|
Почекай, я зрозумів твою думку, але Ющенко (демократ), не мав тоді і не має нічого спільного зі націоналістично ідеологічною Свободою зараз, це по-перше, по-друге, Бадера є герой України і це цілком логічно, що на той час проукраїнські політики і сама влада визнала на офіційному рівні його (і взагалі ОУН-УПА) в цьому статусу, бо це насправді так і є. По-третє, деякі, хто був з Ющенко тоді і зараз так само опинилися в опозиції в тому ж Ударі чи Батьківщині, покинувши запроданця і його партію, які здали країну регіонам, вже не можуть бути запроданцями апріорі, бо вони як раз і показали свої патріотичні дії, коли приєднались до вище значених політичних партій.
Цікаво, що там пробігало, поділишся чуткою?
Тобто це такий жаргон від опонентів щодо українських націоналістів... Зрозумів."Нацики" сокращение от "националист", не нацист, кстати.
Насправді вважаєш, що то були справжні націоналісти? Я тебе розчарую, ні, це пристосуванці, які під гаслами нажерлися. Свобода це зовсім інше, тому й стільки шуму та істерій навколо Свободи.Так короче и отображает их беззубость и неспособность чем бы то ни было управлять, что и показало правление оранжей, где нациков было много.
Тож я на жаль так і не почув, як це питання стосовно шельфу пов'язане зі Свободою.Шельф только эпизод. Сюда надо добавить кризис, танцы на костях.
Криза - це було глобальне явище, не тільки в Україні, до речі яке досі ще не завершилося. А те, що при уряді Тимошенко, під час тієї ж кризи, золото-валютний запас України збагатився, а за останні 2,5 роки уряду Азарова зменшився в рази, то напевно ти забув. Про які "танцы на костях" ти пишеш, мені теж не зрозуміло.
Да, все понятно.
Ваши "герои" - это герои ЗУ. Но не всей Украины. Ющенко и его нацики спровоцировали грандиозный скандал назначением "героев".
Если он не нацик, значит нацист, что гораздо хуже.
Кризис значительно усугубился местными вследствии валютной аферы 2008 годов и неспособностью Юлег с ним справится. В результате Украина пострадала едва ли не больше всех в мире.
"Танцы на костях" - объявление голодомора геноцидом, что является жестоким враньем. Голод тогда косил Украину, Россию и Казахстан и в паспорта не заглядывал. И нацикам нет прощения из-за танцев на могилах.
В то время "свобода" была небольшой маргинальной организацией, стоявшей на крайне правом фланге, и тогда считавшейся нацистсткой. Да, нацисты не причастны к предательству, совершенному нациками. Но вы их приютили, то есть разделили ответственность за их злодеяния.
На вашем месте я бы оставил Россию и прочих в покое. Надо заниматься экономикой, созданием рабочих мест, приведения государства в порядок, приструнением коррупции. Но вы этого делать не умеете, ибо у вас смещены приоритеты. Если что, Россия виновата. Надоело слушать этот бред.
И еще. Оставьте национальное многобразие Украины в покое. Если вы будете лепить "справжнього українця", то вы вызовете большую ненависть к себе. Вам это надо? Все равно большая часть Украины это не ЗУ. Там другие обычаи и порядки. Научитесь уважать их и тогда все будет ок. Начните с себя и не затыкайте рот тем депутатам, которые говорят по русски. Законы все равно пишутся на госязыке, вам не все равно?
Последний раз редактировалось George_S; 15.12.2012 в 17:22.
я перекрашусь!...научусь жить как холоп)))пшехов панами признаю))) немцев хозяевами)))) буду предавать и своих и чужих)))) запишусь в тир))буду стрелять по кокошникам))))) и это дурниной орать.... Москали лохи всех на Гиляку!....))))) чо думаешь не прокатит?))) суржик выучу)))))))))))))))))))))))))
Та що ви таке кажете пане?
Вже починайте герої, інтернет-воїни...вернём вас полякам..........))
Цікавий пасаж. Сам вигадав, чи хто допомагає?распоясались без панского кнута.........
Ту, коли Великий князь Київський Святослав вирізав хазарський каганат? Я згоден!восстановим историческую справедливость.
Тільки ось дивись голуб сизий, щоб тебе потім на батьківщину (в орду залеську) після цього повернули цілим, а не по частинам.Там тебе быстро объяснят, где твой дом.![]()
Социальные закладки