Тема: Выбираем нового президента. КТО?

Ответить в теме
Страница 26 из 290 ПерваяПервая ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 501 по 520 из 5798
  1. Вверх #501
    Живёт на форуме Аватар для ~mariner~

2. Вверх #502
    Не покидает форум Аватар для Akoma
    Цитата Сообщение от ~mariner~ Посмотреть сообщение
    наши майбутни прэзиденты:

Нажмите на изображение для увеличения
Название: photo_48072.jpg
Просмотров: 14
Размер:	120.7 Кб
ID:	7953517
    Πες μου, σε παρακαλω,...

3. Вверх #503
    Живёт на форуме
    Главного врага Юлии Тимошенко, некоего Фирташа ждет в США 20 лет тюрьмы и конфискация имущества за экономические махинации. Пацан недооценил уровень цивилизации на Западе.
    Скажи мне, кто твой враг, и я скажу кто ты!... Это информация к размышлению для тех, у кого в голове засела "юлька-воровка".

4. Вверх #504
    Не покидает форум Аватар для zarema
    Ну не дебил. Еще один,котрого гнать надо подальше.

Симоненко пытался убедить депутатов Европарламента, что в Украине – фашизм

http://nbnews.com.ua/ru/news/117531/

5. Вверх #505
    Цитата Сообщение от Савелич Посмотреть сообщение
    Главного врага Юлии Тимошенко, некоего Фирташа ждет в США 20 лет тюрьмы и конфискация имущества за экономические махинации. Пацан недооценил уровень цивилизации на Западе.
    Скажи мне, кто твой враг, и я скажу кто ты!... Это информация к размышлению для тех, у кого в голове засела "юлька-воровка".
    Главный ДРУГ Тимошенницы Лазаренко отсидел в штатах 8 лет и ждет экстрадиции на Украину.
    Кыця уже накрыла поляну и с нетерпением ждет встречи...
    Πες μου, σε παρακαλω,...

6. Вверх #506
    Живёт на форуме
    Цитата Сообщение от Akoma Посмотреть сообщение
    Главный ДРУГ Тимошенницы Лазаренко отсидел в штатах 8 лет и ждет экстрадиции на Украину.
    Кыця уже накрыла поляну и с нетерпением ждет встречи...
    В 101-й раз для не особо одаренных - Лазаренко украл - его и посадили! Фирташ украл - его и посадят! Тимошенко НЕ УКРАЛА, ее принимали и принимают, проводят с ней переговоры ведущие политики мира, в том числе и США! Чувствуешь разницу?

7. Вверх #507
    В 101-й раз для не особо одаренных - Лазаренко украл - его и посадили! Фирташ украл - его и посадят! Тимошенко НЕ УКРАЛА, ее принимали и принимают, проводят с ней переговоры ведущие политики мира, в том числе и США! Чувствуешь разницу?
    трижды несудимая Кыця ничего не крала! (..из молитвенника за "святую Юлию"...)

Нажмите на изображение для увеличения
Название: photo_5744.jpg
Просмотров: 16
Размер:	214.4 Кб
ID:	7954014
    Πες μου, σε παρακαλω,...

8. Вверх #508
    Не покидает форум Аватар для zarema
    «Раз пошлі на дєло – я и Рабіновіч»

....Але найбільше надбання нинішньої передвиборчої кампанії – це голова Всесвітнього єврейського конгресу Вадим Рабінович. Особисто я за нього голосуватиму. І вас до того ж закликаю. Навіть готова агітувати за нього безплатно, чисто за ідею. Не тому що співчуваю Вадиму Зиновієвичу, який заробив минулого року всього лише один нещасний мільйон і не хочу вганяти хорошу людину у збитки. Я просто зрю в корінь. Добродії, голосуйте за Рабіновіча, то є шанс. Хрєн з ними, з тими фаворитами, вони нікуди не дінуться. Висунуться собі через пару років, на все готове. Бо Рабінович, самовисуваючись, пообіцяв, що за два роки виведе країну з кризи та перетворить її на Швейцарію. А потім піде у відставку, розчистивши дорогу молодим.

І ви сумніваєтеся, що один розумний єврей такі да наведе лад у державі? Ні? То чого вам ще треба? Вам шашечки чи їхати? До того ж, є ще один надважливий аспект. Ви хочете показати дулю Путіну, але не знаєте як? Подивіться на Рабіновича. Він цілком свідомий того, на що і заради чого іде: «Я хочу зруйнувати міф про антисемітську Україну, який тиражується у всьому світі. Я, мабуть, найбільш вдалий кандидат. Сьогодні необхідно об’єднання, а я об’єднуючий кандидат. У мене немає маніакальної жаги влади, я просто хочу допомогти країні».

