з комуністами. Цей маразм треба припинити саме зараз... Комуністи торочать про олігархічну владу і кричать про владу, яка оббирає людей і зразу ж голосують за Азарова"
    Да, гений просто, светоч и алмаз (женских глаз). И не надоест же всяким дерьмом восхищаться. Видать, больше некем, окружение соответствует. Вот и нужны кумиры. В лице таких вот молодых мордоворотов.

Ответить в теме
Страница 2825 из 4515 ПерваяПервая ... 1825 2325 2725 2775 2815 2823 2824 2825 2826 2827 2835 2875 2925 3325 3825 ... ПоследняяПоследняя