Потрійний респект. Хтось проти? Браття-українці, це справді унікальний шанс, який випадає раз на сто років, і ми будемо ідіотами, якщо його проґавимо. Назвіть мені хоч одну країну, де президент носить прізвище Рабінович. Га? Не чую. Немає такої. І не було. Навіть в Ізраїлі Рабіновичів біля керма не спостерігалося. А в нас буде! А шо такоє? Тільки вслухайтесь у музику цього звучання: «Президент України Вадим Рабінович». Тільки уявіть собі резонанс. Україна гримітиме на весь світ. Євросоюз присяде від несподіванки. Штати рукоплескатимуть стоячи. Ізраїль вмиється просвітленими сльозами, бо «там на четвєрть бивший наш народ».

А психологічно розчавлений миршавий кремлівський фюрер обтікатиме у своїй Московії, віддираючи з мармизи жирний україно-єврейський плювок. Як кажуть росіяни, на-кося, викусі. Подавися нашою єврейською боєголовкою.

Друзі, давайте зробимо Вован Вованичу такий подарунок! Їй-Богу, воно того варте.

- See more at: http://www.pic.com.ua/parad-neprohid....aREOOjLY.dpuf

9. Вверх #509
    Живёт на форуме
    трижды несудимая Кыця ничего не крала! (..из молитвенника за "святую Юлию"...)

Вложение 7954014
    Ну ты и упертый!...
    Ну так найди и покажи же, наконец, ЧТО У КОГО И СКОЛЬКО "украла" Тимошенко! Найдешь неопровержимые факты, в которые кроме тебя поверят и другие, незомбированные, хотя бы один цивилизованный суд признает факт воровства - тогда и я соглашусь, да, "юлька-воровка"! Но ведь этого уже сколько лет нет, а весь ваш, так называемый компромат - базарный треп, притянутые за уши домыслы и откровенное вранье, не более того!

10. Вверх #510
    смени молитвенник на гугл... и уголовные дела за твою бохиню...
    я тебе не википедия...
    Πες μου, σε παρακαλω,...

11. Вверх #511
    Старый конь
    Мне это напоминает. в Украине сплошные фашисты.Где? не знаю но фашисты.

12. Вверх #512
    Живёт на форуме
    Цитата Сообщение от zarema Посмотреть сообщение
    «Раз пошлі на дєло – я и Рабіновіч»

....Але найбільше надбання нинішньої передвиборчої кампанії – це голова Всесвітнього єврейського конгресу Вадим Рабінович. Особисто я за нього голосуватиму. І вас до того ж закликаю. Навіть готова агітувати за нього безплатно, чисто за ідею. Не тому що співчуваю Вадиму Зиновієвичу, який заробив минулого року всього лише один нещасний мільйон і не хочу вганяти хорошу людину у збитки. Я просто зрю в корінь. Добродії, голосуйте за Рабіновіча, то є шанс. Хрєн з ними, з тими фаворитами, вони нікуди не дінуться. Висунуться собі через пару років, на все готове. Бо Рабінович, самовисуваючись, пообіцяв, що за два роки виведе країну з кризи та перетворить її на Швейцарію. А потім піде у відставку, розчистивши дорогу молодим.

І ви сумніваєтеся, що один розумний єврей такі да наведе лад у державі? Ні? То чого вам ще треба? Вам шашечки чи їхати? До того ж, є ще один надважливий аспект. Ви хочете показати дулю Путіну, але не знаєте як? Подивіться на Рабіновича. Він цілком свідомий того, на що і заради чого іде: «Я хочу зруйнувати міф про антисемітську Україну, який тиражується у всьому світі. Я, мабуть, найбільш вдалий кандидат. Сьогодні необхідно об’єднання, а я об’єднуючий кандидат. У мене немає маніакальної жаги влади, я просто хочу допомогти країні».

Потрійний респект. Хтось проти? Браття-українці, це справді унікальний шанс, який випадає раз на сто років, і ми будемо ідіотами, якщо його проґавимо. Назвіть мені хоч одну країну, де президент носить прізвище Рабінович. Га? Не чую. Немає такої. І не було. Навіть в Ізраїлі Рабіновичів біля керма не спостерігалося. А в нас буде! А шо такоє? Тільки вслухайтесь у музику цього звучання: «Президент України Вадим Рабінович». Тільки уявіть собі резонанс. Україна гримітиме на весь світ. Євросоюз присяде від несподіванки. Штати рукоплескатимуть стоячи. Ізраїль вмиється просвітленими сльозами, бо «там на четвєрть бивший наш народ».

[/url]
    В этом таки что-то есть! Ей Богу, проголосую в первом туре за него!

13. Вверх #513
    Не покидает форум Аватар для bobchinskiy
    Цитата Сообщение от funny guy Посмотреть сообщение
    Учитывая количество нечистот выливаемых на Порошенко, думаю реально может что-то изменить.
    Кстати, в его случае понятно, откуда деньги, а откуда миллиарды Тимошенко взяла? А она не олигарх?
    А у Тимошенко точно миллиарды??? Вы сами пересчитывали???
    коммунизьм = идиотизьм

14. Вверх #514
    Старый конь
    смени молитвенник на гугл... и уголовные дела за твою бохиню...
    я тебе не википедия...
    дело не в богине,пойми ты чудак человек.дело просто в элементарных фактах.дай факты и я с тобой соглашусь.Мало того ,если они будут,ее таки да посадят за дело,и это заметь будет справедливо.

15. Вверх #515
    Не покидает форум
    Путлер часто "говорил" об антисемитизме в Украине.Одесса,Днепр,Донецк-сами знаете -кто Губернаторы.Теперь Абрамович идёт в Президенты.Вован хоть знает об этом?Вчера Турчинов рассказал и "притеснении Русских в Крыму":из 500 или 600 школ-ДЕВЯТЬ -УКРАИНСКИХ.Остальные-Еврейские?

16. Вверх #516
    Не покидает форум Аватар для bobchinskiy
    Цитата Сообщение от Игорь* Посмотреть сообщение
    Украинская революция.
    Три месяца Майдана.
    Небесная сотня.
    Сотни раненных.
    И ради чего?
    Чтобы во втором туре сошлись олигарх еврейской национальности Порошенко и "газовая принцесса" еврейской национальности Тимошеко.
    Мдаааа....
    Ради ухода тотально преступной, стремящейся к несменяемости власти...
    коммунизьм = идиотизьм

17. Вверх #517
    Живёт на форуме Аватар для senbernar
    Цитата Сообщение от zarema Посмотреть сообщение
    таки надо за Порошенко голосовать.
    у другому туріі, подумаєте над цим. А зараз треба голосувати за того, кому треба вийти у другий тур.
    Україна єдина, красива і сильна.
    В мирі і любові до своєї землі,
    Україна - це ми!

18. Вверх #518
    Не покидает форум Аватар для Drakonus
    О Гриценко...

Візьмемо, наприклад, Анатолія Гриценка, колишнього (і, здається, довічного) «першого непрохідного». Його візитна картка – хворобливі нереалізовані амбіції головнокомандуючого (чи то фракцією, чи армію – не суть важливо), які сверблять так жорстко, що, коли він їх чухає, рипить на всю країну. Але чого хтось іще має за це платити? Адже Гриценко, як відомо, виявився неспроможним самотужки фінансово потягти кампанію і буквально пішов по колу з шапкою, наспівуючи «подайтє, подайтє копєйку із ваших мозолістих рук». Анатолій Степанович, фі. Ну фі, правда. Такий самодостатній мужчина. Одне діло, коли це робить жінка – ще можна зрозуміти. Але претендент на головнокомандуючого? Несолідно.
    Уступаю дорогу дуракам и сумасшедшим.

19. Вверх #519
    О Королевской... и Ляшко...

Ще півбіди, якщо у завідомо непрохідного клоуна є якась своя «фішка», якою можна вирізнятися серед інших. Нехай навіть вона морально застаріла і покрилась пліснявою. Як, наприклад, «у мене є мрія» Наталії Королевської, або славетні вила радикального Олега Ляшка, який знову радісно намагається самозасунутися у виборчий бюлетень і туди ж свою «візитівку» невпихуєму встромити. Придумати щось нове – бракує часу і бажання. Та й навіщо? У багатьох і цього немає. А ті, в кого є, теж особливим креативом не відрізняються.

20. Вверх #520
    Про коммуняку Симона...

Хто там ще з відомих клоунів у президенти намилився? О, Петро Миколайович, наше вам! Давно не бачились. З обіцяною зеленкою у нас не зрослося, революція завадила, але все ще попереду. Он як вирячився. Із комуняцьким рилом – до кандидатського ряду. Він туди як діти в школу ходить. Без нього жодні вибори не освятяться.

Власне, президентський скіпетр потрібен Петру Миколайовичу лише для одного: викинути його нафіг. Скасування інституту президентства для нашого ПМСа – давня мрія. Така ж голуба, як встановлення комунізму на всій планеті та урочисте воскресіння під звуки дебільного інтернаціоналу випотрошеної мумії вождя всіх подібних до Симоненка особистостей. Але за роки послідовного захисту прав «трудящих» із керівної та направляючої , Пєтруша настільки обгадився (а надто – цьогоріч), що їй-богу, сидів би вже тихенько, прикривши «срам» червоним знаменом. І не висовувався б курям на сміх.

Правда, поклавши руку куди треба, зрозуміти його можна. Бо ж всі знають: під лежачий камінь бабло не тече. А вже як це знає Петро Миколайович! Вам того, напевно, і не снилось. Тепер, коли лафа скінчилася, йому бігом треба шукати того сміливця (чи сміливицю?) , хто не погребує зробити безхозного ленінця «улюбленою дружиною». Нового хазяїна, словом. Так що з точки зору здорового прагматизму Симоненко все правильно робить, іншого шляху у нього немає. Бо не вміє ніц нічого, окрім вчасно підслужити. Ні у Москві, ні у Китаї пєтіна шарашка не потрібна, там свого сміття валом. Відтак соплежуйством ПМСу займатися ніколи – доля партЄйного гаманця наразі вирішується. А значить, і його персональний добробут. Тому з чисто гуманістичних міркувань (ми ж не звіри) не будемо поки що псувати йому фасад. Хай чоловік забезпечить сім’ю. Зеленка зачекає.

Ответить в теме
Страница 26 из 290 ПерваяПервая ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права